PDA

مشاهده نسخه کامل : تشکر از مدیران بازنشسته

Panatel-vB
Monday 17 August 2009, 22:49
به نام دوست
كه دوست واقعي جز او نداريم.
و سلام به همه
شاید جا داشت که برای هر کدام از این عزیزان (mgg_back, delphilord, MotoFon.ORG , Bashir) مبحث جداگانه برای قدردانی و تشکر از زحماتشون ایجاد میکردیم ولی این تصمیم رو گرفتیم که در یک مبحث به صورت مشترک از این عزیزان قدردانی کنیم تا مبحثی گرمتر از همیشه و با نظر و نوشته های صمیمی همه ی شما به صورت کامل تر همراه باشیم.

پس من به نوبه ی خودم از مدیران عزیز،
mgg_back
delphilord
MotoFon.ORG
Bashir
تشکر و قدردانی میکنم چرا که همگی زحمتهایی بی منت و مفیدی برای سایت و برای همه ی ما کشیده و به همشون خسته نباشید میگم.

و اینکه تا چند روزه آینده قراره چند مدیره فعال جدید داشته باشیم تا بتونیم جای خالی این عزیزان رو پر کرده باشیم، و شاهد ارائه خدماتی هر چه بهتر باشیم .

ali666
Monday 17 August 2009, 23:38
من هم به نوبه خودم از اين عزيزان تشكر ميكنم و اميدوارم كه هر جاي ايران هستند خوش و خرم در كنار خانواده خود باشند...

gavad700
Tuesday 18 August 2009, 06:49
تبریک منم پذیرا باشید !

Nader-g
Tuesday 18 August 2009, 07:08
برای من که با این دوستان و اساتید کارم رو شروع کردم حقیقتاً وقتی این پست رو خوندم اشک تو چشمام جمع شد که چه جواهرهای نایابی رو از دست دادیم واقعاً از هر لحاظ ( علمی و اخلاقی ) این دوستان نمونه بودند و بمعنای واقعی کلمه استاد . جاشون خالی انشالله تو تمام مراحل زندگیشون موفق باشند.

R.Rezazadeh
Tuesday 18 August 2009, 09:05
من هم به نوبه خودم از تلاشهای بی منت و بی دریغ این عریزان کمال تشکر و قدردانی رو بجا می آرم و امید وارم

با برطرف شدن مشکلات این عزیزان دوباره در جمع پاناتلی ها شاهد حضور فعالشون باشیم .

هرکجا که هستید براتون آرزوی بهروزی و پیشرفت روزافزون رو داریم.

masoudnokia
Tuesday 18 August 2009, 09:17
به نام دوست
كه دوست واقعي جز او نداريم.
و سلام به همه
شاید جا داشت که برای هر کدام از این عزیزان (mgg_back, delphilord, motofon.org , bashir) مبحث جداگانه برای قدردانی و تشکر از زحماتشون ایجاد میکردیم ولی این تصمیم رو گرفتیم که در یک مبحث به صورت مشترک از این عزیزان قدردانی کنیم تا مبحثی گرمتر از همیشه و با نظر و نوشته های صمیمی همه ی شما به صورت کامل تر همراه باشیم.

پس من به نوبه ی خودم از مدیران عزیز،
mgg_back
delphilord
motofon.org
bashir
تشکر و قدردانی میکنم چرا که همگی زحمتهایی بی منت و مفیدی برای سایت و برای همه ی ما کشیده و به همشون خسته نباشید میگم.

و اینکه تا چند روزه آینده قراره چند مدیره فعال جدید داشته باشیم تا بتونیم جای خالی این عزیزان رو پر کرده باشیم، و شاهد ارائه خدماتی هر چه بهتر باشیم .

من هم به نوبه خود تشكر ویژه از این عزیزان دارم و آرزوی موفقیت برای آنها دارم.

moji
Tuesday 18 August 2009, 10:22
سلام
من هم به نوبه خودم از زحمات بی دریغ این عزیزان كمال تشكر را دارم.
برای همه انها ارزوی موفقیت دارم.

سپيد
Tuesday 18 August 2009, 11:19
منم به نوبه خودم از طرف همه دوستان تقدیر و تشكر فراوان میكنم امیدوارم در زندگی همیشه موفق باشید.
این گل زیبا هم خدمت شما.

saeed_rahmani
Tuesday 18 August 2009, 14:43
تشكر تنها چیزیه كه منم میتونم بگم
قطعآ هممون شاهد زحمات این عزیزان بودیم
آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون را برای این عزیزان دارم .

sinasge
Tuesday 18 August 2009, 21:49
چرا مدیر عزیز آقای mgg-back رفتند؟؟؟

Nader-g
Wednesday 19 August 2009, 06:24
چرا مدیر عزیز آقای mgg-back رفتند؟؟؟

با سلام : آقای محمد رضا رحمانی یا همون mgg-back عزیز به علت مشکلات دانشگاه و عوض شدن شرایط کاری فعلاً با ما نیستند . آرزوی موفقیت دارم براشون.

amir1364
Wednesday 19 August 2009, 10:43
هجا که هستند موفق و سر بلند باشند

majid_aqaiy
Wednesday 19 August 2009, 16:31
mgg_back
delphilord
MotoFon.ORG
Bashir
هر جا که هستید موفق و موید باشید
:grouphug:

taha mobile
Wednesday 19 August 2009, 17:47
دوستان وسروران گرامیمون که بعد از زحماتی که برای سایت کشیدند هنوز هم در دل همه دوستدارانشون جای دارند

امیدوارم که همیشه و در هر صحنه از نمایش روزگار موفق وسر بلند و پیروز باشند

موفق ودر پناه حق