مشاهده نسخه کامل : تعویض جوی استیک و قطعات پلاستیکی به سادگی
rezaramezani
Saturday 13 February 2010, 13:52
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
در این تایپیک قصد دارم ساده ترین ومطمئن ترین راههای تعویض قطعات رو به شما بگم
حتما همه شمه شما عزیزان با تعویض جوی استیک و کنده شدن پایه های ان روی برد یا اسیب دیدن برد به هر شکل مواجه شدید دیگه نگران نباشید ....
شما عزیزان با تهییه قرص زد قلع از فروشگاههای لوازم الکترونیک مثل پاساژ امجدو... وبا هیت دادن از زیر بدون نیاز به لوازم انچنانی مثل هیتر اینفرردو... میتوانید به سادگی تمامی جوی استیک و قطعات پلاستیکی وانواع سوکتها را تعویض نمایید
1: قرص زد قلع : قلعی به شکل سکه بزرگ بوده وبا فشار دست خرد میشود. برای تعویض جوی استیک یک مقدار از زد قلع را خرد کرده با نوک هویه به پایه های جوی استیک می چسبانید درست مثل اینکه میخاهید پایه های جوی استیک را لحیم کاری کنید انقدر با نوک هویه انرا ذوب کنید ودر پایه ها حرکت دهید تا مطمئن شوید که زذ قلع با همه قلعهای متصل به پایه جوی استیک مخلوط شده
هر چقدر که دوست دارید زد قلع استفاده کنید تا پایه های جوی استیک به هم متصل شوند سپس بگذارید تا زد قلع خنک شود بعد با دست وفشار روی جوی استیک انرا از برد جدا کنید
چرا میگم خنک بشه زمانی که زد قلع ذوب هست بهتر میشه جداش کرد ولی به این دلیل میگم که اگر خنک باشه تمام زد قلع همراه جوی استیک از روی برد جدا میشه وشما نیاز به تمیز کردن برد ندارید
بعد از جدا شدن جوی استیک میتوانید تمام زد قلعی که به ان چسبیده را به راحتی با نوک هویه پاک کنید و دوباره استفاده کنید حتی اگر جوی استیک هم سالم باشد میتوانید استفاده کنید زیرا بدون هیچ اسیبی به جوی استیک انرا در میاورید
توجه داشته باشید اگر زد قلع روی برد باقی ماند انرا کاملا با سیم قلع کش جمع کنید چون اگر باقی مانده باشد وشما جوی استیک جدید را نصب کنید با یک فشار کنده خواهد شد
یک توضیح در مورد K750 یکی از پایه های جوی استیک ان به کانکتور رم چسبیده وشاید نوک هویه شما به انجا راه ندهد باتوجه به اینکه با حرارت یا با نوک هویه نازکتر میتوانید انرا جدا کنید ولی نیاز نیست بقییه پایه ها رو که زد قلع زدین جوی استیک را جدا کنید هیچ اشکالی نداره
از زد قلع خیلی جاهای دیگه میشه استفاده کرد مثل کانکتور رم K750 یا مثلا میخاهید مشکل رم 5610 رو رفع کنید باید کانکتور رم وسیم 5610 را بلند کنید تا به ESD یا ای سی رم برسید با اینکار بدون نیاز به کانکتور جدید میتونید مشکل رو حل کنید
2:هیت دادن از زیر :برای اینکار راه های زیادی هست مثل خرید پایه هیتر یا نگه داشتن دسته هیتر از زیر گیره و...
