مشاهده نسخه کامل : 6300چینی شارژ سریع میکند
masoud.s
Monday 18 October 2010, 17:21
با سلام
گوشی 6300 چینی برام اومده که اکبند وتازه خریداری شده وهنگام شارژ در عرض 5 دقیقه باطری را پر شده اعلام میکند ولی شارژ کاذب میکند ودر عرض 10 دقیقه باطری خالی میدهد ولی باطری پر را می اندازی 3 روز کامل نگه میدارد باطری تعویض کردم سرویس کردم ولتاژ سر کانکتور باطری 3.8 را دارد وتغییری نمیکند وهمان ولتاژ 3.8ثابت میماند لطفا راهنمایی کنید باید چه کنم واگر شماتیک مسیر شارژ ان را دارید برام بگذارید ممنون:155fs505059:
R.Rezazadeh
Monday 18 October 2010, 18:36
وقتی باطری روش می ندازید گوشی اتوماتیک روشن میشه؟
masoud.s
Tuesday 19 October 2010, 13:18
با سلام
خیر استاد حتما باید پاور بشه تا روشن بشه
masoud.s
Wednesday 20 October 2010, 18:05
با سلام استاد
هنوز منتظر پاسخ شما هستم :grouphug:
Houshang Shafagh
Thursday 21 October 2010, 02:30
با سلام
چون گوشی اکبند هست به احتمال زیاد مشکل نرم افزاری باشد .شما گوشی را فلش کنید اگر به نتیجه ای نرسیدید سخت افزار کار کنید
چون ظاهر برد این مدل گوشی دارای اشکال مختلفی هست پس به همین دلیل
در زیر عکس چند تا از انها رو قرار دادم . شما لطف کنید ببینید برد گوشی شما با کدوم یکی از اونها مشابه هست.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اگر برد گوشی شما با هیچ کدام از تصاویر بالا مشابه نیست در حالت کلی می توانید یه صورت زیر اقدام نمایید
اگر گوشی شما دارای مقاومتی به شکل زیر در اطراف ای سی تغذیه هست انرا تعویض کنید .
اگر گوشی شما دارای ترانزیستورهای مسفت شارژ هستند انها را تعویض کنید
در بعضی مدلها مسیر شارژ از دیود و سلفها نیز عبور کرده و به ترانزیستور مسفت وارد و از انجا به ای سی تغذیه میرود .اگر این موضوع در مورد گوشی شما صدق میکند انها را چک کنید.
در بعضی موارد هم مسیر شارژ مستقیم به ای سی تغذیه وارد میگردد که در این گونه موارد احتمال معیوب بودن ای سی تغذیه زیاد هست

vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.