PDA

مشاهده نسخه کامل : افزایش برد بلوتوث

NANO_BUSHEHR
Sunday 9 September 2007, 22:08
روش خوب و جالبی برای افزایش برد بلوتوثهای كامپیوتر.

pass:ashiyane1234
منبع: آشیانه

alakdolak
Monday 10 September 2007, 00:29
قسمت اول ودوم یكی هست؟؟؟؟

NANO_BUSHEHR
Monday 10 September 2007, 12:39
دوستان ، فایلهای فشرده RAR یا ZIP که بصورت چند قسمته دریافت میکنید یا میبینید بعلت بزرگ بودن حجم فایل و محدود بودن حجم آپلود سایت: ما مجبوریم که فایل خود را به چند قسمت تبدیل کنیم به همین دلیل فایلها را چند قسمتی میبینید. توجه کنید که برای دریافت فایل و خارج کردن آن از فشرده سازی باید همه قسمتهای فایل را دانلود کنید تا بتوانید فایل اصلی را ببینید و اگر یک قسمت دریافت نشود فایل های دریافتی دیگر خطا میدهند. به همین دلیل دو قسمت یکی است.

NOricsson
Tuesday 11 September 2007, 08:18
Nano_bushehr عزیز بنظر شما این روشی كه گفتند جواب میده ؟ من كه فكر نمیكنم موثر باشه . آخه وقتی اندازه آنتن بزرگتر میشه باید به همین اندازه وات خروجی دستگاه هم بالا بره . من تو دستگاههای رادیویی این تجربه رو داشتم كه بزرگتر كردن آنتن بدون افزایش توان خروجی هیچ تاثیری نداره . شاید در گیرندگی دستگاه تاثیر بذاره ولی همونطور كه میدونیم ارتباط بلوتوث یك ارتباط دو طرفه است یعنی اگه سیگنالهای ما به دستگاه مقابل نرسه دستگاه مقابل هم هیچ ارتباطی با ما بر قرار نمیكنه . خواهشمندم نظرتون رو بعنوان متخصص در این زمینه بفر مایید.

NANO_BUSHEHR
Tuesday 11 September 2007, 18:04
تو مخابرات تو فركانس های بالا در محدوده گیگا هرتز از موجبر بجای سیم استفاده میشه( بخاطر اثر پوسته ای روی سیمها).كه یه نمونه از موجبرها مثل یك لوله پلاستیكی تو خالی است.اگه تلفنهای بیسیم گیگا رنج رو باز كرده باشید میبینید كه آنتن آنها بجای وصل نیست .هرچه فركانس بالاتر بره طول آنتن كمتر میشه.من خودم با آنتن هوایی موبایل برد تلفنهای بیسیم سینوس را چند كیلومتر كردم.برای ارسال و در یافت با بلوتوث تو اون محدوده باید هر دو ماژول تبدیل بشن به برد بلند . البته برای ارسال از كامپیوتر فقط كافی است فرستنده برد بیشتر داشته باشه. در ضمن برد بلوتوثها بشتر از این نیز متواند باشد ولی طبق استاندارد و برای جلوگیری از تداخل با امواج دیگر این محدودیت برد را اعمال كردند. در كل امكان پذیر است ولی نه با هر ماژول!!!:think:

volghan
Tuesday 12 May 2009, 18:08
این هم یک آموزش برای اضافه کردن آنتن به بلوتوث های USB Bluetooth Dongle بدون آنتن جهت افزایش برد (مسافت) بلوتوث تا 100 متر واقعی
[Only registered and activated users can see links]

رمز باز کردن فایل: volghan

behzadsss
Sunday 12 July 2009, 10:03
منم يك چيزي بگم:
ميشه يك برد بلوتوس خالي گير آورد؟

Dariush 2000
Tuesday 8 September 2009, 21:34
dameton garm

mamad2012
Monday 12 September 2011, 16:02
با سلام