بهترین راه روشی است که قبلا هم توضیح دادم:
باسوراخ کردن قسمتی از میز کار به اندازه ای که دسته هیتر از ان رد شود ونصب دسته هیتر در زیر میز شما میتوانید تمامی بردها را به سادگی از زیر هیت بدید
برای تعویض mic و تمامی کانکتورهای پلاستیکی بدون اسیب دیدن در اوردن pf سالم از روی برد نیز میتوانید از ان استفاده کنید{ازسریهایی به اندازه قطعه استفاده کنید******
با اینکار میتوانید MIC K750-5610-وسوکتهای LCD-UIFو.. را براحتی وبدون اسیب دیدن تعویض نمایید
روش کار:
هیتر زیر برد را روی 380 تا400 درجه گذاشته یک هیتر دیگر را روی 200 درجه گذاشته ازرو مستقیم به pf وMICوسوکت LCD و... حرارت دهید
یکی از دوستان فرموده بودن هیتر رویی دیگه نیاز نیست وباعث اسیب دیدن قطعه میشه ولی خودتون با امتحان کردن متوجه میشین که هیت رویی نیز لازمه من خودم حتی هیت رویی رو تا 300 برای PF بالا میبرم که سرعت کارم بالا بره وتا به حال هیچ مشکلی برام پیش نیومده ولی شما برای ابتدا 200 درجه بگذارین
در ادامه همین پست راههای ساده تعوض CPU"UEM"RETU"TAHVOو... را به شما میگم
موفق و پیروز امروزتان بهتر از دیروز
NAZEM22
Saturday 13 February 2010, 19:52
این پستتون هم مثل پست pf از شما بسیار عالی بود لطفا ادامه بدین
reza_sezar
Saturday 13 February 2010, 22:12
منم از شما متشكرم كه اين همه مطلب را يكجا جمع كرديد و در اختيار ما گذاشتيد
اما من يه توصيه دارم طبق اطلاعات من گازي كه از گرم كردن اين ضد قلع ها بوجود مياد سمي هست و باعث سرطان ميشه
من خودم هم استفاده ميكنم اما بهتره ماسك بزنيد و مستقيم استشمام نكنيد و در فضاي بسته اين كار را انجام نديد بهتره. از يه فن استفاده كنيد خيلي بهتره:reading:
rezaramezani
Sunday 14 February 2010, 11:04
منم از شما متشكرم كه اين همه مطلب را يكجا جمع كرديد و در اختيار ما گذاشتيد
اما من يه توصيه دارم طبق اطلاعات من گازي كه از گرم كردن اين ضد قلع ها بوجود مياد سمي هست و باعث سرطان ميشه
من خودم هم استفاده ميكنم اما بهتره ماسك بزنيد و مستقيم استشمام نكنيد و در فضاي بسته اين كار را انجام نديد بهتره. از يه فن استفاده كنيد خيلي بهتره:reading:
عزیز دل شما درست میفرمایید لازمه بدونین روغن لحیم بدترین عامل سرطان و ریزش مو میباشد:consoling2::consoling2:
pishva
Sunday 14 February 2010, 19:01
سلام
اقا خیلی مطالبت خوبه
لطفا ادامه بده -در ضمن منظورتون از زدقلع همون ضد قلع هست دیگه؟
در مورد برداشتن قطعات معمولی مثل خازن و مقاومت هم توضیح بدید
توی یک فیلم دید م طرف هویه دوسر داره و مثل اب خوردن این قطعات را برمیداره ایا اینجا هم از این هویه ها هست؟
یک جایی سوال کردم گفتند روی قطعه را فلکس بمال بعد به مدت 15 ثانیه هویه را روی سر قطعه مثلا دیود قرار بده تا قطعه از برد جدا بشه منم همین کارا کردم اما جدا نشد
ایا طرز کارش همینه؟؟
متشکرم
rezaramezani
Sunday 14 February 2010, 19:45
سلام
اقا خیلی مطالبت خوبه
لطفا ادامه بده -در ضمن منظورتون از زدقلع همون ضد قلع هست دیگه؟
در مورد برداشتن قطعات معمولی مثل خازن و مقاومت هم توضیح بدید
توی یک فیلم دید م طرف هویه دوسر داره و مثل اب خوردن این قطعات را برمیداره ایا اینجا هم از این هویه ها هست؟
