PDA

مشاهده نسخه کامل : كمك در تهيه وسايل مورد نياز جهت تعميرات

mojy_1
Friday 28 September 2007, 10:21
سلام.
آقا من به تازگي مي خوام كار تعميران گوشي موبايل را شروع كنم هم سخت افزار و هم نرم افزار .اطلاعات فني من هم بد نيست و البته تجربه كمي توي اين زمينه دارم.حالا از شما اساتيد مي خوام بپرسم كه اولا چه وسايلي براي كار تعميرات گوشي به صورت دقيق بايد تهيه كنم مثل سشوار و اين چيزا و آيا دستگاه مخصوصي رو مي شناسيد كه با اون بشه آي سي هاي بي .جي .اي رو تعويض كرد؟

Farshid-jan
Friday 28 September 2007, 15:50
سلام.
لوازمی كه شما احتیاج دارین:
منبع تغذیه
هیتر و هویه
اهم متر
گیره رومیزی
چراغ مطالعه با لوپ
پنس سر كج و صاف
پیچ گوشتی T6 , T5 و چهار سوی ریز
سیم چین و دم باریک کوچک
روغن لحیم و مایع فلوکس و خمیر فلوکس
سیم قلع کش
سیم قلع 0.3 میلی متر
تیغ کاتر کوچک
تینر لوساید
مسواک
سشوار صنعتی

jamejam
Saturday 29 September 2007, 05:16
سلام آقافرشید. میشه درمورد سشوار صنعتی توضیح بدین كه با هیتر چه تفاوتی در كاركرد و استفاده آن دارد؟ در ضمن حدود قیمت رو اگه مقدوره لطف كنید. با تشكر

mojy_1
Monday 1 October 2007, 18:51
سلام آقا فرشید از راهنمایی شما ممنونم.من به دلیل نوع كاری كه دارم با بیشتر این وسایل آشنا هستم ولی 2 تا سوال از خدمتتون دارم:
1)دستگاه مخصوصی هست كه به صورت اتوماتیك آی سی های بي -جي -اي يا كيو-اف-پي رو برداره و بذاره؟
2(چطوري و چرا گوشيها رو فلش مي كنند؟

Farshid-jan
Monday 1 October 2007, 19:13
كاربر عزیز Jamjam :
در همین انجمن توضیحات كامل و مصور در مورد سشوار صنعتی آمده .
جستجو كنید.

و شما کاربر Mojy_1 :
جواب سوالتون مشخصه.
خیر همچین دستگاهی نیست. جون اونوقت یک ربات لازم دارین.
و در مورد سوال دوم هم به بیان ساده برای رفع ایرادات نرم افزاری گوشی را نرم افزار میزنن.

sorena
Thursday 11 October 2007, 12:42
سلام فرشید جان
من تازه وارد تعمیرات گوشی شدم میخوام یه تعمیرگاه بزنم ولی نمی دونم برای شروع چی باید بخرم
یعنی قطعات اصلی که بالا گفتی خریدم فقط میخواستم بدونم قطعاتی مثل Lcd فلت و چیزهای دیگر چی باید
بخرم و داخل مغازه داشته باشم

fa_sa
Tuesday 16 October 2007, 14:39
ضمن عرض سلام ,
بنده هم مي خواهم مغازه و تعميرگاه موبايل تاسيس نمايم . لوازمي كه مورد نياز اوليه مي باشد كه فعلا كار راه انداز باشند و بيشتر مورد استفاده داشته باشند چيست ؟ در خصوص باكسها از چه باكسهايي استفاده كنم كه فعلا تا حدودي بتوانم كار مشتريان را انجام دهم و مثلا 3 يا 4 ماه ديگر بقيه لوازم را تهيه كنم . ضمنا از لوازم جانبي چه چيزهايي جهت شروع مغازه براي ارائه به مشتريان بهتر است كه هم راه اندازي مفيدي صورت پذيرفته باشد و هم نسبتا لوازم جور باشد . حقيقت بنده براي تهيه لوازم جانبي ( فروش به مشتريان ) يك ميليون تومان بيشتر سرمايه ندارم . براي لوازم كارگاهي حدود 600 هزار تومان . البته منبع تغذيه و هويه و هويه هواي گرم و لوازم ساده و اوليه را دارم . اگر محبت كنيد و هم فكري نماييد بسيار از شما ممنون خواهم شد . با آرزوي موفقيت روز افزون شما

Farshid-jan
Tuesday 16 October 2007, 16:03
سلام.
دوست عزیز sorena
فعلا برای شروع فکر نمیکنم احتیاج به تهیه قطعات قیمت بالا باشه.
یکسری میکروفون و بازر و فلت و فیلتر های esd مربوط به key & lcd از گوشیهای پرمصرف داشته باشید کافیه.
و بعد بمرور زمان خودتون دستتون میاد چی بیشتر لازمه.

دوست عزیز fa_sa
لوازم شما که ظاهرآ کافیه و میتونین به موارد بالا هم مراجعه کنید.
در مورد لوازم جانبی هم که اونم تقزیبآ کافیه.
در مورد باکس هم که قبلآ اشاره شده داشتن باکسهای UFS/HWK و SETOOL و ( UNI یا MT یا JAF ) برای ورود به بخش نرم افزار لازمه.
بازم امری بود در خدمتیم.

Farshid-jan
Tuesday 16 October 2007, 16:04
هر چه منتظر شدیم خبری نشد.

تعجبم از این هست که دوستانی که در انجمن زیاد سوال میپرسن و مشخصه تا حدودی از آب و گل تعمیرات بیرون اومدن چرا جواب دوستان تازه کاره خودشون را نمیدن.
وقتی وارد تاپیکهای حاوی این قبیل سوالات تازه واردها میشوید چرا به زمانیکه کسی به سوال شما پاسخ میده و شما خوشحال میشید فکر نمیکنید.
حالشو ندارید یا براتون سخته یا عجله و کار دارین که نمیخواین دوستای دیگرتون هم خوشحال بشن.
طبیعتآ این کم لطفیه دوستان با جواب ندادن به آنها از طرف دوستان با تجربه دیگر منجر خواهد شد.

بحرحال طی صحبتهای گذشته و اساس کاریه این سایت با مدیریت جناب مهدس قنات هدف از گردآوریه این مکان چیزی جز راهنمایی به اعضای تازه کار و مبتدی نمیباشد و این افراد حتمآ در اولویت پاسخدهی قرار دارند.

alisport3
Monday 29 October 2007, 11:55
دوستان عزیز همه چیز رو گفتن ولی احتمالا ظرف Ultra sonic رو فراموش كردن