PDA

مشاهده نسخه کامل : تنظیم درجه حرارت وباددرهیتروتنظیم درجه حرارت درسشوارصنعتی

A.A
Wednesday 11 August 2010, 23:50
باعرض سلام وتبریک حلول ماه رمضان به دوستان.انشاا...روزه هایتان موردقبول حق قرارگیرد.
ازاساتیدخواهشمندم دراین تاپیک به صورت یکجاکلیه تنظیمات درجه حرارت وهوامربوط به هیتروسشوارصنعتی جهت انجام امورمختلف رابگویند. باتشکر:greenstars:

A.A
Thursday 12 August 2010, 17:19
هیچ عزیزی نیست جواب بدهد؟

JafariMobile
Thursday 12 August 2010, 17:24
سلام.دوست گرامی کمتر کسانی هستند تا زمانی که هیتر هست از سشوار صنعتی استفاده کنند.من از طرف خودم به شما هم توصیه میکنم از هیتر استفاده کنید.موفق باشید

A.A
Thursday 12 August 2010, 22:06
باتشکرازشما.
من ازهمین سایت فایلهای ویدئویی رادانلودکردم که دوستان عزیزازپاناتل آموزش نحوه برداشتن سوکت lcdوجوی استیک راباابزارمختلف راآموزش داده بودند وزمانیکه ازهیتربرای برداشتن قطعات گفته شده نمی شداستفاده کردازسشوارصنعتی برای برداشتن این قطعات استفاده می کردند.مثلاازهیتربرای برداشتن قطعاتی پلاستیکی که ازپایین بردمشکلی برای حرارت دادن ندارندمی توان استفاده کردولی وقتی ازپایین بردبه دلیل وجودقطعات مختلف درآن قسمت ازبردنمی توان ازپایین بردبه برای برداشتن قطعه پلاستیکی اقدام کرددرنتیجه می توان برای برداشتن آن قطعه ازهیترمادون قرمزیاازسشوارصنعتی استفاده کرد.

JafariMobile
Thursday 12 August 2010, 22:36
سلام.من هم نگفتم که بد هست گفتم سعی کنید از هیتر استفاده کنید.و برای برداشتن قطعات پلاستیکی از هیتر مادون قرمز استفاده کنید.موفق باشید

A.A
Friday 13 August 2010, 13:53
باتشکرازشمادوست عزیز.
جداازاین بحث,هنوزجواب خواهش من داده نشده!

taher
Friday 13 August 2010, 17:06
شما برایه استفاده از هیتر و سشوار بیشتر از هر چیز نیاز به قلق وتجربه دارید که به مرور زمان بدست میارید که بهتره با استفاده از برد اوراقی این تجربه را بدست بیارید