PDA

مشاهده نسخه کامل : یكی مشكل باكس ها را حل كنه

AHMAD605
Monday 10 September 2007, 03:05
یك بار این موضوع مطرح شد ولی متاسفانه هیچكی جواب منطقی نداد خواهشا هر كی میدونه بگه وقتی باكس را خریدم هیچ مشكلی نداشت ولی الان پیغام ولتاژ میدهد باكس دیگه ای را از بچه ها گرفتم با همان ادابتور من جواب داد بدون خطا پس احتمالا باكسم مشكل سخت افزاری داشته باشد كی میدونه خواهشا بگید البته من وقتی پیغام را بدهد با درآوردن كابل متصل از كامپیوتر به باكس و بعد زدن كلید اینتر خطای قرمزی میدهد بعد از آن كابل را وصل می كنم و تنظیمات را انجام میدهم و باهاش كار میكنم فقط مشكل همان بدو ورود به برنامه است... پیغام باكس
[Only registered and activated users can see links] and Settings\MICROSOFT XP\My Documents\My Pictures\UNIVER-1.jpg

AHMAD605
Monday 10 September 2007, 03:15
[quote=ahmad605;7837]یك بار این موضوع مطرح شد ولی متاسفانه هیچكی جواب منطقی نداد خواهشا هر كی میدونه بگه وقتی باكس را خریدم هیچ مشكلی نداشت ولی الان پیغام ولتاژ میدهد باكس دیگه ای را از بچه ها گرفتم با همان ادابتور من جواب داد بدون خطا پس احتمالا باكسم مشكل سخت افزاری داشته باشد كی میدونه خواهشا بگید البته من وقتی پیغام را بدهد با درآوردن كابل متصل از كامپیوتر به باكس و بعد زدن كلید اینتر خطای قرمزی میدهد بعد از آن كابل را وصل می كنم و تنظیمات را انجام میدهم و باهاش كار میكنم فقط مشكل همان بدو ورود به برنامه است... پیغام باكس
919

NOricsson
Monday 10 September 2007, 08:20
دوست عزیز باكست آپدیت هست یا نه ؟ درایورهاشو دو باره نصب كن اگه درست نشد ویندوزتو عوض كن . آداپتورتم چك كن ببین 12 ولت هست یا نه.

hossein5511
Monday 10 September 2007, 09:57
منم اين مشكلو داشتم
به اينترنت كانكت شو بعد يونيورسالو باز كن پيغامو ok كن يه چند لحظه صبر كني ميره واسه اپديت

1344738
Monday 10 September 2007, 17:44
سلام من هم چنین موشكلی دارم

alakdolak
Monday 10 September 2007, 23:10
طبق دستور یونی باید از آداپتور 12 ولت تا 20 ولت باید استفاده شود با 800 تا 1000 میلی آمپر جریان

طبقه دوم پاساژ امجد یه مغازه هست كه فقط آداپتور میفروشه

این اروری كه شما ارسال كردید نشان دهنده اینه كه اصلا آداپتور هیچ ولتاژی نمیرسونه بهتره با ولت متر اول

اندازه گیری كنی

گاهی ارور میده كه ولتاژ 11.96 هست كه حرص آدمو در میاره یعنی فقط 0.4 ولت كم داری

اگه با تعویض آداپتور مشكل حل نشد باید باكس را باز كنی و دیود .........

دكتر موبایل
Tuesday 11 September 2007, 05:07
دوست عزیز شما نصف كار رو انجام دادید . یعنی از سالم بودن آدابتور مطئمن شدی.باكس دیگه ای را از

بچه ها گرفتم با همان ادابتور من جواب داد بدون خطا حالا باكس خودت را با سیستم (pc)دوستت یا یكی از

بچه ها تست كن.با اطمینان میگم باكست نسوخته است. برنامه رو چك كن.

موفق باشی.

دكتر موبایل
Tuesday 11 September 2007, 05:47
در ضمن اینو فراموش كردم بگم البته با احترام به نظرات بقیه پیغامی كه با تصویر شما ارسال كردید :

برای كالیبره كردن باكس , شما باید سایر وسایل را از باكس جدا كنی و فقط آدابتور (12 ولت ) به باكس

(البته بجز كابل) وصل باشد.این چیزی است كه تو پیغام امده. بعد از نصب جدید برنامه این سئوال برای كالیبره

كردن یك چیزه معمولی است وشاید تا حالا ندیده باشی.اما دربعضی موارد این پیغام هر بار كه برنامه را برای

استفاده باز می كنی دیده میشود.

AHMAD605
Thursday 13 September 2007, 01:22
دوستان از راهنمائي هاي شما سپاسگذارم اما من با كامپيوترم همكارم كه همين باكس را در مغازه داشت تست كردم با باكسم فقط اين پيغام را ميدهد ولي با باكس خودش و با همان ادابتور هيچ مشكلي نداشت پس نتيجه ميگيريم كامپيوتر و باكسم و ادابتور هيچ مشكلي ندارند حتي نرم افزار ورژن جديد را از سايت يوني گرفتم و نصب كردم حتي آبديت كردم ولي مشكل رفع نشد...