مشاهده نسخه کامل : زد 300 با گذاشتن سیم کارت پیام (سیم کارت درست را وارد کنید) می دهد
همراه پیام
Friday 5 October 2007, 16:26
سلام دوستان یک گوشی زد 300 با گذاشتن سیم کارت پیام (سیم کارت درست را وارد کنید) می دهد با فلش وآنلاک جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
nhz
Friday 5 October 2007, 20:23
سلام دوستان یک گوشی زد 300 با گذاشتن سیم کارت پیام (سیم کارت درست را وارد کنید) می دهد با فلش وآنلاک جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
مشکل شما نرم افزاری نیست که با فلش درست شه این مسئله سخت افزاری.باید از کانکتورهای سیم کارت شروع کنی به تست تا... .چی شده اینجوری شده؟
armen
Friday 5 October 2007, 20:59
مشکل شما نرم افزاری نیست که با فلش درست شه این مسئله سخت افزاری.باید از کانکتورهای سیم کارت شروع کنی به تست تا... .چی شده اینجوری شده؟
گوشی مال مشتری به گفته او گوشی هنگام استفاده از بازی گوشی اینجوری شده ضمنا بدون سیم کارت پیام سیم کارت را وارد کنید می دهد چنین مشکلی را قبلا داشتم که یک نرم افزار کار دیگه طی مدت 10 دقیقه برایم حلش کرد
همراه پیام
Friday 5 October 2007, 21:25
به گقته مشتری گوشی خود به خود اینجوری شده است ضمنا گفتم با گذاشتن سیم کارت پیام (سیم کارت درست را وارد کنید) می دهد یعنی درج سیم کارت نمی زند
Farshid-jan
Friday 5 October 2007, 22:54
سلام.
قبلا" جواب داده شده.
جستجو كنید.
nhz
Friday 5 October 2007, 23:54
به گقته مشتری گوشی خود به خود اینجوری شده است ضمنا گفتم با گذاشتن سیم کارت پیام (سیم کارت درست را وارد کنید) می دهد یعنی درج سیم کارت نمی زند
عرض به خدمت شما اینطوری که مشخصه مشکل شما نرم افزاری نیست(فلش زده شده)اگر هم باشه من نرمافزار زیاد نمی دونم.اما سخت افزار:چون اونطوری که من نگاه کردم سیم کارت Z300 جز مشکلات معروفش نیست پس با این اوصاف 70٪ مسئله مربوطه به مسیر های سیم کارت که با گرفتن نقشه گوشی و تست اتصال کوتاه این مسیرها میتونی امتحان کنی که چه مسیرهای سالمه و چه مسیرهای معیوب.
Hossein
Saturday 6 October 2007, 11:01
گوشی شما مشكل نرم افزاری داره اسم باكسی كه داری رو بگو راه حل رو بهت بگم
nhz
Saturday 6 October 2007, 12:33
شما برای خاتمه این بحث که نرم افزاری یا سخت افزاری ببین شماره سریال گوشی درست میاد یا نه.
همراه پیام
Saturday 6 October 2007, 15:06
مشکل حل شد نرم افزاری بود
Hossein
Saturday 6 October 2007, 17:52
عرض به خدمت شما اینطوری که مشخصه مشکل شما نرم افزاری نیست(فلش زده شده)اگر هم باشه من نرمافزار زیاد نمی دونم.اما سخت افزار:چون اونطوری که من نگاه کردم سیم کارت Z300 جز مشکلات معروفش نیست پس با این اوصاف 70٪ مسئله مربوطه به مسیر های سیم کارت که با گرفتن نقشه گوشی و تست اتصال کوتاه این مسیرها میتونی امتحان کنی که چه مسیرهای سالمه و چه مسیرهای معیوب.باید آنلاك بشه
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.