یک جایی سوال کردم گفتند روی قطعه را فلکس بمال بعد به مدت 15 ثانیه هویه را روی سر قطعه مثلا دیود قرار بده تا قطعه از برد جدا بشه منم همین کارا کردم اما جدا نشد
ایا طرز کارش همینه؟؟
متشکرم
بله همان ضد قلع شما سخت نگیر
در مورد هویه دوسر فروشگاه CL در پاساژ امجد میتونین تهیه کنید
برای برداشتن مقاومت خازن و.... به چند شکل میتونین عمل کنین
دو سر قطعه رو با سیم قلع و نوک هویه معمولی لحیم کنید(قلعش را تازه کنید)
باد هیتر را تا جایی که امکان دارد کم کنید که باعث پرت شدن قطعه نگردد
حرارت هیتر را روی 480-500 درجه قرار دهید.از سر هیتری استفاده کنید که حداقل دهانه ان دوبرابر طول قطعه باشد .البته سرهای کج موجود در بازار مناسبتر است
بعد از ذوب شدن قلع با یک پنس نازک قطعه را بردارید
(میزان باد هیتر راطوری قرار دهید که پس از ذوب شدن قلع قطعه به اطراف پرت نشود)
یک راه دیگر با استفاده از هویه معمولی است.همانطور که گفته شد :دو سر قطعه رو با سیم قلع و نوک هویه معمولی لحیم کنید(قلعش را تازه کنید) یک سر قطعه را با نوک هویه بلند کرده در اکثر مواقع کلا قطعه از برد جدا میشود اگر نشد سر دیگر را نیز با نوک هویه بلند کنید
راه دیگر استفاده از همان ضد قلع است.همانند جوی استیک مقداری از ضد قلع را روی دوسر قطعه با نوک هویه ذوب نموده پس از خنک شدن قطعه را جدا کنید(به یاد داشته باشید که کاملا ضد قلع را از روی قطعه و مدار پاک کنید)
همانطور که خودتان هم گفتید با مالیدن خمیر فلکس یا روغن لحیم و با هویه یا هیتر میتوانید اینکار را انجام بدهید. توضیحات بالا برای سهولت کار است.:pillowfight:
pishva
Sunday 14 February 2010, 22:14
با سلام
و تشکر از راهنمایی مفیدتان
برای لحیم کردن قطعه هم ایا باید روی جاپایه های قطعه روی برد را قلع تازه بزنیم بعد قطعه را با هویه لحیم کنیم؟؟
با تشکر
rezaramezani
Monday 15 February 2010, 17:15
با سلام
و تشکر از راهنمایی مفیدتان
برای لحیم کردن قطعه هم ایا باید روی جاپایه های قطعه روی برد را قلع تازه بزنیم بعد قطعه را با هویه لحیم کنیم؟؟
با تشکر
با سلام خدمت شما
اگر اینکار رو بکنین کار ساده تر میشه
hamed423
Tuesday 16 February 2010, 09:33
جالب بود لطفا در مورد تعویض cpu نیز توضیح بدین
Nader-g
Tuesday 16 February 2010, 09:56
سلام : ضمن تشکر از این دوست عزیز چند تا نکته رو اضافه کنم :
1- در خصوص قرص قلع که من خودم حدود 3 ساله ازش استفاده میکنم و تا بحال هیچ مشکلی باهاش نداشتم و پایه کنده شده روی دستم نزاشته ، اما این قرص فوق العاده سمی است و در استفاده از اون خیلی دقت فرمایید و ضمناً حتما تمام باقیمونده اونو روی پایه ها کامل تمیز کنید چون اگه باقی بمونه با قلع بعدی که روش میاد ایجاد لحیم سردی میکنه و دردسر درست میشه .
2- در خصوص هیت از زیر دادن هم بنظرم فیکس کردن هیتر و گذاشتن اون روی یه قسمت برای حرارت دادن خیلی مکنطقی نباشه و بهتره که هیت حرکت داشته باشه . من برد رو روی بردگیر تا حد امکان به یه طرف میبرم و بعد میارمش کنار میز و هیتر رو از زیر میگیرم و حرکتهای چرخشی جزیی بهش میدم و بعد هم روی قطعه تمرکز میکنم که به محض آماده بودن برش دارم و زیاد هیتر گیری از جایی که نمیبینمش ادامه پیدا نکنه .
