PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک فوری -نرم افزار فونت فارسی گوشی اچ تی سی دیزایر اچ دی

sistana
Monday 21 February 2011, 15:46
با سلام و تشکر از اساتید محترم
مشتری گوشی htc desire hd آورده و میگه وقتی وارد اینترنت میشی اولا که تو گوگل فارسی تایپ نمیشه و دوما سایت های فارسی رو منظور متن شون برعکس نوشته میشه خودمم تست کردم همینجوری بود لطفا اگرراه حلی داره کمکم کنید.ضمنااگه لازم به نسب برنامه ای بود برنامه رو همراه با آموزش نسب برام بذارین منون ومتشکر.

miri
Monday 21 February 2011, 17:04
مشتری گوشی htc desire hd آورده و میگه وقتی وارد اینترنت میشی اولا که تو گوگل فارسی تایپ نمیشه و دوما سایت های فارسی رو منظور متن شون برعکس نوشته میشه خودمم تست کردم همینجوری بود لطفا اگرراه حلی داره کمکم کنید.ضمنااگه لازم به نسب برنامه ای بود برنامه رو همراه با آموزش نسب برام بذارین منون ومتشکر.
علیک سلام
متاسفانه این مشکل در آندروییدی ها وجود دارد اما با نصب این مرورگر مشکل شما به احتمال زیاد حل خواهد شد
[Only registered and activated users can see links]

face2face
Monday 21 February 2011, 20:51

خدمت شما دوست عزیز:

miri
Tuesday 22 February 2011, 00:16
خدمت شما دوست عزیز:
دوست عزیز نرم افزار شما فارسی ساز است که انجمن نرم افزار هم مطرح شده بود .مشکل این دوستمون از قسمت مرورگر بود

mmzzll
Sunday 3 April 2011, 19:34
سلام من دوتا سوال پرسیدم مدیر هم ان بود اون لحظه ولی هیچ جوابی نگرفتم

سميه
Wednesday 8 June 2011, 08:44
سلام خسته نباشيد براي فعال كردن تايپ فارسي اس ام اس براي گوشي اچ تي سي ديزاير برنامه
اي هست؟ اگه تو سايت بزاريد ممنون ميشم

miri
Wednesday 8 June 2011, 16:50
سلام خسته نباشيد براي فعال كردن تايپ فارسي اس ام اس براي گوشي اچ تي سي ديزاير برنامه
اي هست؟ اگه تو سايت بزاريد ممنون ميشم
عليك سلام
بهتر بود سوال خود را در تاپيك جداگانه مطرح مي كرديد
در ضمن نوع desire خود را مشخص كنيد( HD, zو...)
اين رامو نصب كنيد اعلام نتيجه بفرماييد
Rom ([Only registered and activated users can see links])

azim_d900
Friday 21 October 2011, 09:41
سلام منم اچ تی سی دیزایر اچ دی دارم فارسی سازشو میخواستم
ممنون میشم