PDA

مشاهده نسخه کامل : اشکال در نقشه!!!

rezasarein
Wednesday 1 December 2010, 18:00
من سری کامل نقشه های پاناتلو خریدم.یه گوشی 7210cدستم اومده که مشکل "شارژ پشتیبانی نمیشود" داره وقتی تو نقشه مسیر BSI رو دنبال میکنم به مقاومت ntc r2071 و بعد به j2300 آی سی betty میرسه بعدشم به c2205 و آی سیavilma ولی مشکل اینجاست که واقعیت هیچکدوم از این اتصالات برقرار نیستند حتی با گوشی سالم هم تست کردم ولی همونطوریه!!!! برای من که به طور مادرزاد الکترونیک کارکردم و درس خوندم و دوره تعمیر موبایل دیدم واقعا عجییه چطور همچین چیزی ممکنه!؟

R.Rezazadeh
Wednesday 1 December 2010, 18:08
سلام
نباید هم وصل باشه ، چون اون مسیر Wire نیست Bus هست ، اگر به شماره های کنار Bus ها دقت کنید کاملا مشخص هست.

gavad700
Wednesday 1 December 2010, 18:26
سلام
نباید هم وصل باشه ، چون اون مسیر wire نیست bus هست ، اگر به شماره های کنار bus ها دقت کنید کاملا مشخص هست.

دقیقا ! کاملا هم واضح هست.

rezasarein
Wednesday 1 December 2010, 18:44
سلام
نباید هم وصل باشه ، چون اون مسیر Wire نیست Bus هست ، اگر به شماره های کنار Bus ها دقت کنید کاملا مشخص هست.
خوب مگه سر باس های همنام به هم نمیرسه آخه این باس اسمش slowad(6:0) هستش

R.Rezazadeh
Thursday 2 December 2010, 07:53
خوب مگه سر باس های همنام به هم نمیرسه آخه این باس اسمش slowad(6:0) هستش
یعنی شما Avilma رو برداشتید و ارتباط مسیرها تا پایه های Avilma برقرار نبود؟

سعيداذرسل خوي
Thursday 2 December 2010, 09:47
دوست گرامی اگر دقت بفرمائيد كنار كانكتور باتري براي مسير Bsi بر روي نقشه عدد 2 و براي مسير Btemp عدد 3 نوشته شده است و همانطور كه در تصوير پيوست هم ملاحظه ميكنيد براي ديگر مسير ها بر روي آي سي آويلما كه شما فرموديد اعداد 1 , 4 , 0 , 5, 6 نوشته شده است كه هيچ ارتباطي به مسير Bsi و Btemp ندارد و دليل اينكه تمام آن مسيرها با يك خط مشخص شدند كم شدن حجم نقشه ميباشد و براي سهولت در كار براي هر مسير شماره خاصي مشخص شده است.
منبع:پارتل

سعيداذرسل خوي
Thursday 2 December 2010, 10:02
میشه بپرسم جسارتا نقشه خوانی رو کدوم اموزشگاه دوره دیدین؟:155fs505059:

rezasarein
Thursday 2 December 2010, 17:13
میشه بپرسم جسارتا نقشه خوانی رو کدوم اموزشگاه دوره دیدین؟:155fs505059:
دوست عزیز من سابقا تو کار تعمیرات tv و اینجور چیزا بودم تو الکترونیک آنالوگی که به خورد ما داده بودند از این بامبولا نبود بعدشم من تازه به تعمیرات موبایل و دیجیتال سویچ کردم قبلش هم که عرض کردم ازاین خبرا نبود تازه این آموزشگاهی که ما دسترسی داریم زیاد های کلاس نبود تازه من شاگرد اولشونم!!ولی تو مباحث انالوگ زیادم بیسواد نیستم

سعيداذرسل خوي
Thursday 2 December 2010, 17:27
دوست عزیز من سابقا تو کار تعمیرات tv و اینجور چیزا بودم تو الکترونیک آنالوگی که به خورد ما داده بودند از این بامبولا نبود بعدشم من تازه به تعمیرات موبایل و دیجیتال سویچ کردم قبلش هم که عرض کردم ازاین خبرا نبود تازه این آموزشگاهی که ما دسترسی داریم زیاد های کلاس نبود تازه من شاگرد اولشونم!!ولی تو مباحث انالوگ زیادم بیسواد نیستم

ممنونم
خوشحال میشیم در سایت پاناتل باما همراه باشید:grouphug:

panatel
Thursday 2 December 2010, 18:42
من سری کامل نقشه های پاناتلو خریدم.یه گوشی 7210cدستم اومده که مشکل "شارژ پشتیبانی نمیشود" داره وقتی تو نقشه مسیر bsi رو دنبال میکنم به مقاومت ntc r2071 و بعد به j2300 آی سی betty میرسه بعدشم به c2205 و آی سیavilma ولی مشکل اینجاست که واقعیت هیچکدوم از این اتصالات برقرار نیستند حتی با گوشی سالم هم تست کردم ولی همونطوریه!!!! برای من که به طور مادرزاد الکترونیک کارکردم و درس خوندم و دوره تعمیر موبایل دیدم واقعا عجییه چطور همچین چیزی ممکنه!؟
دوستان زحمت کشیدند جواب مشکل شما را دادند . بازهم می توانید برای ارتقا سطح نقشه خوانی خودتون از کلاسهای پاناتل استفاده کنید شرایطش را می تونین با یه تلفن به دفتر پاناتل جویا بشین در ضمن یک سری کلاس جدید مبنی بنام اصول تعمیرات جدیدا قراراست شروع شود که می تواند برایتان مفید باشد .

rezasarein
Thursday 2 December 2010, 19:00
دوستان زحمت کشیدند جواب مشکل شما را دادند . بازهم می توانید برای ارتقا سطح نقشه خوانی خودتون از کلاسهای پاناتل استفاده کنید شرایطش را می تونین با یه تلفن به دفتر پاناتل جویا بشین در ضمن یک سری کلاس جدید مبنی بنام اصول تعمیرات جدیدا قراراست شروع شود که می تواند برایتان مفید باشد .
اگه شهرستانی نبودم و عیالواری نبود حتما مزاحم میشدم ولی کلا تشکر میکنم از راهنمایی خوبتون