PDA

مشاهده نسخه کامل : داستان چیه؟

kahkeshan
Wednesday 19 September 2007, 23:54
دوستان یك w550 چند روز پیش نفس منو گرفت كه تو این سایت وسایتهای دیگه رفتم راجع به مشكلم نوشتم ولی متاسفانه كسی نتوانست جواب راه گشایی بمن بده .با تمام باكسهای سونی اریكسون مثل setool, ust pro ,كروزر وحتی uni فلشش كردم, نشد در نهایت به این نتیجه رسیدم مشكل سخت افزاری است.پیش یكی از همكارانم رفتم گوشیو سریع فلش كرد بهم داد وگوشی روشن شد .وقتی گفتم چه كار كردی گفت w550ها قلق دارند ولی نگفت چیه. از دوستان تقاضا دارم اگر كسی در این مورد اطلاعاتی دارد كمك كند .ممنونم. :conf::conf:

EBLIS
Thursday 20 September 2007, 10:06
با ust-pro2 هم زدی ؟ مگه میشه:icon_mrgr

saeid1360
Thursday 20 September 2007, 14:10
دوستان یك w550 چند روز پیش نفس منو گرفت كه تو این سایت وسایتهای دیگه رفتم راجع به مشكلم نوشتم ولی متاسفانه كسی نتوانست جواب راه گشایی بمن بده .با تمام باكسهای سونی اریكسون مثل setool, ust pro ,كروزر وحتی uni فلشش كردم, نشد در نهایت به این نتیجه رسیدم مشكل سخت افزاری است.پیش یكی از همكارانم رفتم گوشیو سریع فلش كرد بهم داد وگوشی روشن شد .وقتی گفتم چه كار كردی گفت w550ها قلق دارند ولی نگفت چیه. از دوستان تقاضا دارم اگر كسی در این مورد اطلاعاتی دارد كمك كند .ممنونم. :conf::conf:

دوست من مطمئنی که با این باکس میشه سونی اریکسون را فلش زد؟؟؟؟؟
مشکلت چی بود فلش زدی ؟؟؟
و بعد از فلش چی شد که بردی پیش همکارت ؟؟؟؟
دوست من ماجرات را جوری بنویس که متوجه بشیم نه از وسط داستان !!!!!!

MASOUDMR
Thursday 20 September 2007, 19:59
منم یكw550داشتم همین مشکلشو داشت پیش یکی از همکارانم بردم گفت باید test pointبزنم با سوزن

kahkeshan
Friday 21 September 2007, 01:30
دوستان عزیز شرمنده من اشتباها بجای usb smart نوشتم ust pro

saeid1360
Friday 21 September 2007, 10:09
دوستان عزیز شرمنده من اشتباها بجای usb smart نوشتم ust pro

خوب بازم که نشد اسم باکس را اصلاح کردی ولی ننوشتی که قبل از فلش چی بود وبعد از فلش چی شد صفحه سفید شد یا چراغ شارژ هی چشمک میزد یا اصلا روشن نشد یا .....:icon_bash: