PDA

مشاهده نسخه کامل : توضیح درباره نحوه سیم كشی

PERSEPOLIS
Sunday 23 September 2007, 22:48
اگه امكان یكی از اساتید در مورد چگونگی سیم كشی مخصوصا" فیلترهای esd توضیح دهند
من مشكل دارم چون پایه ها به هم خیلی نزدیكه اگه قلع و زیاد كنم با پایه ی كناری درگیر میشه اگه قلع كم بزارم سیم نمی چسبه و كنده میشه
اگه عكسی از سیم كشی فیلتر هست لطف كنید
خواهش میكنم كمك كنید خیلی برام حیاتیه

ghobadibiz
Monday 24 September 2007, 00:06
دوست عزیز برای رفع مشكل میتونی از خمیر قلع استفاده كنید كه پایه ها به هم نچسبن.
همینطور برای لحیم كردن سیم هم میتونی از هوییه 20وات با نوك سوزنی استفاده كنی.
در مورد فیلتر های ای اس دی هم به جای سیم کشی میتونی از یک دیود استفاده کنی.
شاد باشید

bitaphone
Monday 24 September 2007, 00:18
دوست عزیز میشهنحوه ی برداشتن صحیح فیلترهای ای اس دی رو هم بگید چون من وقتی می خوام بردارم بعضی از پایه ها از رو برد كنده میشن؟
با تشكر قبلی

kahkeshan
Monday 24 September 2007, 00:54
دوست عزیز سیم لاكی های موجود در بازار برای سیم كشی esd ها ضخیم هستند بهمین دلیل میتوان از رشته های سیم قلع كش استفاده كرد ولی نكته مهم نداشتن لاك است .اما قبل از برداشتن هر نوع ای سی یك تكان كوچیك با نوك پنس به ای سی بدید اگه تكان خورد انوقت میشه انو برداشت.

PERSEPOLIS
Monday 24 September 2007, 06:44
دوست عزیز برای رفع مشكل میتونی از خمیر قلع استفاده كنید كه پایه ها به هم نچسبن.
همینطور برای لحیم كردن سیم هم میتونی از هوییه 20وات با نوك سوزنی استفاده كنی.
در مورد فیلتر های ای اس دی هم به جای سیم کشی میتونی از یک دیود استفاده کنی.
شاد باشید

اگه لطف كنید و واضح و روشن طوری كه ما مبتدی ها متوجه بشیم توضیح دهید من و یك عمر مدیون خودتون كردید.
از چه دیودی و به چه صورت ؟

PERSEPOLIS
Friday 28 September 2007, 07:47
كسی نبود به ما كمك كنه ؟ خیلی حیاتیه
سیم كشی فیلتر ها رو میگم !

ashkan154
Saturday 3 November 2007, 22:45
ای سی esd اصولا دیود 5 پایه هستند esd سر نام الكترو استاتیك دیسچارژینگ هست برای جلو گیری از الكتریسیته ساكن بدن كاربر بكن بندار دور هیچی نمیشه

Hossein
Sunday 4 November 2007, 09:16
ای سی esd اصولا دیود 5 پایه هستند esd سر نام الكترو استاتیك دیسچارژینگ هست برای جلو گیری از الكتریسیته ساكن بدن كاربر بكن بندار دور هیچی نمیشهدوست من یعنی در یك گوشی 6630 ESD صفحه کلید رو برداریم و دور بندازیم گوشی مثل اولش کار می کنه؟ [Only registered and activated users can see links]

hossein5511
Sunday 4 November 2007, 09:31
ای سی esd اصولا دیود 5 پایه هستند esd سر نام الكترو استاتیك دیسچارژینگ هست برای جلو گیری از الكتریسیته ساكن بدن كاربر بكن بندار دور هیچی نمیشه

لطفا در مورد پستهاي خود دقت كنيد كه باعث گمراهي ديگر كابران نشه

ashkan154
Sunday 4 November 2007, 22:53
با عذر خواهی فراوان<<< فکر میکنم یک 6600 بود که چند کلید کی پد کار نمی کرد وقتی esd مربوط به صفحه کلید رابرداشتم درست شد ( با مراجعه به کتاب اموزش تعمیرات موبایل نخعی ص 80 )

hossein5511
Sunday 4 November 2007, 23:03
با عذر خواهی فراوان<<< فکر میکنم یک 6600 بود که چند کلید کی پد کار نمی کرد وقتی esd مربوط به صفحه کلید رابرداشتم درست شد ( با مراجعه به کتاب اموزش تعمیرات موبایل نخعی ص 80 )

اين طور نيست كه فقط با خارج كردن فيلتر درست شه اما ميشه سيم كشي كرد
مورد شما هم شايد معجزه شده:D

asa mobile
Tuesday 6 November 2007, 02:00
از دوستان خواهش میكنم به خاطر مبتدی بودن بعضی از دوستان یه مقدار از وازههای تخصصی كمتر استفاده كنید البته پیشنهاده

hossein5511
Tuesday 6 November 2007, 10:44
از دوستان خواهش میكنم به خاطر مبتدی بودن بعضی از دوستان یه مقدار از وازههای تخصصی كمتر استفاده كنید البته پیشنهاده

توي اين تاپيك من واژه اي كه بقيه متوجه نشن را نديدم
در ضمن بهتره از همون اول واژه هاي درست را ياد بگيرن
موفق باشيد

panatel
Tuesday 6 November 2007, 13:03

بهترین راه اینه که هر واژه ای را که متوجه نشدید سوال کنید .

danak
Friday 30 November 2007, 11:26
ایسیهای esd معمولا با یك هیت مختصر وبا استفاده از مایع فلاكس مشكلشون برطرف میشود .

4567005
Tuesday 21 October 2008, 20:23
با من تماس بگير بگم09354567005

merdad
Wednesday 22 October 2008, 18:58
اگه امكان یكی از اساتید در مورد چگونگی سیم كشی مخصوصا" فیلترهای esd توضیح دهند
من مشكل دارم چون پایه ها به هم خیلی نزدیكه اگه قلع و زیاد كنم با پایه ی كناری درگیر میشه اگه قلع كم بزارم سیم نمی چسبه و كنده میشه
اگه عكسی از سیم كشی فیلتر هست لطف كنید
خواهش میكنم كمك كنید خیلی برام حیاتیه

همیشه تعویض این ای سی ها راحت تره تا اینكه همشو سیم كشی كنی

برای سیم كشی از پد هایی كه در اطراف آی سی قرار دارن استفاده كن

یعنی بجای انه روی پایه های آی سی سیم كشی كنی ببین پایه ها به كدام مسیر رفته اند و

در جاهایی كه پد دار می شن با نوك پنس عایقشو بردار و سیم كشی كن ( خیلی مواظب باش احتمال پارگی سیم

هم وجود داره )

البته بگم بعضی آی سی ها مسیرشون از لایه های پایینی مدار استفاده شده كه قابل دسترسی نیست

mehdi-k
Thursday 23 October 2008, 00:06
باید از هویه هیتری استفاده كنی تا بتونی ظریف لحیم كاری كنی