مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد box موتورولا
baran
Thursday 7 September 2006, 13:56
سلام منبه دنبال یک box خوب برای فارسی سازی کلیه گوشی هایی میشه فارسی کرد هستم از کلیه عزیزانی که می دونند کمک میخواهم لطفا
masood2007
Saturday 29 September 2007, 15:32
موتوفون باکس خوبی هستش که j 100هم میزنه
IMAN.POLICE
Saturday 29 September 2007, 16:18
سلام منبه دنبال یک box خوب برای فارسی سازی کلیه گوشی هایی میشه فارسی کرد هستم از کلیه عزیزانی که می دونند کمک میخواهم لطفا
باكس های زیادی برای موتورلا هست
بهترین آن SMART CLIP هست
Farshid-jan
Saturday 29 September 2007, 17:00
سلام.
بنده با موتوفون كار میكنم.
از ویژگیهای موتوفون میتوان به:
فارسی سازی در مدت 8 ثانیه بدون انتخاب فایل بصورت خودكار
تعویض سریال و آنلاك تمامی موتورولا و J100
نرم افزار فلشر بزبان فارسی
سایت پشتیبانی و فوروم سوال و پاسخ تخصصی
قیمت مناسب.
قابلیت بالای رقابت با باکس MSS
یه نگاهی به انجمن زیر بندازین بد نیست.
[Only registered and activated users can see links]
mgg_back
Monday 22 October 2007, 12:55
من درباره فارسی سازی تحقیق كردم به من دانگل Tiny رو معرفی کردند. لطفا نظر بدید فرشید جان
Farshid-jan
Monday 22 October 2007, 13:20
دوست عزیز Tiny اینطور که شنیدم محصول آقای صادق یزدانفر هست و در زمان خودش برای موتورولا بد نبود اما از نظر کار با اون و مشکلات نصب و بعد از آن و مراحل تست پوینت قلق های زیادی داره که کمی وقت گیر و مشکل هست.
این نظریه را کسانی که با اون کار کردن میگن و فکر میکنم خوده ارائه دهندگان آنهم این موارد را قبول داشته باشن.
بحرحال اینجا انجمن موتوفون هست و صحبت بیشتر در مورد محصول دیگر صحیح نیست و راهنمایی های بیشتر را به ساپورترهای اون میسپارم.
در مورد موتوفون سوالی داشتید در خدمتیم.
mgg_back
Thursday 22 November 2007, 19:39
بد نیست من هم یه چیزایی بگم بدرد میخوره :
1- من خودم اسمارت كلیپ دارم و راضی هستم ولی موتوفون میگن بهتره.
2- فارسی سازی موتورولا دانگل Tiny که هنوز از طرف صادق یزدان فر که از دوستان نزدیک من هم هست پیشنهاد میشه اما ساپورت نداره. من خودم هم پیشنهاد نمی کنم.
3- در ضمن دانگل Tiny رو کسایی که توی کار کامپیوتر هستند می دونند چیه ؟؟ !! ( توضیح ندم بهتره )
saeid1360
Thursday 22 November 2007, 21:22
بد نیست من هم یه چیزایی بگم بدرد میخوره :
1- من خودم اسمارت كلیپ دارم و راضی هستم ولی موتوفون میگن بهتره.
2- فارسی سازی موتورولا دانگل Tiny که هنوز از طرف صادق یزدان فر که از دوستان نزدیک من هم هست پیشنهاد میشه اما ساپورت نداره. من خودم هم پیشنهاد نمی کنم.
3- در ضمن دانگل Tiny رو کسایی که توی کار کامپیوتر هستند می دونند چیه ؟؟ !! ( توضیح ندم بهتره )
نظر من اسمارت کلیپ سلطان موتورولا و اولتیما به دلیل اینکه از شر تست پوینت راحت بشی بهترین مجموعه برای موتورولا هست قیمتی هم نداره 265.000 اسمارت کلیپ هست و 90.000 هم اولتیما
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.