PDA

مشاهده نسخه کامل : با چه وسیله ای بهتر است که باطریها را شک بدهید

m_bgt385
Thursday 24 December 2009, 20:52
ببخشید من برای شک دادن باطریها ولتاژ منبع تغذیه را 7.2 می گذارم و با این روش باطری را شک می دهم که بعد از مدتی دیدم منبع تغذیه ام خراب شده . حال یک منبع تغذیه جدید گرفتم وقتی که باطری را می خوام شک دهم . این منبع تغذیه مدام الارم می دهد . من فکر می کنم منبع تغذیه قبلی هم به خاطر شک دادم عمر مفید این منبع تغذیه کم شده . حال از دوستان می خواستم سوال کنم بهترین روش برای شک دادن باطریها و رساندن ولتاژ باطری به ولتاژ متعادل از چه روشی بهتر است استفاده کنیم یا از چه وسیله ای دوستان اگر راهنمائی فرمایند ممنون می شم

panatel
Friday 25 December 2009, 00:04
شک دادن باطری های لیتیوم کاملا اشتباهه یادت باشه این یه سنت قدیمی بود که در مورد باطری های نیکل متال هیدرات و نیکل کادمیم اجرا میشد هر چند اونموقع هم راه درستش اینی نبود که شما اشاره کردین ولی در هر صورت یادتون باشه که هیچ وقت باطری های لیتیو را بعد از این شک ندهید .

m_bgt385
Friday 25 December 2009, 09:19
پس باطریهای که ولتاژ انها پائین تر از ولتاژ موثر است را باید دور انداخت . چون وقتی که این باطریها را داخل گوشی می اندازیم حتی شارژِ هم توان شارژ اینگونه باطریها را ندارد . پس راه حل چه می باشد برای ترمیم این باطریها.

M.KHANI
Friday 25 December 2009, 09:37
دوست عزیز اگر مدت حداقل نیم ساعت شارژر به آن وصل باشه دوباره شروع میکنه شارژ کردن

دهلران
Tuesday 29 December 2009, 23:12
دوست عزيز همان طور كه ميدوني باطري ها يه عمر خاصي دارن و داخل باطري يه آي سي ويه مقاومت ntcوجود داره كه با خراب شدن هر كدوم از اينها باطري دچار مشكل ميشه و شوك هم فكر كنم چنان تاثيري نداره يادتون نره كه باطري ليتيون رو بسشتر از 10ثانيه شوك ندهيد