PDA

مشاهده نسخه کامل : 1202 ضربه خورده ریست میکند.

مدیوماه
Wednesday 16 December 2009, 12:06
با درود فراوان

دوستان عزیز این گوشی ضربه خورده بود که در اثر اون lcd شکست و من هم تعویض کردم. حالا بعد از چند روز خودش ریست میکنه.
به این ترتیب که اولش وقتی روشن میکنی آنتن داره و بعد از چند ثانیه ریست میکنه و اینبار شبکه رو میشناسه ولی ظاهریه.
بعضی وقتها هم تا چند ساعت ریست نمیکنه. اوایل هم که ریست میکرد هنگام بالا اومدن علامت دست نوکیا رو نشون میداد ولی الآن اینطوری نیست.
در ضمن اگه بری تو تنظیمات پروفایلش و واردقسمت انتخاب آهنگ بشی در جا ریست میکنه و روز از نو . . .
فلش کامل شده ولی از نظر سخت افزاری کاری نکردم.
اساتید میفرمایند چه کنم؟

m.ostevari
Wednesday 16 December 2009, 12:35
دوست عزيز جريان كشي گوشي را ذكر بفرماييد قبل و بعد پاور
و اينكه مدار آنتن رو خصوصا pf رو هيت كشي نماييد
موفق باشيد
نتيجه هم اعلام نماييد

101112
Wednesday 16 December 2009, 17:31
دوست عزیز گوشی را از طریق منوی داخلی ریست کنید درست میشه:139fs108574:

Nader-g
Thursday 17 December 2009, 08:41
سلام : یه هیت روی تغذیه و آی سی فلش البته با احتیاط و حرارت کم چون بردش خیلی پفکیه.

emdadgar
Thursday 17 December 2009, 12:26
دوست عزیز گوشی را از طریق منوی داخلی ریست کنید درست میشه:139fs108574:

با سلام

در ادامه گفته های دوستان ودوست گلم من بیشتر مواقع با ریست از طریق منو خود گوشی یعنی همون تنظیمات کارخانه مشکل ریست خود به خود هنگام تعویض آهنگ رو حل میکنم با آرزوی موفقیت همه عزیزان.......:grouphug::grouphug::grouphug:

مدیوماه
Saturday 19 December 2009, 11:57
با تشکر از همه شما و عذر خواهی به خاطر دیر جواب دادن

با ریست تنظیمات مشکل انتخاب آهنگش حل شد ولی بقیه مشکلات پابرجاست.
خدمت آقا نادر هم عرض کنم که uem رو تکون دادم ولی گوشی خاموش شد. یعنی بعد از پاور هیچ جریانی نمیکشه.
میفرمایید چه کنم؟

mohsenrajabpoor
Saturday 19 December 2009, 17:50
سلام دوست عزیز یو ای ام را یک تکان دهید ولی زیاد نباشه که پایه ها اتصال بشه اگر نشد بردار پایه بزن ذویاره برار و اما مشکل آنتن من هم این مشکل را داشتم و مشکل هم از قسمت آنتن هست