PDA

مشاهده نسخه کامل : 6280 بعد از فلش ست دیفالت قبول نمیكنه

Hossein
Wednesday 31 October 2007, 21:49
به گوشی 6280با باکس یونیورسال از ورژن 3.81 به بالا با هر ورژنی فلش می زنم (05.92و06.10و06.43) بعد از كامل شدن فلش گوشی ست دیفالت نمی گیره (با كابل یا Usb) البته خود گوشی روشن میشه و هیچ مشكلی در ابتدا نداره ولی اون دسته از گوشیهایی که بصورت خاموش تحویل گرفتم (وقتی کلید پاور رو میزنم گوشی یک لحظه روشن میشود و خاموش می شود) بعد از مدتی دوباره خاموش می شوند (اکثرا در اثر ارتباط بلوتوثی به این مشکل دچار می شوند)
علت اینکه ست دیفالت نمی گیره چیه و خاموش شدن گوشی بعد از گذشتن چند وقت؟

Farshid-jan
Wednesday 31 October 2007, 22:35
سلام.
تشكر از زحمات شما دوست عزیز
گوشی شما اصطلاحآ فلش خالی میكنه
به نظر بنده با ایریز كردن و فلش با آخرین ورژن باید مشكل حل بشه.
البته قبلش Backup pm & imei فراموش نشه.
بقیه مراحل را هم که خودتون که واردین.
برای اونهایی که ست دیفالت نمیشن هم اگر مشکل سخت افزاری ندارن همین erase باید جواب بده.

موفق و موید باشید.

mgg_back
Sunday 4 November 2007, 19:23
عزیزان من هم امروز 2 تا 6280 و 1 دونه 6288 داشتم كه SetDefult نمیکرد ولی روشن شدن سه تاشون.

Hossein
Sunday 4 November 2007, 19:33
عزیزان من هم امروز 2 تا 6280 و 1 دونه 6288 داشتم كه SetDefult نمیکرد ولی روشن شدن سه تاشون. بله بالا هم نوشتم[Only registered and activated users can see links] گوشی روشن میشه و هیچ مشکلی هم نداره ولی بعد از گذشت مدتی یه تعدادشون دوباره خاموش میشوند (یه هفته ده روز یه ماه یا..) طبق گفته اقا فرشید اریز کردم و فلش زدم تا حالا که بر نگشته و امیدوارم که بر نگرده..[Only registered and activated users can see links]

hossein5511
Sunday 4 November 2007, 23:39
اگه بعد از چند مدت دوباره خاموش ميشه احتمال زياد مشكل از ic فلش است ولي اين دليل مال موقعي هست كه از مراحل فلشتون مطمئني
اين گوشي توي كماي شما هم طبق گفته اقا فرشيد با اريز و فلش مجدد با اخرين ورژن بر ميگرده

hossein5511
Sunday 4 November 2007, 23:41
عزیزان من هم امروز 2 تا 6280 و 1 دونه 6288 داشتم كه SetDefult نمیکرد ولی روشن شدن سه تاشون.

گوشي هايي كه روشنه اما SetDefult نميشه مشكل از كابله بايد از كابلهاي اصلاح شده استفاده كنيد

Hossein
Monday 5 November 2007, 09:57
حسین آقا با ورژن 3.81 ست دیفالت قبول می كنه كابل رو هم تعویض كردم

hossein5511
Monday 5 November 2007, 10:12
حسین آقا با ورژن 3.81 ست دیفالت قبول می كنه كابل رو هم تعویض كردم

عوض كردن مهم نيست مهم اينه كه كابلتون درست باشه
مشخصات گوشي و باكستو بديد تا بهتر بشه راهنمايي كرد

Hossein
Monday 5 November 2007, 10:19
باكس یونیورسال
گوشی هم هر چند تا دلت بخواد

Hossein
Monday 5 November 2007, 10:23
نقشه کابل رو هم می تونم ارسال کنم (تغییر داده شده و اولیه)

Farshid-jan
Monday 5 November 2007, 17:26
بله بالا هم نوشتم[Only registered and activated users can see links] گوشی روشن میشه و هیچ مشکلی هم نداره ولی بعد از گذشت مدتی یه تعدادشون دوباره خاموش میشوند (یه هفته ده روز یه ماه یا..) طبق گفته اقا فرشید اریز کردم و فلش زدم تا حالا که بر نگشته و امیدوارم که بر نگرده..[Only registered and activated users can see links]

حسین آقا سلام.
خسته نباشید.
الان مشكل شما چیست؟
مگه حل نشد؟؟

Hossein
Monday 5 November 2007, 18:23
سلام اقا فرشید
خیلی ممنون از زحمات بی دریغ شما
البته كه حل شد رفتند و تا حالا برنگشتند