PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل خواندن سیم کارت همراه اول

saleh12366
Wednesday 18 August 2010, 17:30
با سلام خدمت دوستان
لطفا در خصوص عدم خواندن سیم کارت های همراه اول در گوشی ویدوز موبایل راهنمایی کنید.
در ضمن باید گفت که سیم کارت همره اول آنتن می دهد ولی توانایی برقراری تماس را ندارد.ولی در خصوص سیم کارت های ایرانسل گوشی هم می خواند و هم تماس برقرار می کند

mahdi matin
Wednesday 18 August 2010, 19:03
من چنین مشکلی داشتم با تعویض ای سی سیم کارت حل شد.

saleh12366
Friday 27 August 2010, 09:45
باید بگم که تمام قسمت های سخت افزاری این گوشی کاملا سالم هست و فقط احتیاج به تنظیمات دارد

JafariMobile
Friday 27 August 2010, 10:08
سلام.دوست عزیز مشکل شما نر م افزاری هست و هیچگونه ربطی به سخت افزار ندارد!!!فلش زدید؟؟

saleh12366
Friday 27 August 2010, 10:11
بله گوشی فلش خورده و فقظ تنظیمات لازم داره

mahdi matin
Friday 27 August 2010, 19:11
عذر خوهم اون مشکلی که من راه حل دادم مربوط به اینسرت سیم بود که ایرانسل رو میگرفت اما همراه اول رو نمی گرفت.:grouphug:

djjjj
Sunday 30 January 2011, 09:26
من این مشکل رو با گوشی 6720 داشتم .گوشیم با همراه اول مشکل داشت و بعد از یکی دوتا تماس اجازه تماس نمی داد و می نوشت تماس مجاز نیست (call not allowed ) .بعد از کمی ور رفتن فهمیدم سیم کارتایی که چیپ مربعی دارن مثل بعضی سیم کارتهای همراه اول با بعضی گوشی ها مخصوصا بعضی سیمبین سازگاری ندارن ولی با سیمکارتهایی که چیپ تقریبا دایره ای دارن مثل ایرانسل هیچ مشکلی ندارن.سیم کارت همراه اولم رو بردم تعویض کردم(خدمات پستی) و بهم یه سیم کارت چیپ دایره ای داد. مشکلم حل شد.

MNO
Sunday 30 January 2011, 10:26
من این مشکل رو با گوشی 6720 داشتم .گوشیم با همراه اول مشکل داشت و بعد از یکی دوتا تماس اجازه تماس نمی داد و می نوشت تماس مجاز نیست (call not allowed ) .بعد از کمی ور رفتن فهمیدم سیم کارتایی که چیپ مربعی دارن مثل بعضی سیم کارتهای همراه اول با بعضی گوشی ها مخصوصا بعضی سیمبین سازگاری ندارن ولی با سیمکارتهایی که چیپ تقریبا دایره ای دارن مثل ایرانسل هیچ مشکلی ندارن.سیم کارت همراه اولم رو بردم تعویض کردم(خدمات پستی) و بهم یه سیم کارت چیپ دایره ای داد. مشکلم حل شد.
با سلام
لطفا به تاریخ ارسال پست توجه فرمایید :loudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff::loudlaff:
ممنون...