PDA

مشاهده نسخه کامل : كاربران فعال بخونن

ehsan-mobail
Sunday 4 November 2007, 15:33
با سلام

كسی هست كه طریقه تست پوینتو از ابتدا تا انتها توضیح بده؟

اگرم كسی میتونه شماره بده من تماس بگیرم.

مرسی

همراه پیام
Sunday 4 November 2007, 15:43
زنگ بزن 09132501658

Hossein
Sunday 4 November 2007, 16:46
با سلام

كسی هست كه طریقه تست پوینتو از ابتدا تا انتها توضیح بده؟

اگرم كسی میتونه شماره بده من تماس بگیرم.

مرسیالان دیگه خیلی کم پیش میاد که برای فلش احتیاج به استفاده از تست پوینت باشه ولی با هر باکسی که کار می کنی گزینه استفاده از تست پوینت رو باید فعال کنی بعنوان مثال با یونیورسال می خواهید به گوشی K750 با روش تست پوینتی فلش بزنید : به گزینه Use testpoint تیک می زنی فایل فلش رو انتخاب می کنی و دکمه فلش رو می زنی وقتی پیغام داد تست پوینت را وصل کنید باید سوزنی که همراه کابل وجود داره به نقطه ایی که روی عکس برای کا750 مشخص شده اتصال دهی و با دادن پیغام برش داری ... [Only registered and activated users can see links]

ehsan-mobail
Sunday 4 November 2007, 17:22
یعنی باید گوشی رو بدون قاب به باكس وصل كنیم؟

Hossein
Sunday 4 November 2007, 18:03
بدون قاب یا می تونید از نقطه تست پوینت یه سیم لاكی به بیرون بكشید و قاب رو ببندید

ehsan-mobail
Sunday 4 November 2007, 18:16
خیلی دوست دارم.
مرسی.
حسین جان erom چطوری باید بزنیم؟
لطفا كامل بگین.

Hossein
Sunday 4 November 2007, 18:24
یعنی باید گوشی رو بدون قاب به باكس وصل كنیم؟در ضمن وقتی از كابلی استفاده می كنید كه سوزن برای تست پوینت زدن نداره باید به نقطه تست پوینت یه سیم وصل كنید و در مواقع لازم سیم رو به بدنه وصل كنید و در موقعی كه لازمه از بدنه جدا كنید

همراه پیام
Monday 5 November 2007, 00:13
تست پوینت زمانی میخواد که گوشی مورد نرم افزاری داشته باشه ولی نرم افزار نگیره یعنی فایل eram اون خراب باشه
لحظه اي كه شما write flashرو ميزني از شما ميخواهد كه tesrponit رو وصل كن و شما يك سيم كه يك سر آن سوزن وصل كردي رو يك سرشو وصل مكني به بدنه((منفي))ويك سرش كه سوزنه رو وصل مكني به محل tesponitوسبس ok رو مزني تا وقتي كه به شما اعلام كند كه remow testponit وانگاه سوزن رو رها ميكني وسبس okرو مزني وبعد گوشي فلش ميخوره
--------------------------------------------------------------------------------

باکس setool مثل بقیه باکس ها می باشد فرقی نداره وقتی فایل eram گوشی خراب بشه و گوشی مورد نرم افزاری داشته باشه باید تست پوینت بخوره

- کسانی که باکس universal دارن احتیاج به زدن تست پوینت ندارن فقط کافی وصل بشن به اینتر نت و 3 تا credit کم میشه و گوشی فلش میگیره