PDA

مشاهده نسخه کامل : حذف کردن کلمه عبور از روی رم

omid kh
Friday 2 November 2007, 16:12
سلام دوستان اگه بخوایم یکی از شما لینک یه برنامه به من بده که بتونم پسورد رم رو حذف کنم باید چیکار کنم؟ :d
اگه بتونید برنامه رو به معرفی کنید که به وسله کامپیوتر این کار رو انجام بدم ممنون میشم تشکر

Hossein
Friday 2 November 2007, 18:29
[Only registered and activated users can see links]

omid kh
Monday 5 November 2007, 15:20
[Only registered and activated users can see links]

سلام مرسی از راهنماییتون اما من چیز دیگی می خواستم این راهاره بلدیم گه گوشی sis نسب نشه یا نباش یا رم بههش نخوره ووو....................... لطفا متلب رو بخوانید مرسی

omid kh
Monday 5 November 2007, 15:39
سلام مرسی از راهنماییتون اما من چیز دیگی می خواستم این راهاره بلدیم گه گوشی sis نسب نشه یا نباش یا رم بههش نخوره ووو....................... لطفا متلب رو بخوانید مرسی

برایه کامپیوتر این کار رو انجام بدم

emanjoooooon
Monday 5 November 2007, 22:48
سلام..دوست عزیز از كلیپ unlocker استفاده كن.

ehsan_shariat
Monday 5 November 2007, 23:13
دوست عزیز می تونی از دستگاه آنلوكر و برنامه ریكاوری استفاده كنی اگر در سایت جستجو كنی می تونی برنامه رو دانلود كنی

موفق باشی

asa mobile
Monday 5 November 2007, 23:58
چرا از unlocker استفاده نمیكنی مشكلی داری؟

omid kh
Saturday 10 November 2007, 13:08
پسودی که روی رم گزاشتن فارسی بوده با اون برنامه sis که تو گوشی نصب میشه جواب نداد میتونید لینک برنامه ای رو بهم بدین که به وسیله کامپیوتر بشه پسورد رو حذف کرد؟ unlocker رو نتونستم پیدا کنم اگه لینک اون رو هم بهم بدین ممنون میشم

asa mobile
Saturday 10 November 2007, 14:56
دوست عزیز unlocker یه قطعه سخت افزاری شبیه رم ریدر میباشد كه میتونی با قیمت خیلی مناسب خریداری كنی تو سایت دنبال چی میگردی قربونت برم

mansori
Sunday 11 November 2007, 01:43
دوست عزیز unlocker یه قطعه سخت افزاری شبیه رم ریدر میباشد كه میتونی با قیمت خیلی مناسب خریداری كنی تو سایت دنبال چی میگردی قربونت برم

دقیقاً درست میگن مدتهاست منم از این قطعه ی سخت افزاری كه رم های dvrs) -micro -mini رمهای نوكیا) رو به راحتی قفل شو باز می كنه.
ضمناً از این قلب طلایی هم خیلی وقت استفاده میكنم و با اون دوستان همكاران وهم شما رو دوست دارم از این كه فعال هستی بیشتر ازتون خوشم اومده .:p
موفق باشید;)