PDA

مشاهده نسخه کامل : چه آیسیهایی در بوت شدن گوشی ( موقع فلش ) فعالند

dashabo
Thursday 17 December 2009, 10:16
سلام دوستان ممکنه که برای من توضیح بدید برای بوت اول گوشی (زمانی که میخوایم فلش کنیم)چه آیسیهایی در گیر میشن ؟ برای این کار چه ولتاژهایی وارد و خارج هر آیسی میشه؟ (چون ولتاژهای زیادی وارد و خارج میشن که هر کدوم مال1جا هستند) تا بتونم ولتاژ گیری کنم برای تست آیسی اگر ممکنه توضیح کامل و جامع میخوام برای مثال n73 رو تشریح کنید ممنونم

dashabo
Thursday 17 December 2009, 23:15
دوستان چرا کسی جوابی نمیده یعنی اینقدر پیش پا افتادست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

panatel
Friday 18 December 2009, 12:02
دوست عزیز سوال شما از یک طرف خیلی کلی هستش از یه طرفی هم میتونه سوال خیلی درستی هم نباشه برای اینکه سیستم راه اندازی بشه بخصوص در سیستم های دیجیتال که نرم افزرا وسخت افزار در اون دخیل هستند اولین شرط برقرار بودن طبقه تغذیه می باشد که می بایست ولتاژهای لازم را برای استارت سیستم از قبیل VIO ، VCORE ، ولتاژ مربوط به راه اندازی حافظه های سیستم و ولتاژ مربوط به تامین تغذیه کریستال و نیز آی سی ها یا قطعاتی که در مسیر تامین CLK می باشند را تامین کند که همیشه در گوشی های خاموش هم توصیه می کنم قبل از هر کاری این ولتاژها را اندازه بگیرید بعد از تامین بودن تمام تغذیه ها CPU شروع به خواندن دستورات مربوط به راه اندازی سیستم از حافظه کرده و بترتیب بقیه قسمتهای دیگر را نیز بر اساس ترتیبی که در نظر گرفته شده است فعال می نماید حال هر یک از این بخش ها از نحوه تولید ولتاژها تا طبقات در گیر در راه اندازی سیستم دارای توضیحات مفصلی می باشد که در این پست نمی گنجد و خود می تواند یک کتاب باشد ولی توصیه ای که من به شما و دیگر دوستانی که علاقه مند به یادگیری بیشتر هستید توصیه می کنم در کلاسهای رایگان پاناتل حتما شرکت کنید کلاسها را هم خود بنده اجرا می کنم و مطمئن باشید سعی پاناتل بر این است که برخلاف رایگان بودن کلاسها محتوایشان پربار باشد ..امتحانش با شما :grouphug:
البته این قسمت سوال شما را من دقت نکرده بودم که نوشتین در حین فلش کردن چه آی سی هایی در گیر میشند و این مطلبی که نوشتم مربوط میشه به زمان استارت آپ گوشی و قسمت دوم سوال شما یه خورده توضیحش فرق میکنه ،گفتم بگم یه دفعه باعث گمراهی کسی نشه .

dashabo
Friday 18 December 2009, 12:05
من مجبور شدم ویرایش کنم ممنونم که جواب دادید

dashabo
Friday 18 December 2009, 12:10
مهندس قنات عزیز من هفته پیش شرکت کردم اما راجب این موضوع صحبتی نشد

panatel
Friday 18 December 2009, 12:17
اگر بخاطرتون باشه در مورد مسیر clk و ولتاژگیری براتون توضیح دادم و مطالبمو براساس کلاس تنظیم کردم و در کلاس اگر یادتون باشه گفتم مطالب کلاسها متفاوت می باشد و براساس سوالهای پرسیده شده در کلاس ارئه میشه ولی تاکید برنقشه خوانی می باشد و تصمیم دارم کلاسها را در چند مرحله برگزار کنم و برای کسانیکه با پاناتل هستند انشاالله در چندین دوره کلاس برگزار خواهد شد که مرحله اول همین کلاسی بود که شما گذراندید .می تونین در این کلاسها دوباره شرکت کنین یا اینکه منتظر باشین که برای دوره های بعدی که انشاالله در سال 89 قصد راه اندازی آنها را دارم با شما و عزیزانی که قبلا شرکت کرده اند تماس گرفته بشه البته امیدوارم مدارکتون را تکمیل کرده باشید .موفق و موید باشید .

dashabo
Friday 18 December 2009, 13:06
مهندس عزیز من3تا سوال دارم1 اگر اومدم تهران مشگلی داشتم میتونم دفتر مزاحمتون بشم ؟2 آیا برای کار کردن 1 آیسی باید تمام ولتاژهایی که وارد آیسی میشن وجود داشته باشن یا هر ولتاژی 1 قسمت از آیسی رو راه اندازی میکنه مثلا توی فلان آیسی ولتاژ vcore vaux vbus وارد آیسی شده اند آیا باید هر سه ولتاژ برقرار باشن برای کار کردن آیسی مثلا vauxقطع باشد آیسی کاملا از کار میوفته؟یا نه فقط اون قسمتی که مربوط به ولتاژ هست از کار میوفته؟برای کار کردن آیسی باید ولتاژهای vbat &vioو دستور از آیسی فرمان دهنده صادر بشه حالا اگر 1 ولتاژ از آیسی فرمان دهنده قطع بشه آیسی دیگه اصلا کار نمیکنه؟باید تمام ولتاژها موجود باشن؟ممنونم

0619
Tuesday 26 April 2011, 00:35
سلام با عرض معذرت از مهندس دوست عزیز اصلی ترین آی سی هایی که در هنگام boot فعالند
1-cpu
2- (ombo (flash+ram

3-uem
4-کریستال
در موبایل اگر شناخت کاملی از کامپیوتر داشته باشی به راحتی عملیات boot رو متوجه میشی چون دقیقا مثل کامپیوتر عمل میکنه فقط ساده تر از کامپیوتر دوباره از مهندس معذرت می خوام

mehdi_jazayeri
Tuesday 26 April 2011, 00:40
سلام با عرض معذرت از مهندس دوست عزیز اصلی ترین آی سی هایی که در هنگام boot فعالند
1-cpu
2- (ombo (flash+ram

3-uem
4-کریستال
در موبایل اگر شناخت کاملی از کامپیوتر داشته باشی به راحتی عملیات boot رو متوجه میشی چون دقیقا مثل کامپیوتر عمل میکنه فقط ساده تر از کامپیوتر دوباره از مهندس معذرت می خوام

ممنون که به تاریخ پست توجه میکنید