مشاهده نسخه کامل : می خوام مغازه باز كنم ... كمك فوری لطفا
fa_sa
Tuesday 16 October 2007, 12:56
ضمن عرض سلام . بنده مي خواهم مغازه و تعميرگاه موبايل تاسيس كنم . لوازمي كه مورد نياز اوليه مي باشد كه فعلا كار راه انداز باشند و بيشتر مورد استفاده داشته باشند چيست ؟ در خصوص باكسها از چه باكسهايي استفاده كنم كه فعلا تا حدودي بتوانم كار مشتريان را انجام دهم و مثلا 3 يا 4 ماه ديگر بقيه لوازم را تهيه كنم . ضمنا از لوازم جانبي چه چيزهايي جهت شروع مغازه براي ارائه به مشتريان بهتر است كه هم راه اندازي مفيدي صورت پذيرفته باشد و هم نسبتا لوازم جور باشد . حقيقت بنده براي تهيه لوازم جانبي ( فروش به مشتريان ) يك ميليون تومان بيشتر سرمايه ندارم . براي لوازم كارگاهي حدود 600 هزار تومان . البته منبع تغذيه و هويه و هويه هواي گرم و لوازم ساده و اوليه را دارم . اگر محبت كنيد با وجود مشغله های فراواني كه همه دوستان داريد هم فكري كنيد بسيار از شما ممنون خواهم شد . با آرزوي موفقيت روز افزون برای شما
Hossein
Tuesday 16 October 2007, 13:30
درمورد باكس خدمت شما عرض كنم UFS و Universal box و SeTool پیشنهادمی کنم
fa_sa
Tuesday 16 October 2007, 14:14
درمورد باكس خدمت شما عرض كنم UFS و Universal box و SeTool پیشنهادمی کنم
ضمن تشكر از شما دوست عزیزم میشه لطفا از كارایی و ساپورت گوشیهای اونا و همچنین قیمت و اگر امكانش هست راهنمایی برای كاركردن با اونا برام توضیح بدی ( معذرت درخواستام خیلی زیاد شد . شرمنده )
Hossein
Tuesday 16 October 2007, 14:55
باکس Ufs گوشی های نوکیا و سامسونگ رو ساپورت می کنه (البته مدلهایی از سونی اریکسون و موتورلا رو نیزفلش میزنه ولی زیاد روش حساب نکن) این باکس به خاطر کابلهای همراهش اهمیت زیادی داره (اگه حساب کتاب کنی متوجه می شی).
باکس Setool یه باکس خوب و تخصصی برای سونی اریکسونه که کارکردن باهاش راحته سایت پشتیبانی کننده قوی و بروزی داره (باکسی که همه دارن)
Universal box برای سونی اریکسون و بیشتر برای نوکیا مورد استفاده قرار می گیره و ساپورت خیلی خوبی هم داره
کابلهای مورد مصرفش با باکس UFS یکیه
fa_sa
Saturday 20 October 2007, 01:29
حسین جان به خاطر لطف و محبتت ممنونم . دیگه حسابی شرمندمون كن قیمتش و تعداد كابلهاش رو هم برام بگو ممنون میشم . ضمنا من كه بایستی بخرم نو بخرم ؟ دست دوم بخرم ؟ اصلا از كجا بخرم ؟ مرسی
Hossein
Saturday 20 October 2007, 11:37
از قیمت فعلی باکسها اطلاعاتی ندارم
masoud.b
Saturday 20 October 2007, 12:30
سلام دوست عزیز
در مورد قیمت باکس باید بهت بگم که در حال حاضر ufs3 بین 125تا150 تومنه و universall که حتما" بهت پیشنهاد میکنم (همون طور که دوستمون هم گفت) بخریش بین 310 تا 370 تومنه هر جا یه قیمتی داره.
fa_sa
Saturday 20 October 2007, 16:00
دوستان عزیز با تشكر از هر دوی شما .. آدرس یه جای مناسب و با انصاف رو هم اگه زحمت بكشین و معرفی كنین ممنون می شم
masoud.b
Sunday 21 October 2007, 12:34
من خودم از علاالدین خریدم- بیرون پاساژ تو خیابون حافظ فروشگاه كاوش چون آموزشم داره. ولی برو تو پاساژ هر جا ارزون تر بود بگیر.
