PDA

مشاهده نسخه کامل : 5700 موقع فارسی كردن خاموش شد

Hossein
Monday 5 November 2007, 11:17
گوشی 5700 رو خواستم با كابل فارسی كنم فایل PPM رو انتخاب كردم rm230_03.83.1_prd_v21_01_mea_b.fpsx بعد گزینه فلش رو زدم گوشی اریز شد تو قسمت رایت خطا داد این كار رو روی دو تا گوشی دیگه امتحان كردم اون دو تاهم خاموش شدند با MT هم زدم نشد با کابل های دوستام امتحان کردم نشد با کابل ا یو اس بی نشد (با یو اس بی مراحل Sending loaders رو انجام میده و در قسمت Detecting BB5 USB خطا میده -با استفاده از Dead USB) همیشه این کار رو با کابل یو اس بی انجام می دادم مشکلی نداشت الان موقعی که به قسمت رایت می رسه خطا میده [Only registered and activated users can see links]

saeid1360
Monday 5 November 2007, 12:16
گوشی 5700 رو خواستم با كابل فارسی كنم فایل PPM رو انتخاب كردم rm230_03.83.1_prd_v21_01_mea_b.fpsx بعد گزینه فلش رو زدم گوشی اریز شد تو قسمت رایت خطا داد این كار رو روی دو تا گوشی دیگه امتحان كردم اون دو تاهم خاموش شدند با MT هم زدم نشد با کابل های دوستام امتحان کردم نشد با کابل ا یو اس بی نشد (با یو اس بی مراحل Sending loaders رو انجام میده و در قسمت Detecting BB5 USB خطا میده -با استفاده از Dead USB) همیشه این کار رو با کابل یو اس بی انجام می دادم مشکلی نداشت الان موقعی که به قسمت رایت می رسه خطا میده [Only registered and activated users can see links]

با کابل اصلی mt میتونی گوشی هات رو درست کنی

Hossein
Monday 5 November 2007, 12:26
كابل اصلیه

Hossein
Monday 5 November 2007, 12:27
من جف ندارم كاری میشه باهاش كرد؟

saeid1360
Monday 5 November 2007, 12:45
من جف ندارم كاری میشه باهاش كرد؟

تو ورژن جدید mt خیلی از ایرادات حل شده یک بار امتحان کن راستی با کابلت از یک 5700 سالم و روشن اینفو بگیر ببین این کار رو انجام میده من فکر میکنم کابلت مورد داره اگه اینفو گرفت یعنی که سالم هست و دوم اینک با mt وقتی فلش را میزنی چه اروری میده
در ضمن با کابل 10 پین بزنی حتما حل میشه نگران نباش
اگه کابل معمولی داری مقاومتشو باید به 8.3 کیلو اهم تغیر بدین و فقطم با جف میشه زد .

اینم تو یک سایت ایرانی نوشته بود که این جوری حل میشه

Hossein
Monday 5 November 2007, 13:19
با تشكر
با كابل اصلی زدم با ورژنی كه حسین آقا زحمت دانلودش رو كشیده بودند MTB_NK1_40r.EXE حل شد