PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک از اساتید فن (V3X Dead)

sinray
Sunday 4 November 2007, 03:54
درود بر اساتید محترم.
گوشی من در حین فلش اشتباهی که با مانستر پکی که برای بوت لودر 6.71 درست شده بود از کار افتاده و به یک گوشی مرده تبدیل شده. الان متاسفانه گوشی در حالت بوت هم قرار نمی گیره و چند جا هم که گوشی رو برای تعمیر بردم کسی نتونست گوشی رو با باکس اینفینیتی یا اسمارت کلیپ تعمیر کنه . متاسفانه این رو باید بگم که هیچ کدوم از اونا هیچ اطلاعاتی در رایطه با تعمیرات موتورولا نداشتند و می گفتند باید بورد گوشی عوض شه حتی نمی دونستند منظور من از ورژن بوت گوشی چیه اونوقت برای بازار گرمی تبلیغات می کنند (مرکز فوق تخصصی تعمیرات موتورولا):mad:
من گوشی رو با این mp فلش کردم.
HeartlessMOD@V3X Monsterpack for BL 6.71

ورژن بوت گوشی من 0.6.8.2 بود و مدل فایل mp هم R252211LD_U_85.9B.E5P بود.

مشکل رو هم با اعضای سایت modmymoto در میان گداشتم اونا به من پیشنهاد کردند گوشی رو مانند عکس با اسمارت موتو در حالت تست پوینت قرار بدم و با برنامه rsd lite با مانستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P یا با فلش 85.98.EOR دویاره فلش کنم که فلش رو کامل بریزه. به نظر اساتید این کار مشکل رو حل میکنه یا با باکس موتوفون می شه به راحتی گوشی رو فلش کرد؟. لطفا اگر اساتید آدرس یا شماره ای از خودشون دارند اینجا بذارند که من گوشی رو برای تعمیر خدمتشون بیارم.

[Only registered and activated users can see links]

sinray
Sunday 4 November 2007, 04:00
در ضمن این رو هم اضافه کنم وقتی گوشی از طریق کابل usb به کامپیوتر وصل می شه قفط چراغ شارژ گوشی روشن میشه و کامپیوتر گوشی رو به عنوان یک سخت افزار ناشناخته می شناسه (unknown device)

hossein5511
Sunday 4 November 2007, 09:39
شما اگه ميتوني با mss2 امتحان كن
اين گوشي فقط احتياج به repairPDS و فلش مجدد با همون ورژن بوت داره

mgg_back
Sunday 4 November 2007, 10:39
البته اسمارت كلیپ هم خوبه ولی مشكلی كه داره اینه كه باید حتما گوشی رو بشناسه كه شما میگید بوت رو تركوندی.

حسین جان تو mss2 نیازی نیست گوشی رو بشناسه.

Farshid-jan
Sunday 4 November 2007, 11:29
سلام
موتوفون با قیمتی غیر قابل مقایسه با باكسهای فوق اما كارایی بالاتر براحتی این مشكل را حل میكنه.

saeid1360
Sunday 4 November 2007, 13:38
درود بر اساتید محترم.
گوشی من در حین فلش اشتباهی که با مانستر پکی که برای بوت لودر 6.71 درست شده بود از کار افتاده و به یک گوشی مرده تبدیل شده. الان متاسفانه گوشی در حالت بوت هم قرار نمی گیره و چند جا هم که گوشی رو برای تعمیر بردم کسی نتونست گوشی رو با باکس اینفینیتی یا اسمارت کلیپ تعمیر کنه . متاسفانه این رو باید بگم که هیچ کدوم از اونا هیچ اطلاعاتی در رایطه با تعمیرات موتورولا نداشتند و می گفتند باید بورد گوشی عوض شه حتی نمی دونستند منظور من از ورژن بوت گوشی چیه اونوقت برای بازار گرمی تبلیغات می کنند (مرکز فوق تخصصی تعمیرات موتورولا):mad:
من گوشی رو با این mp فلش کردم.
HeartlessMOD@V3X Monsterpack for BL 6.71

ورژن بوت گوشی من 0.6.8.2 بود و مدل فایل mp هم R252211LD_U_85.9B.E5P بود.

مشکل رو هم با اعضای سایت modmymoto در میان گداشتم اونا به من پیشنهاد کردند گوشی رو مانند عکس با اسمارت موتو در حالت تست پوینت قرار بدم و با برنامه rsd lite با مانستر پک R252211LD_U_85.9B.E5P یا با فلش 85.98.EOR دویاره فلش کنم که فلش رو کامل بریزه. به نظر اساتید این کار مشکل رو حل میکنه یا با باکس موتوفون می شه به راحتی گوشی رو فلش کرد؟. لطفا اگر اساتید آدرس یا شماره ای از خودشون دارند اینجا بذارند که من گوشی رو برای تعمیر خدمتشون بیارم.

