مشاهده نسخه کامل : فلش گوشی f3000
mamadsaeedi
Tuesday 4 August 2009, 01:47
لطفا فایلهای فلش گوشی f3000 رو واسم بذارید :reading:
اورژانس موبایل
Tuesday 4 August 2009, 09:15
دوست خوبم
گوشی f3000 دارای دو فریمور جداگانه می باشد که هیچ کدام از آنها با یکدیگر تشابه ندارد
و استفاده اشتباه این فایل ها موجب خاموشی گوشی می شوند
از شما در خواست دارم یه یک read از خود گوشی و یا حداقل یک اینفو از گوشی را جهت اطلاع بهتر قرار دهید
موفق و پیروز باشید
pasargad59
Tuesday 4 August 2009, 09:33
دوست عزیز موفق باشید
taha mobile:دوست عزیز لطفاقوانین را رعایت نمایید در صورت تکرار برخورد خواهد شد
اورژانس موبایل
Tuesday 4 August 2009, 10:17
دوست عزیز شما برای این فایل از کاوش زودتر به نتیجه میرسید . موفق باشید
دوست خوبم
به قوانین انجمن احترام بگذارید و طبق قوانین انجمن تبلیغات انجمن های دیگر
خلاف مقررات است . اجازه دهید چند نفر از دوستان راهنمایی بفرمایند
در صورت عدم نتیجه اونوقت دوستمون رو به انجمن دیگر ارجاع دهید
pasargad59
Tuesday 4 August 2009, 10:35
از شما تعجب میکنم ! این تبلیغ یه سایت دیگه است ؟ واقعا جالبه ! من خواستم دوستمون زودتر مشکلشون حل بشه . طاهای عزیز این کار از شما بعیده . یکی از مشکلات من با پاناتل همین هست که اصلا در قسمت نرم افزار کسی کمکی نمیکنه به دوستان . اگر شما جواب این مشکل دوستمون رو در این سایت سراغ داشتی چرا راهنمایی نکردی ؟
اورژانس موبایل
Tuesday 4 August 2009, 10:50
دوست خوبم
هدف از فعالیت در اینگونه از انجمن ها این هست که مشکل دوستان در همین جا حل بشه نه اینکه به انجمن های همسایه ارجاع داده شوند
در مورد مشکل دوستمون هم خدمتشون عرض کردم که چون گوشی های چینی لحاظ ظاهری مشابه ولی از لحاظ نرم افزاری متفاوت می باشند و البته
عکس این قضیه هم در بسیاری از مدل ها دیده می شود ازشون خواستم که بیشتر راهنمایی کنند تا مشکلشون سریعتر حل شود
در ضمن دوست خوبم من فایل های فلش این گوشی را در یکی از انجمنهای همسایه قرار دادم ولی بخاطر احترام به مقرارات انجمن
به هیچ وجه آدرس لینک مورد نظر رو در اینجا قرار نمی دم
به امید روزی که همه به قوانین احترام بگذارید
موفق و پیروز باشید
taha mobile
Tuesday 4 August 2009, 10:59
از شما تعجب میکنم ! این تبلیغ یه سایت دیگه است ؟ واقعا جالبه ! من خواستم دوستمون زودتر مشکلشون حل بشه . طاهای عزیز این کار از شما بعیده . یکی از مشکلات من با پاناتل همین هست که اصلا در قسمت نرم افزار کسی کمکی نمیکنه به دوستان . اگر شما جواب این مشکل دوستمون رو در این سایت سراغ داشتی چرا راهنمایی نکردی ؟
دوست عزیز همونطور گفته شد اگر قرار باشه که ایشون به سایت دیگری ارجاع داده بشوند
خب اصلا چرا این سایت فعالیت کنه همون اول تو صفحه اصلی لینک ارجاع به چند سایت نوشته میشه واین
همه هزینه هم نمیشد و شما ودیگران هم در این سایت وقت نمیگذاشتید و زحمت نمیکشیدید
برخی سایتها برای یک کپی کردن چه جنجالها که نمیکنند حالا چه برسه که به کاربر ارجاع سایت دیگر
داده بشه اونوقت دیگه واویلاست
موفق ودر پناه حق
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.