PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست توضیح كامل درباره كاستمایز

mgg_back
Sunday 11 November 2007, 17:16
اساتید لطفا توضیح كاملی توی سایت درباره كاستمایز كردن گوشی - نحوه زدن - تاثیر این كار روی گوشی و كلا هرچی هست بدین. توی هیچ سایتی درباره این قضیه توضیح ندادن. ( سایت های فارسی منظورم هستش)

Farshid-jan
Sunday 11 November 2007, 22:25
سلام.
دوست عزیز فایلهای كاستومایز یكسری فایلهای فشرده ای هستند كه در واقع میشه از اونها بعنوان فایلهای اصلیه و یا Configure گوشیهای سونی اریكسون یاد كرد.
این فایلها از بخشهایی چون زبان مربوط به گوشی و اطلاعات مربوط به برند و نوع و مدل و دیتای گوشی تشكیل شده و كلا" مختصات كلی گوشی را در بر دارن.
حالا در مواردی استفاده نكردن از این فایلها باعث قرار گرفتن گوشی شما جز Blacklist شرکت سونی اریکسون میشه و امکان آپدیت اون توسط سایت این شرکت از بین میره و پذریش گوشی از طریق نمایندگی های مجاز شرکت غیر ممکن میشه و همینطور یکسری از کارایی های گوشی غیر قابل استفاده.
برای استفاده از این فایلها هم باید تیک گزینه COMPLETE PHONES AFTER FLASH را در بخش ستینگ بردارین و از فایل کاستومایزی استفاده کنید که با زبان مورد نظر شما یکی باشه که نحوه تشخیصش هم مانند مشخصه های فایل fs هست.
و جای انتخاب اون هم در بخش Misc File هست و باید بصورت همون زیپ شده که دانلود میکنید انتخاب بشن.
این توضیحات برداشت و اطلاعات بنده در مورد این فایلها بود و براتون بطور کلی تونستم این موارد رو ارسال کنم.

همراه پیام
Sunday 11 November 2007, 22:34
مرسی بابت اطلاعات قشنگت

mgg_back
Monday 12 November 2007, 12:32
فرشاد جان عالی بود دست گلت درد نكنه.

فقط 2 تا سوال :

1- گوشی هایی كه فلش نمیگیره یا مشكل GDFS داره با كاستمایز حل میشه مشكلش ؟
2- کدام گزینه ها باید فعال باشه و همچنین دکمه ی Write Script رو باید زد ؟

Farshid-jan
Monday 12 November 2007, 15:53
بنده فرشید هستم دوست عزیز.
من بشخصه طی چند مورد كه امتحان كردم موفق به رفع مشكل از این طریق نشدم ولی باید بیشتر امتحان كنم تا دقیقتر جواب بدم.
بله از گزینه رایت اسكریپت استفاده كنید.

mgg_back
Tuesday 13 November 2007, 10:30
فرشید جان از این كه اسم شما رو اشتباه زدم شرمنده. از اطلاعاتتم ممنون

taha mobile
Wednesday 9 January 2008, 13:23
توضیحات بیشتری وجود نداره با تشکر