مشاهده نسخه کامل : راهنمای تصویری تعمیرات گوشیهای موبایل
DOCTOR MOBILE
Tuesday 28 August 2007, 16:33
راهنمای تصویری تعمیرات گوشیهای موبایل
تقدیم به مدیریت سایت مهندس قنات و به كاربران عزیز پاناتل
برنامه فوق دارای قسمتهای زبادی است.
-ازجمله ریپیر بوك Repair Book
-تست پوینت گوِشیهای سونی اریكسون,موتورولا,زیمنس و ال جی
-جی اس ام ریپیر كه شامل تصاویر برای تعمیر سخت افزاری گوشیهای نوكیا,سونی اریكسون,سامسونگ,زیمنس..
-نقشه شماتیك گوشیهای موبایل
-Pinouts برای كابل
-نحوه باز وبسته كردن گوشیها
-كد های مخفی تمام گوشیها
شناسایی ای سی ها
و.....
jesyfer
Tuesday 28 August 2007, 16:55
چكار كنیم دانلودی یا خریدنی
DOCTOR MOBILE
Tuesday 28 August 2007, 20:11
-جی اس ام ریپیر كه شامل تصاویر برای تعمیر سخت افزاری گوشیهای نوكیا,سونی اریكسون,سامسونگ,زیمنس..
-Pinouts برای كابل
-كد های مخفی تمام گوشیها
شناسایی ای سی ها
و.....
دوستان و كاربران عزیز, كل برنامه فوق حدود 300 مگابایت میباشدو در چند ورژن ارائه شده.ورژن كنونی 1.4 v و اخرین ورژن این برنامه تا بحال است.سعی من در این بوده قسمتهای كه ضروری نیست را حذف كنم تا برای دانلود آسان تر باشد.بعد از اتمام آپلود برنامه,لینك انرا قرار میدهم. منتظر بمانید
hrmosaed
Friday 31 August 2007, 00:19
خسته نباشی از شما متشکرم
mobilvahid
Friday 31 August 2007, 20:42
ba salam va khaste nabashid.. mikhastam nahveye dl kardane naghshehaye mobil ro soal konam ?!
vhv52
Thursday 6 September 2007, 14:00
دمت گرم داداش
mohammadi
Thursday 6 September 2007, 15:47
:icon_razz
من چی؟
1371
Friday 7 September 2007, 19:36
نیاز به نقشه های سونی اریكسون دارم
Farshid-jan
Saturday 8 September 2007, 15:10
كاربر عزیز Doctor Mobile سلام.
چی شد این راهنمای تصویریتون؟؟؟
دوستان پیام خصوصی میدن و علت تاخیر در وعده شما رو جویا میشن.
ممنون از زحمات شما در سایت خودتون.
DOCTOR MOBILE
Saturday 8 September 2007, 18:19
با سلام خدمت همه دوستان و كاربران عزیز پاناتل و همچنین دوست خوبم ومدیر عزیز آقا فرشید.
در مورد راهنمای تصویری تعمیرات گوشیهای موبایل من برنامه فوق را دوبار آپلود كردم.یك بار در Rapidshare كه بخاطر
بالا بودن حجم برنامه(300مگابایت) انرا به سه قسمت تقسیم كردم و part سوم ان خوب دانلود نمی شدو چون
بسیاری از كاربران با سایتRapidshare برای دانلود مشكل دارند از خیر ان گذشتم. یكبار هم در space 4 upload كه
بعد از آپلود ارور میداد كه انگار ما چند ساعت برنامه آپلود نكردیم.حتی این ایده را هم داشتم كه انرا برای راحتی
كاربران عزیز پاناتل برروی CD كپى كنم و برای انهاارسال كنم. آخر كلام چون در ارسال گذشته قول وقت معینی
نداده بودم بد قولی نكردم.اما به مدیریت سایت (مهندس قنات) كه برنامه را به
ایشان تقدیم كردم وشما كاربران عزیز پاناتل و دوست خوبم آقافرشید قول میدهم تا نهایتا تا دو روز دیگر لینك دانلود
برنامه به هر نحوی در دست شماباشد.از همین الان شروع میشود .
با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان
Farshid-jan
Sunday 9 September 2007, 14:28
سلام.
بنده هم از لطف و زحمات شما کمال تشکر را دارم.
سایت [Only registered and activated users can see links] هم واسه آپلود بد نیست.
یه sign in و باقیه قضایا...
کمکی هم خواستین ما در خدمتیم.
موفق باشید.
دكتر موبایل
Sunday 9 September 2007, 19:48
سلام.
موفق باشید.
