مشاهده نسخه کامل : silent 5300
MASOUDMR
Thursday 18 October 2007, 11:47
سلام
دوستان 5300 رو با كابل یو اس بی فارسی كردم دكمه # كه گوشی رو روی سایلنت میبرد دیگه اینكارو انجام نمیده ممنون میشم كمك كنید
Hossein
Thursday 18 October 2007, 11:55
یكباردیگه فلش بزن ولی product code رو با code پشت گوشی یکسان انتخاب کن و ورژن خودش رو تو گوشی رایت کن[Only registered and activated users can see links]
MASOUDMR
Thursday 18 October 2007, 12:03
حسین جان ورژن گوشی اول 3.92 بود با همون ورژن فلش زدم بعد از فلش دكمه مربع روی سایلنت نبرد دوباره با ورژن 4.70 فلش زدم بازم جواب نداد منظورت از كد پشت گوشی همون rm_146 هستش یا كد دیگری دارد قسمت product code در برنامه باكس من غیر فعال است چه جوری باید فعالش كنم قبلا هم مطرح كرده بودم ولی متاسفانه بی جواب موند
Hossein
Thursday 18 October 2007, 12:17
هر ورژنی كه می خوای كلیه كدهاش در قسمت product code نمایش داده بشن باید فایل های مربوطه رو بطور كامل دانلو كنی (فایل های ini و vpl و dcp و...)[Only registered and activated users can see links]
Hossein
Thursday 18 October 2007, 12:20
پشت کلیه گوشیهای نوکیا یه کد وجو داره که یه عدد هفت رقمیه و در واقع همون product code استفاده شده در گوشی با ورژن مربوطه است[Only registered and activated users can see links]
MASOUDMR
Thursday 18 October 2007, 12:30
حسین جان از كجا باید دانلود كنم من باكسمو update كردم حدود 25 ساعت هم طول كشید ممكنه چیزهایی رو كه گفتی دانلود كرده باشه اگه دانلود كرده چه جوری باید بیارم در قسمت product code اگر هم دانلود نكرده چه جوری باید دانلود كنم و فعالشون كنم
Hossein
Thursday 18 October 2007, 14:00
تو قسمت Update شما دو گزینه دارید
1-self update برای آپدیت خود باکس
2- Files برای در یافت فایلهای مورد نیاز که با زدن گزینه Refresh بعد از گذشت چند دقیقه (بستگی به سرعت خط شما دارد) شما می توانید از کلیه فا یلهای موجود درسایت به دلخواه دانلود کنید.
در ضمن باید به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشید[Only registered and activated users can see links]
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.