[Only registered and activated users can see links]

دوست من v3xبرخلاف سایر گوشی های موتورولا کانکت میشه به این صورت که ابتدا #,* سپس کابل را جازده وبعدم باتری را جا میزنمیم اما در مورد خرابی بوت به اطلاع میرسانم که بایکی از باکس های نام برده شده ابتدا باید بوت را تعمیر نمایید و سپس با rsdlithe ,... فلش نمایید

sinray
Sunday 4 November 2007, 14:19
خیلی از راهنمایی های شما ممنونم. سعید جان من روش Force boot رو هم امتحان کردم ولی جواب نداده. شاید نیاز به تعمیر PDS داره .اساتید اگر کسی رو می شناسن که در این کار خبره هست آدرس رو بدن که من گوشی رو برای تعمیر به اونجا ببرم.

saeid1360
Sunday 4 November 2007, 14:35
خیلی از راهنمایی های شما ممنونم. سعید جان من روش Force boot رو هم امتحان کردم ولی جواب نداده. شاید نیاز به تعمیر PDS داره .اساتید اگر کسی رو می شناسن که در این کار خبره هست آدرس رو بدن که من گوشی رو برای تعمیر به اونجا ببرم.

در تهران تشریف دارید ؟؟؟

sinray
Sunday 4 November 2007, 14:45
بله در تهران هستم.

saeid1360
Sunday 4 November 2007, 15:39
بله در تهران هستم.
با اجازه اساتید
تهران خیابان جمهوری پاساژ علاءدین طبقه ششم نصریان موبایل جناب استاد نصریان مرد شماره یک موتورولا سازنده باکس موتوفون فکر کنم که اطلاعات کامل باشه

sinray
Tuesday 20 November 2007, 13:31
با سلام به مدیران و اساتید محترم. من می خواستم نتیجه وسر انجام مشکل گوشی رو مطرح کنم. من برای تعمیر گوشی خدمت مهندس نصیریان رفتم ولی جناب مهندس به دلایل مشکلاتی که داشتند تعمیر گوشی رو نپذیرفتند و از چند نفر که سوال کردم به من آدرس تعمیر کاری در شمیران رو دادند و من هم گوشی رو برای تعمیر اونجا بردم و پس از 2 روز کار بر روی گوشی به من گفتند که گوشی با تست پوینت بوت نمی شه و یکی از آی سی های گوشی حرارت دیده و نیاز به تعویض داره و پس از تعویض آی سی با آی سی v3 مشکل هم حل نشد و بلاخره کار به جایی رسید که به من گفتد باید برد گوشی عوض بشه که همان طور شما اساتید مطلع هستید قیمت برد گوشی سه چهارم قیمت خود گوشی است. من هنوز هم فکر می کنم این گوشی فقط یک فلش ساده میخواست به هر حال از اساتید خواهش دارم که به من کمک کنند . آیا نیاز به خرید برد گوشی هست؟ یا برای معالجه و درمان این گوشی باید اون رو به خارج از کشور بفرستم. :(

saeid1360
Tuesday 20 November 2007, 19:19
با سلام به مدیران و اساتید محترم. من می خواستم نتیجه وسر انجام مشکل گوشی رو مطرح کنم. من برای تعمیر گوشی خدمت مهندس نصیریان رفتم ولی جناب مهندس به دلایل مشکلاتی که داشتند تعمیر گوشی رو نپذیرفتند و از چند نفر که سوال کردم به من آدرس تعمیر کاری در شمیران رو دادند و من هم گوشی رو برای تعمیر اونجا بردم و پس از 2 روز کار بر روی گوشی به من گفتند که گوشی با تست پوینت بوت نمی شه و یکی از آی سی های گوشی حرارت دیده و نیاز به تعویض داره و پس از تعویض آی سی با آی سی v3 مشکل هم حل نشد و بلاخره کار به جایی رسید که به من گفتد باید برد گوشی عوض بشه که همان طور شما اساتید مطلع هستید قیمت برد گوشی سه چهارم قیمت خود گوشی است. من هنوز هم فکر می کنم این گوشی فقط یک فلش ساده میخواست به هر حال از اساتید خواهش دارم که به من کمک کنند . آیا نیاز به خرید برد گوشی هست؟ یا برای معالجه و درمان این گوشی باید اون رو به خارج از کشور بفرستم. :(

دوست من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