فرشید جان شما و كاربران كه باید بدونید كه من اكثر برنامه هارو دراین سایت([Only registered and activated users can see links]) آپلود میكنم و از
یادآوری شما هم متشكرم. اما برنامه را باید در شش قسمت 50 مگا بایتی آپلود كنم وسرعت این سایت در آپلودفایل
باحجم های بالا كم است.در ضمن من از شما برای آپلود این برنامه در سایت پاناتل و داشتن لینك مستقیم
برای راحتی كاربران كمك خواستم اما ...
موفق باشید.
دكتر موبایل
Sunday 9 September 2007, 21:40
-Pinouts برای كابل
-كد های مخفی تمام گوشیها
شناسایی ای سی ها
و.....
دوستان و كاربران عزیز, كل برنامه فوق حدود 300 مگابایت میباشدو در چند ورژن ارائه شده.ورژن كنونی 1.4 v و اخرین ورژن این برنامه تا بحال است.سعی من در این بوده قسمتهای كه ضروری نیست را حذف كنم تا برای دانلود آسان تر باشد.بعد از اتمام آپلود برنامه,لینك انرا قرار میدهم. منتظر بمانید
با سلام وخسته نباشید خدمت شما كاربران خوب و محترم سایت پاناتل.
به دلیل اینكه من نتوانستم با اسم كاربری DOCTOR MOBILE
برای دادن لینك دانلود برنامه راهنمای تصویری تعمیرات گوشیهای موبایل(the solution ) وارد سایت شوم و حتما هم
برای بعضی از شما قبلا این مشكل پیش آمده كه با وجود وارد كردن صحیح اسم كاربری و پسورد شما,سایت قادر به
شناسایی شما نمی باشد و امیدوارم به این موضوع رسیدگی شود . چون به شما عزیزان قول داده بودم كه تا دو روز
لینك را در اختیارتان برای دانلود بگذارم نخواستم پیش شما عزیزانی كه با تشكرهایتان بنده را مورد لطف خود قرار دادید
بد قول شوم مجبور به ثبت نام دوباره شدم.در هر حال DOCTOR MOBILE و
دكتر موبایل یكی است و قصد فقط خدمت
به شما عزیزان است.همانطور كه قبلا گفتم برنامه فوق دارای چند ورژن میباشدو چون بنده موفق به آپلود 1.4 آن
نشدم ورژن 1.3 آنرا كه تقریبافرق آنچنانی با هم ندارند را برای شما می گذارم.امیدوارم موجب رضایت شما قرارگیرد.
در پایان مجددا از كلیه عزیزانی كه فقط با زدن كلید تشكر برای فعالیت DOCTOR MOBILE بنده را تشویق و مورد لطف
خود قرار داده اند صمیمانه قدردانی میكنم و برنامه فوق را اول به مدیریت عزیز سایت مهندس قنات و بعد به شما
تقدیم میكنم.:)
وارد لینك مستقیم سایت طراح برنامه فوق میشود و طبق تصویر روی برنامه the solution كلیك كنید.حجم ورژن فوق
199 مگا بایت است.در ضمن میتوانید از كل برنامه های قرار داده شده در این صفحه هر برنامه كه به دردتان میخورد را
دانلود كنید.
موفق و سربلند باشید.
لینك دانلود برنامه (DOWNLOAD) ([Only registered and activated users can see links])
A.MADVALI
دكتر موبایل
Monday 10 September 2007, 17:57
با سلام خدمت دوستان و كاربران عزیز پاناتل .هر چه زودتر برنامه را دانلود كنید چون سایت مربوطه قصد ایجاد
تغییراتی در سایت رادارد.
موفق باشید
دكتر موبایل
Tuesday 11 September 2007, 06:31
-Pinouts برای كابل
-كد های مخفی تمام گوشیها
شناسایی ای سی ها
و.....
با سلام خدمت كاربران محترم پاناتل.امیدوارم كه برنامه فوق را دانلود كرده باشیدو همچنین از این سایت چیز های
بدرد بخوریگی گیر آورده باشد.
DOCTOR MOBILE
Thursday 13 September 2007, 08:19
با سلام خدمت كاربران محترم پاناتل.
به لطف مدیریت محترم سایت كه مشكل پسورد كاربری مرا حل كرد , من دوباره در خدمت شما هستم.از دوستان و
كاربران عزیزی هم كه احوال مرا از طریق ارسال ایمیل و پیغام خصوصی جویا شده بودن تشكر میكنم.
امیدوارم بتوانم با ارسال پست های جدیدی از طرف DOCTOR MOBILE شما را خوشحال كنم.
