مشاهده نسخه کامل : اموزش ساخت منبع تغذیه به روشی ساده و کم خرج
mantanham
Thursday 30 December 2010, 17:20
:greenstars:به کمک این دستگاه که هزینه ساختش نزدیک به ده هزار تومانه میشه در خیلی موارد جریان کشی برد رو به دست اورد،من ازش چند ماه استفاده می کردم و 70درصد مواقع کار آمد بود.امیدوارم به درد بچه هایی که فعلا منبع ندارن بخوره.:42kmoig::consoling2:
[Only registered and activated users can see links]
R.Rezazadeh
Thursday 30 December 2010, 17:54
دوست عزیز این مدار منبع تغذیه نیست و فقط با این مدار شما جریانکشی گوشی رو می تونید ببینید.
در واقع کار آمپر متر روی منبع رو انجام میده ولی چون رنج آمپرمتر رو میلی هست ، دقتش نسبت به آمپرمتر منبع زیاد خواهد بود
در ضمن رنج 50 میلی هم صحیح نیست چون گوشی های سالم در زمان روشن بودن تا 200 میلی آمپر هم جریانکشی دارند که در این رنج قادر به نمایش این جریان نخواهد بود.
در ضمن چرا در بخش نوکیا مطرح کردید؟
mohseen
Thursday 30 December 2010, 20:57
دوست عزیز این مدار منبع تغذیه نیست و فقط با این مدار شما جریانکشی گوشی رو می تونید ببینید.
در واقع کار آمپر متر روی منبع رو انجام میده ولی چون رنج آمپرمتر رو میلی هست ، دقتش نسبت به آمپرمتر منبع زیاد خواهد بود
در ضمن رنج 50 میلی هم صحیح نیست چون گوشی های سالم در زمان روشن بودن تا 200 میلی آمپر هم جریانکشی دارند که در این رنج قادر به نمایش این جریان نخواهد بود.
در ضمن چرا در بخش نوکیا مطرح کردید؟
چرامی زنی حاجی حالا از هیچی که بهتره یکم ملایم تر برخورد کنی بد نیست البته به من ربطی نداره جناب معاون شرمنده ها ولی شما باید ازبچه ها حمایت کنید
سعيداذرسل خوي
Thursday 30 December 2010, 21:05
دوست عزیز مگه مهندس رضازاده چی فرمودن که؟
mohseen
Thursday 30 December 2010, 21:11
[quote=سعيداذرسل خوي;147701]دوست عزیز مگه مهندس رضازاده چی فرمودن که؟[/qu
من منظوری نداشتم آقا سعید گفتم که شرمنده ببخشید
havin_20
Friday 31 December 2010, 13:06
:greenstars:به کمک این دستگاه که هزینه ساختش نزدیک به ده هزار تومانه میشه در خیلی موارد جریان کشی برد رو به دست اورد،من ازش چند ماه استفاده می کردم و 70درصد مواقع کار آمد بود.امیدوارم به درد بچه هایی که فعلا منبع ندارن بخوره.:42kmoig::consoling2:
[Only registered and activated users can see links]
چیزی بدی نیست
مرسی
R.Rezazadeh
Sunday 2 January 2011, 18:57
چرامی زنی حاجی حالا از هیچی که بهتره یکم ملایم تر برخورد کنی بد نیست البته به من ربطی نداره جناب معاون شرمنده ها ولی شما باید ازبچه ها حمایت کنید
متوجه منظورتون نشدم ؟ :155fs505059:
M_ALMORZ2010
Sunday 19 February 2012, 19:29
با یک رگولاتر ال ام 350 وچند تا مقاومت ساده میشگه درست کرد نقشش هم توی کتاب الکتروتیک سال سوم هنرستان هست
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.