PDA

مشاهده نسخه کامل : روش فارسي كردن V3 بدون نياز به باكس

ALOO mobile
Friday 22 September 2006, 14:09
1)دانلودرMotoFlasher R.W را دانلود وبعد آنزيپ كنيد
2)گوشي را در حلت روشن توسط كابل رم ريدر به كامپيوتر وصل نماييدوبراي معرفي كابل مسيرP2k_Drivers_2.80.0 041015 را انتخاب كنيد تا كابل معرفي شود
3)گوشي را خاموش كرده و همزمان كليدهاي *و# را گرفته و گوشي را پاور كنيد تا گوشي به حالت Boot برود
4)برنامه MotoFlasher را اجرا كنيد وبه قسمت Flasher رفته وفايل فارسي كه آپلود كردم را انتخاب نماييد وگزينه فلش را زده منتظر پايان كار شويد

کیمیا
Monday 2 October 2006, 10:54
بابت برنامه دستت در نکنه ولی وقتی گوشی را به کابل وصل میکنم درایور آن را میخواهد. فایل درایور را در بین اون فایلهایی که گذاشتی ندیدم. اگه داری لطف کن و فایل درایور را هم بزار.

ALOO mobile
Monday 2 October 2006, 23:57
بابت برنامه دستت در نکنه ولی وقتی گوشی را به کابل وصل میکنم درایور آن را میخواهد. فایل درایور را در بین اون فایلهایی که گذاشتی ندیدم. اگه داری لطف کن و فایل درایور را هم بزار.
دوست عزيزمرسي از يادآوري شما درايور را گذاشتم تا انشا ا... بتواني استفاده كنيد
موفق باشيد

کیمیا
Tuesday 3 October 2006, 12:31
سلام
با این فایل هم درایور V3 را نمیشناسد.

ALOO mobile
Tuesday 3 October 2006, 23:40
سلام
با این فایل هم درایور V3 را نمیشناسد.فايل درايور ايرادي ندارد تست كردم مجددا مراحل كار را انجام دهيد

کیمیا
Wednesday 4 October 2006, 12:30
فايل درايور ايرادي ندارد تست كردم مجددا مراحل كار را انجام دهيد
فایل درایور اصلی اینه که اتچ کردم.

saji2007
Sunday 13 June 2010, 13:07
واقعا دستت درد نکنه خیلی هال دادی.نیازم رو برطرف کردی.ممنون

mgcompany
Thursday 27 January 2011, 12:12
گوشی من از همون اول که خریدم فارسی بود اس ام اس فارسی مینویسه ولی وقتی ازسال میکنه خالی میرسه

mosty654
Thursday 27 January 2011, 12:45
دوست عزيز قسمت SMS UNICOD در تنظيمات موبايل شما فعال نيست شما بوسيله نرمافزار p2ktools3 خيلي راحت ميتونيد اين قسمت رو فعال كنيد يه سرچ كني تو نت راحت ميتوني اين نرمافزار رو پيدا كني

سعيداذرسل خوي
Thursday 27 January 2011, 12:50
دوست عزيز قسمت sms unicod در تنظيمات موبايل شما فعال نيست شما بوسيله نرمافزار p2ktools3 خيلي راحت ميتونيد اين قسمت رو فعال كنيد يه سرچ كني تو نت راحت ميتوني اين نرمافزار رو پيدا كني

قربونت برم به تاریخ پست توجه کنید.............