PDA

مشاهده نسخه کامل : يك خبر بسيار مهم براي مديران حال و اينده پاناتل

ali666
Sunday 25 October 2009, 14:57
با سلام
ضمن قدر داني ويژه از مهندس قنات و محراب عزيز....
دوستان به پاس قدرداني و ارج نهادن بيشتر به مديران سايت پاناتل منبعد تمامي ولومهاي ان بصورت رايگان در اختيار كادر مديريتي سايت بدون گرفتن هيچگونه وجهي صورت ميگيرد...
ايا تا بحال سايتي به اين شكل ديده ايد؟؟
شما كاربران محترم هم ميتوانيد با همكاري و ارسالهاي موارد اموزشي بيشتر خود را به جمع مديران سايت رسانده و از مزاياي ان بهره مند گرديد.
به اميد روزهاي بهتر.

saeed_rahmani
Sunday 25 October 2009, 19:53
واقعآ کار جالبیه چون ارزش این مجموعه واقعآ واسه یه تعمیر کار زیاده
من به شخصه از این کارتون تشکر میکنم
موفق باشید.

masoudnokia
Sunday 25 October 2009, 20:22
با سلام

من هم به نوبه خود از دست اندرکاران این تصمیم بخصوص مهندس قنات تشکر می کنم.

panatel
Sunday 25 October 2009, 20:24
با سلام
ضمن قدر داني ويژه از مهندس قنات و محراب عزيز....
دوستان به پاس قدرداني و ارج نهادن بيشتر به مديران سايت پاناتل منبعد تمامي ولومهاي ان بصورت رايگان در اختيار كادر مديريتي سايت بدون گرفتن هيچگونه وجهي صورت ميگيرد...
ايا تا بحال سايتي به اين شكل ديده ايد؟؟
شما كاربران محترم هم ميتوانيد با همكاري و ارسالهاي موارد اموزشي بيشتر خود را به جمع مديران سايت رسانده و از مزاياي ان بهره مند گرديد.
به اميد روزهاي بهتر.

ممنون از شما که اطلاع رسانی کردین ولی این مطلب اصلا جدید نیست و همیشه در پاناتل رسم بوده، باز هم دسستون درد نکنه .

Hossein
Sunday 25 October 2009, 20:29
این یعنی ارزش قائل شدن به کار گروهی و زحماتی که افراد می کشند

doktor-omid
Sunday 25 October 2009, 20:43
من هم به نوبه خود از دست اندرکاران وتك تك عزيزان پاناتلي كه براي پيش رفت سايت زحمت ميكشند تشكر ميكنم و آرزوي موفقيت دارم.با تشكر

zeusblue
Sunday 25 October 2009, 21:15
کار خوبیه به خصوص که زحمات مدیرانی که واقعا برای سایت بدون هیچ چشم داشتی زحمت میکشند جبران میکنه
از مهندس قنات هم به خاطر توجهشون به مدیران قدردانی میکنم.

kimiyagostar
Sunday 25 October 2009, 23:28
ممنون از تمامی شما ما بدون شما هیچیم و وضیفه ای ماست که پاناتل را بالا ببریم

R.Rezazadeh
Monday 26 October 2009, 08:34
همان طور که منهدس قنات فرمودند ، از قدیم این رسم پاناتل بوده که قدردان زحمات بی منت مدیران باشد.

ehsan-mobail
Monday 26 October 2009, 09:05
با تشکر و قدردانی از همه مدیران سخت کوش و دوست داشتنیه پاناتل

ali666
Monday 26 October 2009, 13:42
همان طور که منهدس قنات فرمودند ، از قدیم این رسم پاناتل بوده که قدردان زحمات بی منت مدیران باشد.
شايد اين موضوع بوده باشد ولي هيچ يك از كاربران از ان اطلاع نداشتند و بهتر بود قبلا اين اطلاع رساني صورت ميگرفت تا مشخص ميشد كه چقدر مديران سايت و كاربران براي مديريت سايت مهم هستند.

AbolGhasem
Tuesday 27 October 2009, 19:14
با تشکر از تیم پاناتل
عالیه

0385629265
Wednesday 16 December 2009, 10:18
با تشکر از شما واقعا عالیه

M.KHANI
Wednesday 16 December 2009, 10:31
پاناتل هر روز بهتر از دیروز

asrin123
Thursday 22 July 2010, 09:37
با سلام خدمت همه دوستان وهمکاران و استادان عزیز که در این سایت پر بار مخلصانه اطلاعات خودشان را بی هیچ چشمداشتی در اختیار دوستان دیگر قرار میدهن ... این موردی که جناب مهندس قنات مطرح کردن بسیار امدوارانه است به دلیل جذب نیروهای ماهر که با حضور خود این سایت را با تمام پر باری پر بار تر کنند .و دلیل دیگه تشویق بقیه دوستان به بالا بردن اطلاعات تخصصی خود تا به جمع مدیرا ن به پیوندن تاثیر گذار خواهد بود و به نظر بنده با این قبیل کارهای حساب شده و فنی هم سطح معلومات افرادی مثل بنده بال میرود و هم مدیرانه عزیز انگیزه های بیشتری پیدا میکنن..:grouphug:............ در انتها به عنوان کوچکترین شاگرد این مجموعه دست استادان خود را به گرمی میفشارم و تشکر فراون میکنم . انشاالله در تمامی ماحل زندگی موفق ومعید باشید :cancan: مرادی هستم از اراک....................................