PDA

مشاهده نسخه کامل : تشخيص قطعات نا سالم

mohsen43540
Wednesday 25 July 2007, 23:18
سلام خیلی ممنون شما
دوستان شاید الان خیلی سوال من كلی باشه ولی امیدوارم با پاسخ های شما افقها ی تازهای در ذهن من ای جاد بشه و بتونم بهتر سوال بپرسم . بع عنوان مثال من طبق اون چیزی كه یاد گرفتم وقتی یه گو شی با مشكل انتن میاد اول سوئچ انتن رو حرارت میدم اگه جواب نداد pa اگر نه وي سي او اگر نه كوپلرها خلاصه سرتونو درد نيارم تموم قطعات مربوط به انتنو اول حرارت ميدم اگر جواب نداد حالا تك تك اين قطعات رو تعويض مي كنم تا شايد مشكل حل شه تازه اگر هم مشكل بر طرف بشه به خودم ميگم خيلي خوشحال نباش به اين ظرز كار همه چيز ميشه گفت جز تعمير حالا مي خوام شما لطف كنيد بگيد چه جوري مي شه فهميد عيب دقيقا از كدام قطعه است ممنون

panatel
Saturday 28 July 2007, 00:51
این طرز تفكر در تعمیرات كاملا اشتباه می باشد و این روشی كه شما می فرمائید یك فرمول تجربی غیر اصولی می باشد در تعمیرات جیزی به اسم فرمول سازی نداریم و در هر ایرادی ابتدا شما می بایست یه تجزیه و تحلیل ایراد بپردازید و با برداشت های كاملا منطقی تست هایی روی قسمتی كه حدس می زنید ایراد از آن نقطه باشد انجام می دهید البته تحلیل مستلزم داشتن اطلاعات در مورد سیستم و عملكردتك تك قطعات می باشد كه خود همین گویای این است كه ابتدا می بایست الفبای كار را یاد بگیریم و باز هم توصیه من به شما این است كه در مورد تك تك قطعات در انجمن الكترونیك سوالاتی مطرح بفرمائید تا قدم به قدم به مقصود نزدیك شویم و در مورد این سوال شما باید به عرض برسانم یك سوال كلی می باشد و در این پست كامل نمی توان به پرداخت و لی بنده در حد امكان در این مورد پست هایی ارسال خواهم كرد امید است مفید واقع شود .