3-اما در خصوص میکروفنها هم باید عرض کنم برداشتن از زیر راه خوبیه ولی قبلش باید سوراخ میک که زیر هم پوشونده بشه چون اگه حرارت از اونجا بره تو فاتحه خونده میشه .
rezaramezani
Tuesday 16 February 2010, 10:56
سلام : ضمن تشکر از این دوست عزیز چند تا نکته رو اضافه کنم :
1- در خصوص قرص قلع که من خودم حدود 3 ساله ازش استفاده میکنم و تا بحال هیچ مشکلی باهاش نداشتم و پایه کنده شده روی دستم نزاشته ، اما این قرص فوق العاده سمی است و در استفاده از اون خیلی دقت فرمایید و ضمناً حتما تمام باقیمونده اونو روی پایه ها کامل تمیز کنید چون اگه باقی بمونه با قلع بعدی که روش میاد ایجاد لحیم سردی میکنه و دردسر درست میشه .
2- در خصوص هیت از زیر دادن هم بنظرم فیکس کردن هیتر و گذاشتن اون روی یه قسمت برای حرارت دادن خیلی مکنطقی نباشه و بهتره که هیت حرکت داشته باشه . من برد رو روی بردگیر تا حد امکان به یه طرف میبرم و بعد میارمش کنار میز و هیتر رو از زیر میگیرم و حرکتهای چرخشی جزیی بهش میدم و بعد هم روی قطعه تمرکز میکنم که به محض آماده بودن برش دارم و زیاد هیتر گیری از جایی که نمیبینمش ادامه پیدا نکنه .
3-اما در خصوص میکروفنها هم باید عرض کنم برداشتن از زیر راه خوبیه ولی قبلش باید سوراخ میک که زیر هم پوشونده بشه چون اگه حرارت از اونجا بره تو فاتحه خونده میشه .
بله حرف شما هم صحیح است در سایت دیگه ای همین بحث شد لازمه بگم روغن لحیم بدترین عامل سرطان وریزش موست
هیت دادن از زیر حدود 6 سال است بنده اینکار را انجام میدهم تا بحال هیچ مشکلی پیش نیامده منظور از این کار گرم کردن برد بطور یکسان میباشد
ذر مورد میکروفنها نیز حداقل 1000 تا میکروفن خودم وشاگردانم با این روش تعویض نموده ایم راحت ترین مطمئن ترین راه این بوده است
ضمنا بنده 6 سال کارم تعمیرات لوازم الکترونیکی بوده و7سال است که به تعمیرات موبایل میپردازم از حدود 6 الی 7 سال پیش با قرص ضد قلع اشنا شدم اگر لازم بود بیوگرافی خدمت شما ارائه کنم
همانطور که در سایتهای مختلف عرض کردم قصد دارم از این شغل دست بکشم خاستم تجربیات چند ساله خودم رو در اختیار بگذارم ولی در هر سایتی با اظهار نظر هایی بدون ادله روبرو شدم مواردی که بنده ذکر کردم حدود 6 -7 سال عمر من در کار موبایل بوده بنده نه وقت تایپ کردن را دارم نه بلدم تایپ کنم هر پستی که میدم کلی زمان میگیره به این خاطر از دوستانم استفاده میکنم ادامه این پستها حداقل 100پست تععمیراتی میشد ولی دیگه نیازی به اینکار نمیبینم با تشکر از همه دوستان
برای انجام یک کار راههای مختلفی وجود داره اما باید دید کی با چه راهی راحت تر بی خطر تر و زودتر اون کار رو انجام میده
Nader-g
Tuesday 16 February 2010, 11:23
طرز تفکر عجیبی دارید و من تعجب میکنم که چرا اینطوری فکر میکنید
اگه پستهای ارسالی در سایت رو ملاحظه کنید خواهید دید پر از تجربیات گرانبهایی است که دوستان و همکاران عزیزم زحمت کشیدند و با سختی بدست آوردند و سپس بدون داشت چشمداشت و ... ( یا اینکه چون حالا میخوان از این کار دست بکشند ) در اختیار سایر همکارانشون قرار دادند و این مواردی که شما مطرح کردید هم بارها تکرار شده ولی چون دوستان عزیزم که تازه به ما پیوستند جستجو نمیکنند برای همین دیده نشده است .
دوم اینکه از تجربیات خودتون صحبت کردید که البته در این سایت نیازی به بیوگرافی افراد و تعداد شاگردانشون نبوده و نیست و سنجش توانایی افراد از پستهاشون مشخصه و نیازی ندارن بگن چند ساله مشغول این کارن.
