PDA

مشاهده نسخه کامل : پیغام system failur در سامسونگ

teknomobile
Sunday 20 August 2006, 20:23
دوستان عزیزی که در این زمینه به مشکل برخورده و رفع عیب نموده خواهشمند است تجربیات خود را در اختیار همه اعضا قرار دهند. قبلا از مساعدت همه متشکرم.

مهدی امیر
Friday 1 September 2006, 18:38
:ah:ایرادی است که گوشی از خودش میگیرد برای رفعاین ایراد ابتدا گوشی را نرم افزار ایپرام میزنیم ودقت میکنیم سریال گوشی تغییر نکرده باشد.اما درگوشیهای ابخورده این ایراد عموما سخت افزاری ومربوط به وریستورهای مدار میباشد.بای بای

oxoxo
Monday 26 February 2007, 03:02
این مشکل در اکثر موارد با برداشتن باطری backup حل می شود
اگه مشکلت حل نشد خبرشو بده تا بگم چیکار کنی

panatel
Monday 26 February 2007, 11:03
این مشکل در اکثر موارد با برداشتن باطری backup حل می شود
اگه مشکلت حل نشد خبرشو بده تا بگم چیکار کنی
خدمت دوستان عرض کنم که این ایراد اصلاً ربطی به باطری back up ندارد و قبلا این مورد را توضیح داده بودم ولی میبایست به عرض برسانم که این مشکل در صورت اشکال در ارتباط بین e2p و cpu ظاهر می شود حال می تواند عوامل مختلفی باعث بوجود آمدن این نقص ارتباطی شوند از جمله خود آی سی e2p ، فایل e2p ، لحیم سردی در cpu و یا اینکه در گوشی هایی مثل n620e وریستور هایی که با مسیر sda و scl موازی هستند ومسیر ورودی از کاتکتور به e2p را محافظت می نمایند می توانند باعث بروز این ایراد شوند و نکته محمتر اینکه دست از سر این باطری backup بیچاره بردارید .

asa mobile
Tuesday 6 November 2007, 02:16
e61 e62 را از مدار خارج كن البته درn620معمولی از eprrom است

AHMAD605
Tuesday 6 November 2007, 04:36
دوستان عزیزی که در این زمینه به مشکل برخورده و رفع عیب نموده خواهشمند است تجربیات خود را در اختیار همه اعضا قرار دهند. قبلا از مساعدت همه متشکرم.

با سلام امبدوارم مشكلت حل شود

1482

موووووووووووووووووووفق باشی

panatel
Tuesday 6 November 2007, 12:57
اول اینکه تاریخ پست را بی زحمت چک کنید دوم روش کلی کار را قبلا توضیح داده بودم و دلیل بوجود آمدن ورفع ایراد را شامل می شه سوم من نمی دانم کی می خواهید از تعمیرات با عکس دست بردارید احتمالا یکی از دلایل این کار هم راحت طلبی بعضی ها باشد مطمئن باشید استفاده از عکس برای تعمیرات دردی از شما دوا نخواهد کرد .

AHMAD605
Tuesday 6 November 2007, 13:34
اول اینکه تاریخ پست را بی زحمت چک کنید دوم روش کلی کار را قبلا توضیح داده بودم و دلیل بوجود آمدن ورفع ایراد را شامل می شه سوم من نمی دانم کی می خواهید از تعمیرات با عکس دست بردارید احتمالا یکی از دلایل این کار هم راحت طلبی بعضی ها باشد مطمئن باشید استفاده از عکس برای تعمیرات دردی از شما دوا نخواهد کرد .

باشه چشم دیگه هیچ راهنمایی نخواهم كرد

AHA
Thursday 3 January 2008, 23:26
اگر با این کارها رفع عیب نشد چی؟

amir.gsm
Wednesday 24 September 2008, 22:48
سلام
در ان 620 با تعویض کانکتورشارز حل میشه

mokeri
Thursday 25 September 2008, 10:33
در ادامه صحبت های مهندس قنات در این زمینه من تخصصی ندارم الا چند تجربه در گوشیهای سامسونگ e250 و مشابه آن
این مشکل برای من بیشتر زمانی رخ میده که گوشی رو ایپرام بزنم و معمولا زمانی پیغام میده که مثلا گوشی سری معمولی هست و من ایپرام سری d روش میزنم
یه دلیل دیگه تبدیل سریال گوشی به 15 تا صفر هست 000000000000000 که بازهم بر میگرده به ایپرام گوشی

mehdi-k
Thursday 25 September 2008, 13:12
باشه چشم دیگه هیچ راهنمایی نخواهم كرد

ناراحت نشید دوستمون منظور بدی نداشتند

mehdi-k
Thursday 25 September 2008, 13:22
سلام
در ان 620 با تعویض کانکتورشارز حل میشه

بعید می دونم ربطی به كانكتور داشته باشه البته كانكتور مسلما باید تمیز و پایه های اون اتصالی نداشته باشه

soshiyanet mobile
Thursday 25 September 2008, 17:14
میشه اگه راه حلو بیدا کردین واسه منم ارسال کنین؟