پیروز و سر بلند باشید
hamid 81
Saturday 22 September 2007, 10:48
دكتر جان همیشه اینقدر خوش قولی! موفق باشی
AHMAD605
Saturday 22 September 2007, 11:58
سلام.
موفق باشید.
فرشید جان قبلا از زحمات شما كمال تشكر را داریم امیدوارم ذره ای از زحماتی كه شما میكشید را ما جبران كرده باشیم
AHMAD605
Saturday 22 September 2007, 12:27
اصلاح میكنم
دكترجان از زحمات شما كمال تشكر را دارم
farhad_776
Sunday 23 September 2007, 13:12
باعرض سلام خدمت دكتر عزیزضمن عرض تشكر و قدر دانی از زحمات بی دریغ شما كه ما را مورد لطف وعنایت خودتان قرار میدهید :icon_wink
mortezam83
Sunday 7 October 2007, 11:14
دكتر جان همیشه اینقدر خوش قولی! موفق باشی عالی بود
peyman.j
Friday 12 October 2007, 22:15
د.ستان گرامی شما میدونید كه سوییچ آنتن رو چگونه سیم بكشم ؟
با تشكر فراوان
AHMAD605
Friday 12 October 2007, 23:58
چه مدل گوشيي
AHMAD605
Saturday 13 October 2007, 00:08
د.ستان گرامی شما میدونید كه سوییچ آنتن رو چگونه سیم بكشم ؟
با تشكر فراوان
مدل گوشیت را نگفتی من برات مدل های 1100-2300-2600 را ارسال میكنم امیدوارم استفاده ببری
1327
DOCTOR MOBILE
Saturday 13 October 2007, 00:23
دوستان گرامی شما میدونید كه سوییچ آنتن رو چگونه سیم بكشم ؟
با تشكر فراوان
دوست عزیز برای چه گوشی؟
برای جامپر زدن سوئیچ آنتن را بر میداری و سیم كشی میكنی.در ضمن در سوئیچ آنتن, بسته به استفاده از هر نوع
فركانس استفاده شوند , نوع مسیر سیم كشی فرق می كند.
DOCTOR MOBILE
Saturday 13 October 2007, 00:28
چه جالب احمد جان.همزمان ارسال كردیم.پاناتل یعنی این : تو كمك كردن با هم رقابت داشتن.:)
poursatar
Saturday 13 October 2007, 01:25
دكتر جان واحمد عزيز.ميشه بگيد جهت سوييچ انتن رو چه شكلي بايد تشخيص بديم تا بتونيم درست سيم كشي كنيم.
king5
Sunday 14 October 2007, 08:59
دكتر جان واحمد عزيز.ميشه بگيد جهت سوييچ انتن رو چه شكلي بايد تشخيص بديم تا بتونيم درست سيم كشي كنيم.
توی هر دو تصویری كه از طرف دكتر عزیز و اقا احمد گذاشته شده موقعیت قرار گرفتن سوئیچ آنتن كه مشخص شده
طبق تصویر باید عمل كرد.در مورد بقیه هم كسی كه تصویر را طراحی میكند باز مشخص مكند.امیدوارم جوابت را گرفته باشی.
9522
Monday 21 January 2008, 00:48
سلام دكتر جان دانلود نشد چه كار كنم لطفا كمكم كنید با تشكر
آریوبرزن
Monday 21 January 2008, 09:48
حمید خان
دانلود كه نمی خواد كپی پیست کن
setoop9
Monday 21 January 2008, 12:25
سلام دكتر جان مثل هميشه گل كاشتي وا قعا كه نميدونم چجوري از شما بايد تشكر كرد از زحماتي كه ميكشيد خيلي ممنونم
mansoi
Monday 18 February 2008, 18:01
عالی بود
donyacom
Tuesday 4 March 2008, 17:20
آقا واقعا دمت گرم، دستت درد نکنه!
hiromobile
Thursday 13 March 2008, 22:22
جناب Doctor mobile میشه به منم send كنید...با تشكر
siavash-pan
Thursday 13 March 2008, 23:22
دكتر برای منم بفرستید ممنون
taha mobile
Friday 14 March 2008, 20:36
اگه میشه برای من هم بفرستید
DOCTOR MOBILE
Monday 17 March 2008, 23:37
دوستان لینك جدید قسمت اصلی این برنامه مجدد در فوروم برای دانلود قرار داده شده.
لطف در خواست ارسال نفرمایید
7943
Tuesday 18 March 2008, 09:06
با سلام خدمت همه دوستان و كاربران عزیز پاناتل و همچنین دوست خوبم ومدیر عزیز آقا فرشید.