اینم که در هر سایتی که نوشتید با پستهایی مختلفی روبرو شدین ، احتمالاً بدلیله اینه که همه با شما لج دارن !!!!!! نه دوست من شما یه راهکار گفتید و ما هم راجع بهش بحث میکنیم مثل همه پستهای دیگه نه شما رو میشناسیم و نه اگه شما اون تهدیدتون که 100 تا راهکار دیگه میخواستید به ما بگید و حالا نمیگید ، مارو از نون خوردن میندازه . خوشبختانه افراد انتقاد پذیر و کار بلد خیلی زیادن که آدم محتاج خیلیها نباشه .
پست منو دوباره بخونید شما تجربه خودتون رو گفتید و من هم تجربیات خودم رو پس چه مشکلی وجود داره ؟
chalenger
Monday 31 May 2010, 13:31
سلام
با وجود اینکه خیلی از تاریخ این تاپیک میگزره ، ولی من هم می خواستم نظر خودمو توش بنویسم .
اول اینکه من خودم یه آماتورم و سنوات خدمتم تازه چند ماهه دیگه میشه 1 سال و در به در دنبال یه اینطور پست هایی می گردم تا با استفاده از تجربیات دیگران ، در زمان صرفه جویی کنم .
در ثانی هیچ انسانی کامل نیست ( مگر پیامبران و ...) پس اگه یکی رو دیدین که خیلی سرش میشه ، دلیل نمیشه خیلی آدم با مرامی هم باشه ...
من یاد گرفتم که از هر کسی ،حتی یه دیوانه یا یه بچه که خیلی هم سنش کم باشه میشه کار یاد گرفت . ولی فقط اون قسمت از حرف هاش که عقلانی و علمیه رو یادمیگیرم وبقیه ی شخصیتشو برای خودش رها می کنم . درست مثل . . .
در ضمن کسی که در مقام علم آموزی قرار گرفت ، دیگه نباید از اینجور حرفا بزنه و تا تقـــــی به تـــــــوقی خورد علمشو از همه دریق کنه . . . !
در اینجا می خوام یاد آوری کنم که مقام کسی که کارش ترویج علمه ، مقام معلمه و به نظر من این بالاترین مقام ها برای بشر میتونه باشه و از همون اول من یه اینطور آرزویی داشتم ودارم . . .
با تشکر از سایت پر محتواتون
persian_shop2008
Monday 31 May 2010, 15:09
سلام
با وجود اینکه خیلی از تاریخ این تاپیک میگزره ، ولی من هم می خواستم نظر خودمو توش بنویسم .
اول اینکه من خودم یه آماتورم و سنوات خدمتم تازه چند ماهه دیگه میشه 1 سال و در به در دنبال یه اینطور پست هایی می گردم تا با استفاده از تجربیات دیگران ، در زمان صرفه جویی کنم .
در ثانی هیچ انسانی کامل نیست ( مگر پیامبران و ...) پس اگه یکی رو دیدین که خیلی سرش میشه ، دلیل نمیشه خیلی آدم با مرامی هم باشه ...
من یاد گرفتم که از هر کسی ،حتی یه دیوانه یا یه بچه که خیلی هم سنش کم باشه میشه کار یاد گرفت . ولی فقط اون قسمت از حرف هاش که عقلانی و علمیه رو یادمیگیرم وبقیه ی شخصیتشو برای خودش رها می کنم . درست مثل . . .
در ضمن کسی که در مقام علم آموزی قرار گرفت ، دیگه نباید از اینجور حرفا بزنه و تا تقـــــی به تـــــــوقی خورد علمشو از همه دریق کنه . . . !
در اینجا می خوام یاد آوری کنم که مقام کسی که کارش ترویج علمه ، مقام معلمه و به نظر من این بالاترین مقام ها برای بشر میتونه باشه و از همون اول من یه اینطور آرزویی داشتم ودارم . . .
