مشاهده نسخه کامل : طریقه فارسی كردن 5700 با كابل
MASOUDMR
Sunday 14 October 2007, 20:59
اگه میشه دوستان طریقه فارسی كردن 5700 با كابل رو توضیح بدهند ممنون میشم از چه كابلی باید استفاده كرد كابل داخل كارتن خود گوشی یا كابل دیگری دارد طریقه فارسی كردنش رو هم با باكس یونی توضیح بدهند ممنون میشم البته با كابل یو اس بی چون مكن شنیدم با كابل فلش جواب نمیده و مشكلاتی رو برای گوشی بوجود میاره
MASOUDMR
Sunday 14 October 2007, 21:25
[URL="[Only registered and activated users can see links]]
Hossein
Tuesday 16 October 2007, 11:27
دوست من سلام
با كابل یو اس بی بدون هیچ مشكلی می تونی فلش بزنی ( نترس عوارض جانبی نداره)
اگه با کابل فلش می زنی فایل PPM هم ورژن فایل MCU رو انتخاب کن (برای فارسی کردن از كد mea_b.fpsx استفاده کن).
اگه مشکلی داشتی بگو بیشتر راهنمایی کنم
موفق باشی
MASOUDMR
Tuesday 16 October 2007, 18:39
حسین جان كابل یو اس بی یك سرش به گوشی وصل میشود اون یكی سرش به باكس یونی كه وصی نمیشود باید به كامپیوتر وصل كنم اگر ممكنه طریقه وصل كردن كابل یو اس بی رو برای فارسی كردن 5700 كامل توضیح دهید
در برنامه فلش یو.نی آیا باید تیك یو اس بی فلشینگ رو بزنم یا لازم نیست
Hossein
Tuesday 16 October 2007, 18:57
كابل رو به كامپیوتر باید وصل كنی
آخرین ورژن PCsuite روی کامپیوتر نصب کن
از صفحه اصلی گزینه USB Flashing رو تیک بزن فایلهای فلش رو انتخاب کن
Hossein
Tuesday 16 October 2007, 21:14
درضمن موقعی كه با یو اس بی فلش می زنی برای تغییر زبان فایل MCU رو نیز باید انتخاب کنی و بهتره فایل UCP رو نیز تغییر بدی[Only registered and activated users can see links]
MASOUDMR
Tuesday 16 October 2007, 21:45
حسین جان این كارها رو اانجام دادم وقتی گزینه یو اس بی فلشینیگ را تیك میزنی دكمه فلش غیر فعال میشود چه كار باید كرد اگر ممكنه كامل توضیح دهید
MASOUDMR
Tuesday 16 October 2007, 21:59
آقا یك دنیا ممنون باید كزینه ام سی یو رو هم فعال میكردم پست بالایی رو ندیده بودم خلاصه گوشی فارسی شد خیلی آقایی گوشی رفیقم بود بدجوری حال كرده دمتگرم
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.