در مورد راهنمای تصویری تعمیرات گوشیهای موبایل من برنامه فوق را دوبار آپلود كردم.یك بار در Rapidshare كه بخاطر
بالا بودن حجم برنامه(300مگابایت) انرا به سه قسمت تقسیم كردم و part سوم ان خوب دانلود نمی شدو چون
بسیاری از كاربران با سایتRapidshare برای دانلود مشكل دارند از خیر ان گذشتم. یكبار هم در space 4 upload كه
بعد از آپلود ارور میداد كه انگار ما چند ساعت برنامه آپلود نكردیم.حتی این ایده را هم داشتم كه انرا برای راحتی
كاربران عزیز پاناتل برروی CD كپى كنم و برای انهاارسال كنم. آخر كلام چون در ارسال گذشته قول وقت معینی
نداده بودم بد قولی نكردم.اما به مدیریت سایت (مهندس قنات) كه برنامه را به
ایشان تقدیم كردم وشما كاربران عزیز پاناتل و دوست خوبم آقافرشید قول میدهم تا نهایتا تا دو روز دیگر لینك دانلود
برنامه به هر نحوی در دست شماباشد.از همین الان شروع میشود .
با آرزوی موفقیت برای همه شما عزیزان
اقای دكتربا سلام وخسته نباشید همه دارن توسایت میدون ما اول راهیم وجهاردست وپا داریم راه میریم میخواستم بدونم چه جوری این راهنما را از سایت دانلود كنیم با تشكر
fa_sa
Tuesday 18 March 2008, 09:25
ضمن عرض سلام و تبریك سال جدید .. امیدوارم كه همه تو كاراشون توی سال جدید موفق باشن .. دكترجان من هم نتونستم دانلود كنم .. اگه ممكنه یه راهی برام بذار .. با تشكر
[Only registered and activated users can see links]
DOCTOR MOBILE
Tuesday 18 March 2008, 17:24
ضمن عرض سلام و تبریك سال جدید .. امیدوارم كه همه تو كاراشون توی سال جدید موفق باشن .. دكترجان من هم نتونستم دانلود كنم .. اگه ممكنه یه راهی برام بذار .. با تشكر
لینك را جدیدا" قرار دادم .بیش از 450 مگ میباشد
DOCTOR MOBILE
Tuesday 18 March 2008, 17:30
اقای دكتربا سلام وخسته نباشید همه دارن توسایت میدون ما اول راهیم وجهاردست وپا داریم راه میریم میخواستم بدونم چه جوری این راهنما را از سایت دانلود كنیم با تشكر
از اینجا دانلود كنید
mamad vanaei
Thursday 20 March 2008, 10:28
دکتر دانلود نمیشه این پیقام رو میده
(You are already downloading a file from IP-address 212.6.32.3. To download another file you have to wait until current download process is finished.
In case you are not downloading anything and got this message, then you are using a proxy-server or a shared IP-address.
With Premium account you can download many files at the same time even if the proxy-server is used. Get your Premium account right now to download instantly. )
mamad vanaei
Friday 21 March 2008, 10:29
درست شد
7637924
Friday 22 August 2008, 00:06
سلام وخسته نباشید به شما
احتیاج به نقشه n82 دارم
korn
Friday 22 August 2008, 16:37
خیلی ممنون از زحمات شما اقای مدولی و من كمال تشكر دارم مرسی از اینكه وقت خودتون برای اپلود كردن فایل برای راحتی قرار میدهید خوب حرفه ای و پیروز باشید
majidc
Friday 7 November 2008, 21:47
دكتر جان اگر برات زحمتی نداره برای من ارسال كنی ایمیل من [Only registered and activated users can see links] از شما متشكرم
sam-sam
Saturday 8 November 2008, 10:11
دكتر عزیر من نتونستم زحمتی نیست برام ارسال كن ممنون
hani ghorbani
Thursday 18 December 2008, 12:21
سلام ببخشید من چطوری این برنامه شما رو دانلود بکنم
hani ghorbani
Thursday 18 December 2008, 12:29
میشه لطف کنید به ایمیل من هم ارسال کنید ممنون میشم [Only registered and activated users can see links]@yahoo.com
ممنون میشم
hani ghorbani
Thursday 18 December 2008, 12:32
lمن هرکاری میکنم دانلود نمیشه کمکم کنید
hani ghorbani
Thursday 25 December 2008, 14:24
سلام دانلود نمیشه چیكار كنم
R.Rezazadeh
Thursday 25 December 2008, 16:57
دوست عزیز این موضوع مال خیلی وقت پیشه و سایتهای آپلودر معمولا بعد از تاریخ مشخصی فایل رو پاک می کنند در ضمن تصاویر هم اگر جستجو کنید در بخشهای دیگر موجود هست.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.