PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل ال سی دیk600چینی

mehdi.b
Tuesday 9 November 2010, 20:02
با سلام وخسته نباشید.یه دونه گوشیk600چینی ( از اون قدیمی ها) آورده بودن که مشکل LCD داشت (LCD اش شکسته بود) و با هزار زحمت بعد کلی جستجو واسش LCD پیدا کر دم وفروشگاهی که ازش LCDر ا خر یدم همیشه خودش به صور ت ر ایگان LCDر ا تعویض میکنه که این کار ا کرد ومشکل حل شد وتصویر اومدولی وقتی اومدم مغازه خودم وخواستم قاب ر وی گوشی ر ا روش بزارم یه خورده بد جا میر فت (مثل این که ضخامت این LCDجدیده بیشتر از LCD خودش باشه)و من هم یه مقداری فشار آور دم ویه دفعه کلاصفحه اش سفید شد و هیچ نوشته ای هم نشون نمیده وبه اندازه یه سکه بالاش هم سیاه شده. میخواستم ببینم که آیا LCD خراب شده(با توجه به اینکه هزینه خر یدش هم بالا بوده )و یا راهی دار ه که در ست بشه وتصویر ش بیاد؟ممنون

سعيداذرسل خوي
Tuesday 9 November 2010, 20:27
دوست عزيز ال سي دي اين نوع گوشي نسبت به بقيه پايينتره از نظر دوام
شما ال سي دي رو دربيار يك بار ديگه جابنداز درصورت عدم جواب يكي ديگه بده برات رايگان بندازه همون جاهم گوشي روجمع كنه.
توكارتعميرات از اين جورچيزاپيش مياد.

mehdi.b
Tuesday 9 November 2010, 22:10
دوست عزيز ال سي دي اين نوع گوشي نسبت به بقيه پايينتره از نظر دوام
شما ال سي دي رو دربيار يك بار ديگه جابنداز درصورت عدم جواب يكي ديگه بده برات رايگان بندازه همون جاهم گوشي روجمع كنه.
توكارتعميرات از اين جورچيزاپيش مياد.
آقا سعید با سلام وتشکر از ر اهنمایی شما .همونطور که خودتون هم مستحضرید lcd این گوشی ها یک فلت هم بهش متصله که به برد لحیم میشه حالا اگه این LCD را من با هیتر از رو برد وردار م ودوباره به بر د لحیم کنم میتر سم که کلا" فلتش در اثر حر ار ت نابود بشه.به نظر شما اینطوری نمیشه؟

R.Rezazadeh
Wednesday 10 November 2010, 08:50
با توجه به اینکه می گید بالای lcd سیاه شده ، احتمال خراب شدن lcd زیاد هست.

mehdi.b
Thursday 11 November 2010, 01:05
با توجه به اینکه می گید بالای lcd سیاه شده ، احتمال خراب شدن lcd زیاد هست.
با سلام وتشکر از ر اهنمایی شما وسایر دوستان. بله همانطور که شما اشار ه کر دین متاسفانه با همون فشار خیلی کم که برا جا انداختن قاب روی گوشی اور ده بودم lcdشکسته بود و با نصب یه lcd جد ید مشکل حل شد وتصویر بالا اومد .ممنون از کمک تمام دوستان

R.Rezazadeh
Thursday 11 November 2010, 08:51
با سلام وتشکر از ر اهنمایی شما وسایر دوستان. بله همانطور که شما اشار ه کر دین متاسفانه با همون فشار خیلی کم که برا جا انداختن قاب روی گوشی اور ده بودم lcdشکسته بود و با نصب یه lcd جد ید مشکل حل شد وتصویر بالا اومد .ممنون از کمک تمام دوستان
این بلا سر یه E71 سرم اومد ، گوشی رو بستم ، دیدم یک زره ( خیلی کم ) قابش فاصله داره ، رو قاب فشار دادم دیدم LCD ترک برداشت :cancan: