مشاهده نسخه کامل : نحوه استفاده از نقشه
panatel
Monday 7 August 2006, 10:25
سوالات ود را در مورد نحوه استفاده از نقشه در اینجا پست کنید .
mohsen
Tuesday 8 August 2006, 08:28
با سلام.
من اين سئوال را نميدونستم تو كدوم تاپيك بايد بپرسم به همين خاطر اينجا پرسيدم.
يوزر نيم و پسوردي كه به وسيله آن مي توان نقشههاي همراه ولوم را از سايت دانلود كرد در كجاي ولوم نوشته شده است؟
با تشكر از شما.
pourya.nassiri
Tuesday 8 August 2006, 14:33
با سلام وتشكر اميدوارم هر چه زودتر فروم قوي اي ايجاد بشه
در نقشه ها ي لول 3 مسير پايه ها از يك قطعه با حروفي مشخص شده ايا جدولي هست كه بتوان با استفاده از ان سريعتر مسيريابي كرد يا بايد از داخل نقشه ها به اين علامتها رسيد
panatel
Friday 11 August 2006, 18:03
با سلام.
يوزر نيم و پسوردي كه به وسيله آن مي توان نقشههاي همراه ولوم را از سايت دانلود كرد در كجاي ولوم نوشته شده است؟
با تشكر از شما.
برای username و password می بایست ولوم 2a مربوط به سامسونگ را تهیه کنید و شما احتمالا ولوم 1 را دارید که جلد آن مشکی می باشد ولوم سامسونگ به تازگی انتشار یافته است و جلد آن سفید می باشد .
pejman_mst
Saturday 12 August 2006, 14:37
سلام
می خواستم بدونم سایتی می شناسید که بشه از اون نقسه ی گوشی ها رو پیدا کرد .... :think:
aliiireeza
Tuesday 22 August 2006, 21:13
سوالات ود را در مورد نحوه استفاده از نقشه در اینجا پست کنید .
من 2 سوال در مورد نقشه خوانی دارم:
1- روی مدار صفحه کلید با اصطلاح KEYBOARD-COL و KEYBOARD-ROW بر خورد می کنیم که هر کدام از این اصطلاحات داری یک شماره ی مخصوص هم هست. لطفا در مورد معنی این اصطلاح و مفهوم اعداد رویروی آنها توضیح دهید؟
2- در مدارهای مختلف با پایه هایی با نام های VCCD-LVCC-VDD-AVCC-XVCC-VRFو... روبرو می شویم لطفا در مورد این اصطلاحات توضیح دهید؟
panatel
Friday 25 August 2006, 21:54
تمامی صفحه کلید ها ترکیبی از سطرها وستون ها می باشند که در موقع فشردن هر یک از کلیدها سطر وستون مربوط به آن شماره به هم وصل می شوند و کد کلید توسط Cpu شناخته می شود و Col ستون و Row ردیف می باشد و در مورد سوال دوم تمامی این اصطلاحات ولتاژهایی هستند که برای قسمت های مختلف می روند ولی اینکه برای چه بخشی هستند باید از روی نقشه همان برد تشخیص داده شوند چون بعضی از اصطلاحات استاندارد نیستند و هر کمپانی ممکن است از استاندارد مخصوص خودش استفاده کند .
jeengil
Sunday 27 August 2006, 01:00
با سلام
آقا این فایل pdf که در ولوم شماره 2 در مورد آموزش نقشه خوانی گفته شده کجاست ؟ من که در مرکز داتلود چیزی ندیدم .
مرسی
panda
Tuesday 29 August 2006, 15:32
ba salam man volom 2a samsung ra daram vali namidanam chegoonee az sait baraye downloud estefadeh konam
albateh chand bar say kardam vali migooyad username v password shoma eshtebah ast
sajjad
Thursday 31 August 2006, 19:42
راستیتش من فقط اومدم تا فایل مر بوط به نقشه خوانیو دانلود کنم ولی مثل اینکه کلا" سر کاریه :smiles:
panatel
Sunday 3 September 2006, 01:54
چیز دیگه ای لازم ندارید شما اصلا می دانید که از کجا م بایست فایل را دانلود کنید .....شما که احساس می کنید سر کارید مجبور نیستید اینجا هم سر بزنید و دیگر اینکه دوست گرامی اینجا کوچه و بازار نیست که هر اصطلاحی که دلتان خواست بکار ببرید در صورتی ه به خود احترامی قائل نیستید در نظر داشته باشید که شما با قبول قوانین انجمن پاناتل به این فوروم وارد شده اید در صورت تکرار دسترسی شما به این سایت محدود خواهد شد .
saeed-kaviyanfar
Friday 8 September 2006, 21:59
با عرض سلام
من بتازكي عضو اين انجمن مفيد و بر بار شدم ,ضمن تشكر از زحمات شما ,خواهشمندم در مورد نقشه خواني از ابتدايي
ترين مسايل مرا راهنمايي فرماييد.متشكرم
gasem
Saturday 9 September 2006, 00:31
اگر جزوه یا چیزی که بتوان با آن مسیر نقشه را به درستی فهمید به ما معرفی کنید .
shahrdad
Friday 29 September 2006, 04:24
سلام
می خواستم بدونم سایتی می شناسید که بشه از اون نقسه ی گوشی ها رو پیدا کرد .... :think:
[Only registered and activated users can see links]
حالشو ببرید.
AMIR MOBILE
Monday 9 October 2006, 00:25
با سلام
جناب آقای مهندس قنات
در ابتدا می خواستم از راهد اندازی این سایت بسیار جالب تشکر و قدردانی نمایم .این سایت می تواند در کمک به افرادی چون من نقش فراوانی داشته باشد خواهشمند است نسبت به ارتقا و تکمیل این سایت با توجه به نمونه اقتباسی اقدام نمائید تا بتوانیم بهتر از این استفاده برده باشیم
:icon_idea
parsmobile
Friday 27 October 2006, 14:05
زحمت می کشید لینک دانلود نقشه خوانی رو اینجا بزارید؟
u & p رو دارم اما لینک دانلود رو نتونستم پیدا کنم!!!:icon_sad:
افتاب
Monday 30 October 2006, 09:02
افتاب]با سلام.
با تشكر از شما:shy:
parsmobile
Wednesday 1 November 2006, 14:17
آفتاب عزیز : شما لینک دانلود رو به من بده من u & p رو برات pm می زنم !:icon_razz
panatel
Monday 6 November 2006, 00:35
افتاب]با سلام.
با تشكر از شما:shy:
شما کدام ولوم پاناتل را دارید چون این پسورد فقط شامل سری سامسونگ میباشد .
gsm_apadana@hotmail.com
Monday 6 November 2006, 02:14
[QUOTE=pejman_mst]سلام
gholamreza378
Tuesday 25 September 2007, 22:08
با سلام من ولوم 2aرا گرفتم ولی پسوردی ندیدم لطفا راهنمایی کنید
Farshid-jan
Wednesday 26 September 2007, 14:59
سلام.
دوست عزیز فكر میكنم دیگه احتیاجی به یوزر پسورد نباشه .
در انجمنهای مربوط به سخت افزاره هر brand برای مدلهای مختلف آن شماتیک های کاملی توسط مدیران و کاربران ارسال شده که میتوانید از آنها استفاده کنید.
در صورتیکه موردی یافت نشد بفرمایید تا در اسرع وقت برای شما آپلود شود.
موفق باشید.
panatel
Wednesday 26 September 2007, 22:20
با سلام من ولوم 2aرا گرفتم ولی پسوردی ندیدم لطفا راهنمایی کنید
ورود شما را به جمع پاناتل خوش آمد می گوییم و ضمناَ این كتاب كه شما گرفته اید برای پارسال بوده است و قبلاهم در این مورد نوشته بودیم كه قسمت دانلود كه در كتاب سامسونگ اشاره شده بود غیر فعال گردید چون عملا با سرعت پائین اینترنت در ایران این قسمت زیاد مفید واقع نمی شد و سعی در فعالتر كردن فوروم نمودیم و حالا شما می توانید بدون نیاز به هیچ پسوردی با یك ثبت نام رایگان از فوروم استفاده نمائید .
با آرزوی موفقیت برای شما
majid-ahanj
Tuesday 2 October 2007, 14:29
سلام خدمت شما و تمامی همکاران گرامی شما
من در هنگام برداشتن آی سی retu گوشی 6630 چند تا از ژایه های برد كنده شد . تو را به خدا راهنماییم كنید . چون مال مشتری است و باید فوری تحویل دهم . با تشكر از شما مجید آهنج:ate:
gholamreza378
Friday 5 October 2007, 10:49
با سلام برای نقشه خونی به كجای سایت بریم
asa mobile
Monday 12 November 2007, 01:32
با تشکر فراوان از زحمات بی شائبه شما ودوستان جناب اقای قنات خواهشا این سوال من را شخصا خودتان پاسخ دهید
من چند سالی لست که به طور تجربی در زمینه تعمیرات موبایل فعالیت میکنم 80% ایرادها را هم رفع میکنم ولی متاسفانه علم نقشه خوانی ندارم میدانم اگر نقشه خوانی بدانم فوق العاده در کارم تاثیر خواهد گذاشت چگونه و از کجا شروع کنم لطفا
panatel
Monday 12 November 2007, 11:44
با سلام وخسته نباشید شما در نظر بگیرید می خواهید خواندن و نوشتن یاد بگیرید برای این كار اول می بایست الفبای زبانی را كه می خواهید بلد باشید و بقیه ماجرا.... برای نقشه خوانی هم اول باید الفبای الكترونیك كه همان آشنایی باقطعات و وظایف آنها می باشد را یاد بگیرید در زمینه الكترونیك پایه كتابهای زیادی در بازار موجود می باشد و یا اگر از محصولات ما استفاده می كنید در اول كتاب آبی مختصری در مورد استفاده از نقشه نوشته ایم و یا اینكه در Cd همراه کتاب راهنمای قطعات آموزش مقدماتی الکترونیک پایه را قرار دادیم که به همراه مثالهای تصویری می باشد فکر کنم بدرتان بخورد شما شروع کنید و اگر سوالهایی در این رابطه داشتید در همین پست قرار دهید تا دیگر دوستان نیز از جواب استفاده کنند .
omega
Tuesday 13 November 2007, 14:34
با سلام من می خواستم در مورد ولتاژ vana-vref-vaux-vioكه در نقشه ها نوشته شده است بدونم كه هر كدام برای چه میباشد و آیا vioكه هم آیسی ذوكاس تولید میكند وهم آیسی um هردو برای یك منظور بكار می روند و اگر vio آیسی ذوكاس به هر دلیلی نباشد آیا می توان از قسمت دیگر گر فت .خیلی ممنو ن منتظر جواب هستم .
gad1
Wednesday 23 April 2008, 13:59
راستیتش من فقط اومدم تا فایل مر بوط به نقشه خوانیو دانلود کنم ولی مثل اینکه کلا" سر کاریه :smiles:
لطفلا طريقه دانلود نقشه را بگوئيد
gad1
Wednesday 23 April 2008, 14:03
طريقه پيدا كردن وتست مدارها در نقشه را به طور كامل درمورد گوشي 1100 بيان كنيد
gad1
Wednesday 23 April 2008, 14:08
طريقه پيدا كردن وتست مدارها در نقشه را به طور كامل درمورد گوشي 1100 بيان كنيد همچنين چگونگي تست يك مدار كه مثلا از اي سي شارژ شروع شده را تا پيدا كردن عيب را توضيح دهيد
mamad vanaei
Wednesday 23 April 2008, 23:14
سلام
چطوری میشه فهمید با حذف یه قطعه و انجام کارهایی روی اون گوشی آب خورده ضربه خورده یا مرده رو زنده کرد؟
mobile_man
Friday 16 May 2008, 22:46
با سلام خدمت دوستان
نحوه نامگذاری پایه های ic های bga چطوری هست؟یعنی چطوری میشه فهمید پایه مثلا c5 نقشه چه پایه ای در خود ic است؟
همینطور زمانیکه پایه ای در نقشه به جایی وصل نشده و دارای فلش جهت و توضیح هم نمی باشد آیا پایه آزاد است و در عمل به جایی وصل نیست؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
patiot
Saturday 17 May 2008, 14:29
گوشی رو طوری دستت بگیر كه نقطه روی ای سی بالا سمت چپ باشد حلا بشمار از بالا به پایین حروف از چپ به راست عدد . بله پایه ازاد است
panatel
Saturday 17 May 2008, 21:17
با سلام خدمت دوستان
نحوه نامگذاری پایه های ic های bga چطوری هست؟یعنی چطوری میشه فهمید پایه مثلا c5 نقشه چه پایه ای در خود ic است؟
همینطور زمانیکه پایه ای در نقشه به جایی وصل نشده و دارای فلش جهت و توضیح هم نمی باشد آیا پایه آزاد است و در عمل به جایی وصل نیست؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
نامگذاری پایه ها با استفاده از روش ماتریسی می باشد یعنی با توجه به نقطه شروع ردیف با حروف انگلیسی و ستون با اعداد مشخص می شود و محل تقاطع آدرس هر پایه می باشد در ضمن پایه هاییکه در شماتیک بجایی ارتباط ندارند اصطلاحا nc یا no conection می باشند و استفاده نشده اند.
6947
Tuesday 20 May 2008, 15:41
سوالات ود را در مورد نحوه استفاده از نقشه در اینجا پست کنید .سلام من تازه شروع كردم تعمیرات یاد بگیرم لطفا راهنمایی كنید از كجا شروع كنم؟
R.Rezazadeh
Tuesday 20 May 2008, 16:26
مثل این شكل:
shirin
Thursday 22 May 2008, 13:36
از اساتيد محترم مي خوام به من كمك كنند :
عبارت Vana روي نقشه ها به چه معني هست؟ ممنون
R.Rezazadeh
Thursday 22 May 2008, 14:49
سلام من تازه شروع كردم تعمیرات یاد بگیرم لطفا راهنمایی كنید از كجا شروع كنم؟
از شناسایی قطعات شروع كن روی نقشه های شماتیك زیاد كار كن. تو سایت جستجو كنی هموارد رو پیدا می كنی از كتابهای پاناتل هم براحتی می تونی كمك بگیری.
R.Rezazadeh
Thursday 22 May 2008, 15:08
از اساتيد محترم مي خوام به من كمك كنند :
عبارت Vana روي نقشه ها به چه معني هست؟ ممنون
vana با مقدار 8/2 ولت تامین کننده تغذیه بخش آنالوگ داخل uem و مدار صوتی باند پایه است. از این ولتاژ برای تشخیص نوع باطری - تشخیص خروجی باطری در زمان روشن بودن گوشی در مدار bsi استفاده میشود.
ashkan_far
Friday 23 May 2008, 21:16
لطفآ pdfمربوط به آموزش نقشه خوانی را در این تایپیک قرار دهید. باتشکر
ashkan_far
Monday 26 May 2008, 22:45
جناب آقای مهندس قنات از زحمتهای شما بابت سایت آموزشی و مفیدتان کمال تشکر را دارم .
4567005
Friday 11 July 2008, 00:04
سلام خدمت همه همکاران مخصوصا جناب اقای مهندس قنات صمدی هستم همچنان منتظر تماس شما با تشکر
kimiyagostar
Friday 11 July 2008, 16:54
salam kamale tashakor az kole aazaye panatel
amin66
Thursday 31 July 2008, 16:44
لطفآ pdfمربوط به آموزش نقشه خوانی را در این تایپیک قرار دهید. باتشکر
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.