PDA

مشاهده نسخه کامل : PF پیغام sim not valid در 6630

Mehdi mohamadi
Thursday 8 November 2007, 04:07
با سلام به اساتید فن یك گوشی 6630 برام اوردن كه خاموش بود به گفته صاحبش اولش فقط انتن نمیداد كه دست یكی از تعمیركاران خاموش شده بود روی pf نشانه های هیت وجود داشت اما گوشی براحتی فلش شد و بالا امد ولی به محض ارتباط با سیمكارت اون پیغام را میده حالا نمیدونم مشكل از ایسی pf است یا گوشی قفل كرده دوستان پیشنهادی دارند ؟

Farshid-jan
Thursday 8 November 2007, 16:53
سلام.
با ام تی یه گزارش از simlock state بدین تا بهتر راهنمایی کنیم.

Mehdi mohamadi
Friday 9 November 2007, 04:15
با تشكر از استاد عزیز
فراموش كردم خدمتتون عرض كنم من بعد از فلش بدون اینكه گوشی را تست كنم اقدام به زدن فایل pm كردم حالا مشكل میتونه از اون باشه بهترین چاره چیست
با تشكر دستورات شما رو هم خدمتتون فردا عرض میكنم

asa mobile
Saturday 10 November 2007, 01:15
ازic سیم نمیتونه باشه؟

Mehdi mohamadi
Saturday 17 November 2007, 12:38
بازم سلام
دوستان یه 6630 دیگه هم برام اوردن که به قول مشتری هیچ اتفاقی براش نیوفتاده و دیگه انتن نمیده یعنی بصورت افلاین بالا میاد هنوز هیچ کاری بجز ریست روش نشده میخوام اینو دیگه درست کنم لطفا راهنمایی کنید از کجا باید اول شروع کنم باتشکر

Hossein
Saturday 17 November 2007, 12:59
اولین كار این است كه اتصالات كانكتور سیم كارت را یك مقدار بلند كن
موقعی كه سیم كارت را وارد گوشی كردید و هنگام روشن شدن گوشی پیغام using phone in offline mode داد گزینه no را انتخاب کن اگه مستقیم بالا آمد باز Offline بود آی سی سیم کارت را تعویض کن قبل از تعویض آی سی سیم کارت مسیر بین سوکت سیم کارت تا ای سی سیم کارت را هم چک کن که قطعی نداشته باشد (آی سی سیم کارت همه گوشی های نوکیا یکسان است ) به جای آی سی سیم کارت می توانی سیم کشی کنید (در این مورد کاملا توضیح داده شده است) ولی تعویض کنید خیلی بهتر است
نتیجه را ارسال کنید
موفق باشید[Only registered and activated users can see links]

asa mobile
Saturday 17 November 2007, 13:46
ic سیم

nazari17158
Saturday 17 November 2007, 15:03
دوست عزیز شما باید با استفاده از باكس mt و استفاده از لاگ یك rpl جدید بگیرید. و پس از رایت آن گوشی شما مجددا به حالت اولیه باز میگردد البته انجام این كار نیاز به قدری تخصص دارد.ا

kahkeshan
Sunday 18 November 2007, 00:28
حق با اقای نظری هست.

Mehdi mohamadi
Sunday 18 November 2007, 12:29
با تشكر از استاد حسین عزیز و سایر دوستان ه بنده رو راهنمایی كردند من یك نكته رو نگفتم این گوشی چه با سیم كارت چه بدون ان افلاین بالا میاد و اصلا اون سوال اولی رو كه به چه صورتی بالا بیاد رو نمیپرسه وقتی درشو باز كردم برد كثیف بود خصوصا ناحیه esd مخصوص سیم كارت تمیز كردم مقداری هیت دادم ولی اثری نكرد پایه های سیم هم سالمند و با توجه به نقشه قطعی ندارند به ظر شما اول یه فلش بزنم یا نه
بازم ممنونم

hamed_flashuni
Sunday 18 November 2007, 13:15
سلام اگه گوشی شما سیم نات ولید است بایدگوشی را انلاک کنید که با باکس یونی هم میتوانید این کارراانجام دهید واحتمال این که سریال گوشی پریده باشدهست

Mehdi mohamadi
Sunday 18 November 2007, 13:36
با تشكر ازدوستان خصوصا استاد حسین عزیز بله حق با شما بود با تعویض esd سیم مشكل حل شد خدایش خیلی مردی
اما 6630 اول تاپیك هم دست شما رو میبوسه سیم نات ولید میده البته من پی ام بش دادم ولی درست نشد با یونی وقتی نلاك میكنم ارور مستر كی ولید میده ایا بیبی فایو انلاكر میتونه مشكل منو حل كنه تا تهیه اش كنم
با تشكر همه دوستان عزیز واقعا منت سر من میزارید و وقتتون رو در اختیار من میزارید واقعا ممنونم

Farshid-jan
Sunday 18 November 2007, 13:46
سلام.
برای این گوشی طبق راهنمایی دوستان فیلتر esd سیمکارت را تعویض کن.