fa_sa
Saturday 27 October 2007, 17:16
واقعا لطف كردید و جواب من رو دادین . ممنونم و شرمنده همه ... به یه مطلبی توی یه سایت بر خوردم كه خیلی جالب به نظرم اومد . یه باكس رو معرفی كرده بنام R.B BOX این محصول انحصارا در اختیار آموزشگاه راهبرد فنون می باشد و آدرس اون [Only registered and activated users can see links] امكان داره از این لینك دیدن كنید و نظرتون رو بگین ... اگه اینطوره كه تبلیغ كرده به تمام باكسها می ارزه
fa_sa
Monday 29 October 2007, 13:56
واقعا لطف كردید و جواب من رو دادین . ممنونم و شرمنده همه ... به یه مطلبی توی یه سایت بر خوردم كه خیلی جالب به نظرم اومد . یه باكس رو معرفی كرده بنام R.B BOX این محصول انحصارا در اختیار آموزشگاه راهبرد فنون می باشد و آدرس اون [Only registered and activated users can see links] امكان داره از این لینك دیدن كنید و نظرتون رو بگین ... اگه اینطوره كه تبلیغ كرده به تمام باكسها می ارزه
ضمنا جهت اطلاع قیمتش 280 هزار تومن هست و 30 هزار تومن هم برای آموزش میگیره .. نظرتون چیه؟
fa_sa
Friday 2 November 2007, 01:08
سلام خدمت دوستان عزیزم .. کسی در مورد ار بی باکس نظری نداشت ؟ مدیران محترم انجمن ؟؟؟؟
mansori
Friday 2 November 2007, 02:58
من استفاده نکردم ولی دوست عزیز باکسهایی که استفاده میکنم :
یونیورسال.........ام تی ............جف ............یواف اس اچ دبل یو كا
ان اس پرو ........ام اس اس 2.....اسی توول3....ام تی كا
اینفینیتی
و باكسی كه شما گفتید یا به عبارتی تبلیغ غیر مستقیم دانسته یا ندانسته انجام دادید
فكر نمی كنم یا قطعاً نمی تونه كاره تخصصوصی انجام بده
من یكی كه اگه بخوام باز هم هزینه كنم كه باید انجام بدم
اونو نمی گیرم زیرا باكسها با تك كار و تخصصی بودنشون باز هم مكمل كاری نیاز دارند پس كسر باكسهای من
جهت هزینه مكمل باكسهای فوق باكسهای زیر میباشد:
كروزور......اسمارت كلیپ .....امتی پرو......یواس تی پرو.....وغیره(طبق مشاوره با همكاران اقدام می كنم)
و شما هم سعی كن یكی یكی خرید كرده تا بتونی از انها استفاده بهینه داشته باشی وتوانایی كارتون بالا بره تا بعدی رو بگیری
1/عجله نكن2/ زحمت بكش3/ ناامید نشو4/ دوباره امتحان كن5/ فكر كن6/ مطالعه و كندوكاو كن7/ موفق میشی8/ نشد سوال كن وهزینه بكن تا تجربه كسب كنی 9/مطمئن باش كه موفق میشی
موفق باشی
هر ارزونی بی علت نیست وهرگرونی بی حكمت نیست
كسی اگر بگه خوبه هم من یكی باور نمی كنم
از روزی كه سایت پاناتل رو اشنا شدم دورغ ویا تبلیغات سو, داخل اون ندیدم
شما 3 بار ندانسته با سوالت داشتی تبلیغ می كردی انشاالله كه اینجور نبود
والسلام
fa_sa
Monday 5 November 2007, 19:02
ضمن عرض سلام خدمت دوست عزیزم . از اطلاعاتی كه بهم دادی بی نهایت تشكر می كنم . از تذكری هم كه بهم دادی ممنونم . بنده قصد تبلیغ نداشتم . اگه مورد تائید دوستان قرار می گرفت حتما تهیه می كردم . با دوستان كه مطرح كردم كسی جواب نداد و من مجبور شدم كه دوباره بپرسم تا جواب رو بگیرم . كه دستتون درد نكنه شما جواب دادید . باز هم از شما تشكر می كنم و اگه اطلاعات دیگه ای در مورد باكسها به گوشتون خورد بنده رو هم بهره مند كنید . ارادتمند شما ...
asa mobile
Tuesday 6 November 2007, 00:14
دوست عزیز تبلیغات بدون خدمات چه فایدهای دارد من حضوری مراجعه كردم متاسفانه كسی جواب درستی به من نداد و تفره رفتندو گفتند خرید فقط از شبكه امكان پذیره به نظر شما این یعنی چی؟
fa_sa
Thursday 29 November 2007, 00:29
دست شما درد نكنه . زحمت تحقیقاتش افتاد گردن شما . ممنون از شما . ایشالا همیشه دستتون تو كار خیر باشه
fa_sa
Tuesday 25 December 2007, 12:16
ضمن عرض سلام خدمت دوستان عزیز . بنده چند روز دیگه برای خرید باكس و یه خورده وسایل دیگه راهی تهران میشم . كسی اگه آدرس و نشونی فروشگاه منصف كه آموزش و تخفیف ویژه و از این حرفا داشته باشه و دستگاهها هم آپدیت باشه و گارانتی داشته باشن رو اطلاع بده ضمنا اگه كسی نظر خاصی در رابطه با اولین خریدم داره بگه .. با وجود زحمتایی كه دوستای عزیزم كشیدن و اطلاعات كاملی تو این زمینه بهم دادن بنظر شما برای شروه چه باكسی رو بخرم ؟ حدودا یه میلیون فعلا دارم ؟ لطفا نظراتتون رو حداكثر تا روز دوشنبه 10 دیماه برای بنده ارسال كنین . با تشكر از همه دوستان
f-adstom
Tuesday 25 December 2007, 12:50
با با مهیدار
99999
Saturday 26 July 2008, 23:31
اگه میشه ابدیت باكسufs3 رو برام توضیح بدین ممنونم
mehran_gooshi
Monday 28 July 2008, 08:38
شما یه باكس جف بگیر:با pk
هم ufs داری هم جف با 110 كابل
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.