مشاهده نسخه کامل : ایراد در نقشه خوانی
Ashem Vohu
Tuesday 21 December 2010, 23:48
سلام دوستان خواهش میکنم یه راهنماییم کنید میخوام قطعه tx و rx رو تو مثلا" تو شماتیک nokia 3230 پیدا کنم هزار جا نوشته tx نمیدونم کدوم قطعه مربوط به tx هست؟؟ لطفا" راهنماییم کنید اساتید گرامی
Houshang Shafagh
Wednesday 22 December 2010, 02:02
دوست عزیز rx که قطعه نیست بلکه یک بخشی از مدار انتن هست که شامل تعداد زیادی از قطعات میشود و وظیفه دریافت سیگنالها را به عهده دارد
--------
بخشندگی یعنی انتشار بوی خوش بنفشه
بر ته کفشی که لگد مالش کرده است.
[Only registered and activated users can see links]@yahoo.com
----------------
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Ashem Vohu
Wednesday 22 December 2010, 09:51
مرسی و ممنون از راهنماییتون آخه یه گوشیآوردن پیشم که موقه حرف زدن صدا قطع و وصل میکنه برای طرف مقابل چون تو چن تا مقاله خونده بودم که این ایراد مربوط به tx میشه خواستم اون قطعه معیوبو پیدا کنم!!!!! به نظر شما ایراد از چیه!از فیلترای بین rf و pf هست؟؟؟ لطفا" راهنماییم کنید!!!!!!!!!!!!!!1
armanlat
Wednesday 22 December 2010, 10:03
درود
اين مشكل كه گفتي براي تمام تماسها پيش مياد يا گاهي اوقات اينمشكل را داره؟
alfba
Friday 24 December 2010, 00:38
دوست عزیز سلام.به قول اقای شفق rx,tx قطعه نیستند.بلکه به مسیر ورودی از دکل انتن(bts) در اصطلاح مخابرات rx و به مسیر خروجی سیگنال به دکل انتن (bts) در اصطلاح مخابرات tx میگویند.اگر نقشه خوانی بلد باشید اول علامت اختصاری انتن که همان ورودی سیگنال است را پیدا کنید .که اغلب بصورت خطوط رنکی قرمز و ابی هستند/کافی است همین خطوط را دنبال کنید.وتمام قطعه هایی که در مسیر هستند را اعم از سلف وخازن و فیلتر راکه با شماره فنی مشخص شد ه اند را یادداشت کنید.سپس به شماتیک نقشه نگاه کنید.وقطعاتی را که یادداشت کرده اید پیدا کنی.حال باید طرز قرار گرفتن قطعات یادداشت شده را روی برد پیدا کنی و بعد بوسیله مولتی متر که سلکتور انرا روی تست بوق یا همان دیود قرار دهی و تمام قطعات یادداشت شده را تست نمایی.در نوشته هایم اگر جایی از ان برایت مبهم بود پیغام خصوصی بده .خیلی ساده است فقط یه مقدار وقت و حوصله میخواهد.در ضمن میتونی با مدیریت محترم پاناتل صحبت کنی جهت کلاس نقشه خوانی که بصورت رایگان برگزار میشود.موفق باشی.
ghadirteam
Friday 24 December 2010, 14:26
بنظر من شما می توانید برای ارتقای سطح علمی نقشه خوانی از نرم افزار جاوایی که توسط پاناتل ارایه شده استفاده کنید فوق العاده است من تو آموزشگاه همیشه استفاده از این برنامه مفید رو به کارآموزان توصیه می کنم...پایدار باشید
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.