PDA

مشاهده نسخه کامل : سلام بر همگي دوستان و اساتيدء مشکل N620

aida
Tuesday 8 August 2006, 09:54
سلام بر همگي اساتيد
دوستان من قبلا يک بار اين سوال رو پرسيدم ولي کاملا متوجه نشدم
پيغام system falure مشکل گوشي من.استاد قنات به من گفتند که مسير SDK & CLK رو چک کن ءمن چک کردم ولي مشکلي نديدم.يکي از دوستان به من گفتند که در بالاي کانکتور شارژر گوشي بين دو آي‌سي کوچيک مشکي رنگ دو تا مقاومت مشکي وجود داره که اگر اونها رو بردارم مشکل حل ميشه.اما من هر کاري کردم باز هم نشد
ممنون ميشم دقيقتر راهنماييم کنين
:sorry: :conf:

shahram
Tuesday 8 August 2006, 10:45
دوست عزیز گوش رو eprom کن و اگر درست نشد آسی epromرا جدا programکن و دو باره نسبش کن انشا اللاه درست میشه

panatel
Tuesday 8 August 2006, 14:26
سلام بر همگي اساتيد
دوستان من قبلا يک بار اين سوال رو پرسيدم ولي کاملا متوجه نشدم
پيغام system falure مشکل گوشي من.استاد قنات به من گفتند که مسير SDK & CLK رو چک کن ءمن چک کردم ولي مشکلي نديدم.يکي از دوستان به من گفتند که در بالاي کانکتور شارژر گوشي بين دو آي‌سي کوچيک مشکي رنگ دو تا مقاومت مشکي وجود داره که اگر اونها رو بردارم مشکل حل ميشه.اما من هر کاري کردم باز هم نشد
ممنون ميشم دقيقتر راهنماييم کنين
:sorry: :conf:
میشه توضیح بدین چطوری این مسیر ها را چک کردین ؟؟؟؟؟؟

SYMBIAN2006
Friday 11 August 2006, 12:26
system failor javabhay ziadi darad ---varistor ---e2prom---zarbeh--ab khordegi---akarin rah narm afzari

aida
Friday 11 August 2006, 18:00
ممنون مي‌شم که در مورد Varistor بيشتر توضيح بدين و بگين کجاي برد قرار داره :shy: :D

shahram
Monday 14 August 2006, 20:14
قطعه ای است تقریباً خاکستری رنگ که ما بین بدنه(منفی)وصفحه کلیدها میباشد وقتد یکی از آنها اتصالی یا نشتی کنه باعث کار نکردن کل صفحه کلید میشه در اصل یکی از کلید ها گیر میشه :man:

saeid_rahmani
Monday 14 August 2006, 21:01
salam darbareye moshkele shoma in mored bishtar dar morede gooshihaye aab khorde etefagh miyofte va avalin rah ke bishtare mavaghe moshkel hal mishe tamiz kardanene kanektore sharje agar nashod kanektor ra dar avorde bedune kanektor emtehan mikonim agar nashod: :ah: IC eeprom

panatel
Wednesday 16 August 2006, 22:32
[Only registered and activated users can see links]

amir mosllem
Friday 21 September 2007, 14:02
دوست عزيز آيدا
لطف كنيد در قسمت موضوع . فقط موضوع رو بنويسيد تا ما هم راحت سرچ كنيم. با تشكر

AHMAD605
Friday 21 September 2007, 16:03
ممنون مي‌شم که در مورد Varistor بيشتر توضيح بدين و بگين کجاي برد قرار داره :shy: :D

سلام دوست عزیز این دو واریستور را در بیار مشكلت حل میشه %100

1016

تشكر فراموش نشود.

adineh
Friday 21 September 2007, 18:11
سلام
استاد قنات گوشی (كا 750) رو بعد از شستشو روشن كردم ومتوجه شدم كه كلید ولوم اون درست كار نمی كنه یعنی وقتی اون روفشار می دم علامت افزایش صدا بالای صفحه میاد اما صدا زیادتر نمیشه دو كلید مربوط به ولوم رو هم تست كردم اما مشكل برطرف نشده لطفا راهنمایی كنید

farshid_mobile
Friday 21 September 2007, 23:36
با سلام
اگر n620 شما معمولی است(یعنی n620e نیست).احتمال 99% با برداشتن varistor ها جواب میگیرید .ولی سعی كنید اول سمت چپی واگر نشد بعد سمت راستی را بردارید

farshid_mobile
Saturday 22 September 2007, 00:05
با سلام
اگر n620 شما معمولی است(یعنی n620e نیست).احتمال 99% با برداشتن varistor ها جواب میگیرید .ولی سعی كنید اول سمت چپی واگر نشد بعد سمت راستی را بردارید

asa mobile
Wednesday 28 November 2007, 20:25
دوست عزیز تمام قطعات بالای كانكتور شارزو از مدار خارج كن

asa mobile
Wednesday 28 November 2007, 20:26
اگر نشد ایسی ایپرام