با تشکر از سایت پر محتواتون
چه ربطی به موضوع داشت؟؟؟
شما فقط اومدی نصیحت کردی ؛ در صورتی که می تونستی فقط از کلید تشکر استفاده کنی و... بهتر نبود؟؟؟؟؟؟؟
chalenger
Tuesday 20 July 2010, 14:55
چه ربطی به موضوع داشت؟؟؟
شما فقط اومدی نصیحت کردی ؛ در صورتی که می تونستی فقط از کلید تشکر استفاده کنی و... بهتر نبود؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز شما کل تاپیک رو یه مرتبه دیگه بخونین متوجه منظور من میشین
golden110
Tuesday 20 July 2010, 15:21
ای کاش برخورد مناسب میشد و این دوستمون مطالبشو ادامه میداد اما افسوس برای غرور و وادعای بعضیها!!!!!!
Nader-g
Wednesday 21 July 2010, 07:11
ای کاش برخورد مناسب میشد و این دوستمون مطالبشو ادامه میداد اما افسوس برای غرور و وادعای بعضیها!!!!!!
كاملاً متوجه منظور شما از طعنه اي كه زديد شدم اما كاشكي يه بار ديگه اين پست رو تا انتها ميخونديد و بعد نظر نهايي ميداديد .
اگه پستهاي ارسالي بنده رو مطالعه كنيد سعي كردم در هيچ جايي غرور و ادعا (كه اشاره شده) قاطي كارم نكنم ( هر چند ديگران بهتر ميتونند نظر بدن تا خودم) اما در كل با آموزش با منت شديداً مخالفم . يا قراره يه اطلاعاتي به اشتراك بزاريم به رايگان و يا قراره بابتش پول بگيريم ، پس همون اول بايد تكليف خودمون رو روشن كنيم و بابت ارايه اطلاعات رايگان منت به سر كسي نزاريم .
يه بار ديگه هم خدمت شما عرض شد در اينجا هر كاربري روش و راه مورد نظر خودش رو ميزاره و در خصوص كارش بحث ميشه و تجربه هر كسي وحي منزل نيست كه چون من گفتم هيچكس نبايد حرف بزنه و هميشه از همين تبادل آرا است كه نتيجه هاي خوبي حاصل ميشه .
اين دوستي هم كه اين پست رو ايجاد كرده بود خودش عنوان كرده كه در ساير سايتها هم چنين برخوردهايي رو ديده و به ايشون برخورده بوده و ادامه ندادند ، پس احتمالا در تمام سايتها دشمنان ايشون و اطلاعاتشون وجود داشتند .
نه دوست عزيز اينطوري نيست كه شما فكر مي كنيد هدف از مديريت در اينجا نه باعث غروره و نه ادعا بلكه هميشه گفتم هر روز صبح كه ميام تو سايت ابتدا به قصد ياد گرفتنه و سپس اگه از دستم بر بياد كمك
شما هم بهتره يه تجديد نظر در افكارتون و نوع ادبياتتون داشته باشيد و نتيجه گيري از افراد رو بر اساس دنياي مجازي نت انجام نديد .
خدايي انگيزه كار كردن رو از آدم ميگيريد .
چند بار گفته شده كه از تجربيات گرانبهاي اساتيد همه كاربران استفاده خواهند كرد و مطئمن باشيد پستهاي شما و يا هر كسي از دوستان جايي رو براي كسي تنگ نخواهد كرد.
hossien535
Thursday 19 August 2010, 23:39
با عرض سلام وتشکر برای پست مفیدتان
به دلیل سکونت در شهرستان ونبود این قرص در شهرستان و فروشگاه های اینترنتی ,اگه یکی از دوستان می تواند این قرص را به آدرس محل سکونت اینجانب بفرست , اعلام نمایددر ضمن کلیه هزینه ها اعم از ارسال ,حمل ونقل و . . . را شخصا پراداخت می نماییم-ممنون
chalenger
Friday 20 August 2010, 17:52
دوستان در خواست رسمی ادامه تاپیک در قالب یک پیام خصوصی برای آقای رمضانی ارسال شد
حالا دیگه این بستگی به خودش داره که بخواد ادامه بده یا نه
به هر حال پست جالبی بود
R.Rezazadeh
Monday 23 August 2010, 09:53
در صورت عدم مراجعه ایجاد کننده موضوع ، پست های اضافی حذف و تاپیک بسته خواهد شد.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.