PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست نقشه های بعضی از گوشی ها

x.man3
Tuesday 20 November 2007, 11:37
سلام میخواستم ببینم چطور نقشه بعضی از گوشی ها رو كه در ولوم شمانیست پیدا كنم لطفا راهنمایی كنید اون نقشه ها رو آیا میفروشید یا در سایت رایگان میذارید یا در نمایندگیهامیذارید؟

x.man3
Sunday 25 November 2007, 16:55
جواب نمیدید مدیران كجا تشیف دارند آقا از كجامیتونم تمام نقشه ها رو داشته باشم

IMAN.POLICE
Sunday 25 November 2007, 18:55
جواب نمیدید مدیران كجا تشیف دارند آقا از كجامیتونم تمام نقشه ها رو داشته باشم

شما نقشه چه مدل گوشی را لازم دارین تا برای شما بیزارم

panatel
Monday 26 November 2007, 13:30
سلام میخواستم ببینم چطور نقشه بعضی از گوشی ها رو كه در ولوم شمانیست پیدا كنم لطفا راهنمایی كنید اون نقشه ها رو آیا میفروشید یا در سایت رایگان میذارید یا در نمایندگیهامیذارید؟
زحمت جستجو با شما ولی اگه به قسمت لینكدونی سر بزنید سایت هایی مرتبط با شماتیك گوشی ها پیدا خواهید كرد و مطلب دیگر اینكه دوست گرامی سعی نمائید قبل از هر پستی از گزینه جستجو استفاده نمائید .
موفق باشید

lovesat_59
Monday 26 November 2007, 16:39
دوستان كسی نقشه ای از w850 داره؟

promis
Saturday 29 December 2007, 15:02
درود بر تمام دوستان عزیز ....
دوستان عزیز من یك ژاكت پی سی خریدم كه بعد از باز كردن از كارتون آن به مشكل سخت افزاری آن بر خورد كرده ام ...
این گوشی مشكل سخت افزاری كارخانه ای دارد ...
و آن اینست كه از كپسول گوشی صدای طرف مقابل خود را نمی شنوم . ولی از هدست گوشی , هدست بلوتوث و آیفون گوشی صدا بیرون می آید ...
متاسفانه به چند تعمیر كار مراجعه كردم , ولی هیچكدام نتوانستند این گوشی را تعمییر كنند و متوجه نشدند كه عیب آن چه می باشد ...
من نیاز به نقشه آن دارم تا خودم بتوانم مشكل آن را حل كنم ...
مدل این گوشی O2 Xda Neo می باشد ... بدلیل این مشکل این گوشی 1 دقیقه هم کار نکرده است ... لطفا مرا راهنمایی کنید ...

8246428
Sunday 6 January 2008, 14:56
اگر بتونی از هندزفری برای كپسول گوشی مدار بكشی درست می شود البته اگر خود كپسول گوشی سالم باشد .