PDA

مشاهده نسخه کامل : n73

shahram
Tuesday 24 July 2007, 23:23
من دوتا n73 دارم كه در اثر فلش كردن خاموش شده وبا uniو jaf فلشش كردم حالا چشمكي شده كسي تونسته همچون مشكلي رو حل كنه لطفناً راهنمايي كنيد

saeid1360
Wednesday 25 July 2007, 11:45
با سلام خدمت استاد بزرگ جناب اقا شهرام
1 - از pm گوشیت یک رید بگیر با uni تا اگه قسمت imei گوشیت بهم ریخت بتونی برش گردونی
2 - با استفاده از universal گوشیت رو با یک ورژن پایین دانگرید کن بهد ببین گوشیت روشن میشه اگه نشد مر حله بعدی
3 - گوشی که دانگرید کردی و درست نشده شاید هم صفحه سفید میاد بالا حالا با یک ورزن بالا ترجیحا با اخرین ورژن که از univer sal گرفتی فلش کن اگه درست نشد بگو تا باز در حد توان به شما کمک کنم اگه درست شد هم خبر بده
در ضمن یک خواهشم داشتم اگه میشه قسمت پیامهای خصوصیت رو فعال کن من چند بار میخواستم پیام خصوصی بدم امکان نداشته
ممنون

shahram
Wednesday 25 July 2007, 12:46
دوست من از pm نميشه ريد گرفت error ميده مم با uniوهمjafنمدونم كه چي بايد كرد

در ضمن پيامهاي خصوصي هم فعال شد

saeid1360
Thursday 26 July 2007, 09:33
اقا شهرام همانطور که میدانید دو نوع N 73 داریم کنترل کردین که یک وقت فایل فلشهای انها را اشتباهی نریخته باشی ؟

Farshid-jan
Thursday 26 July 2007, 14:58
دوست عزیز آقا شهرام سلام.
بنظر من تنها راه باقی مونده برای گوشیهای شما و كلا" گوشیهای خاموش شده BB5 که در هنگام فلش خاموش شده اند این میباشد:
1- rease
2- استفاده از RPL توسط باکس MT
امیدوارم مشکلتان بزودی حل شود.

shahram
Thursday 26 July 2007, 17:19
ممنون از راهنمايي هاي شما دوستان گوشيهاي من بوت هم نميشه در ضمن mt هم ندارم

Farshid-jan
Friday 27 July 2007, 15:07
آقا شهرام عزیز گوشیهای شما بر اثر کار نرم افزاری خاموش شده و 99% هم با فلش باید مشکل حل بشه.
دیگر اینکه Mt Box در حال حاضر باکسی قوی برای سری Bb5 میباشدو اگر از کابلهای اصلی آن که پنج پین میباشد استفاده کنید باید مشکل شما حل بشه.
میخواین یه کابل 5 پین را با همان یون یا جف امتحان کنید و نتیجه را بفرمایید. خاموشیه گوشیه شما میتونه از همان کابل هم باشه.
اگر باز هم نشد من یه مشتری داشتم و Mt خودم رو بهش دادم ولی تا هفته آینده سفارش دادم از اونور برام میاد . اگر تا اونوقت بود باکمال میل در کمک بشما حاضر هستم.
اینرا هم برای دوستان دیگر باید بگم که یکی از عوامل موثر در بوت نشدن گوشیها کابل و اتصالات میباشد که در سریهای جدید و باکسهایی چون Mt توجه به آن تاثیر بسزایی دارد.

alakdolak
Friday 27 July 2007, 22:53
من این ایراد را با ام تی درست كردم
به تمام دوستان سفارش میكنم با یونی bb5 را نزنند

هزینه لاگ 40تا 38 هزار تومان
آدرس من تهران
[Only registered and activated users can see links]

shahram
Thursday 2 August 2007, 15:58
ممنون از دوستان گوشي روشن شده ولي sim notvalid ميده

Farshid-jan
Thursday 2 August 2007, 17:03
خسته نباشید.
خوشحالم برای رفع مشكلتان.
حالا دیگه مشخصه كه باید از سرویس Rpl باکس Mt استفاده کنید.
در آخر مدیر عزیز در صورت امكان طریقه رفع مشكل را برای كاربران عنوان فرمایید.
alakdolak
Thursday 2 August 2007, 21:24
اگه در موقع گرفتن ask ودریافت rpl به مشكلی برخوردید شاگرد شما در خدمت است

راستی لاگ هم ارزان شده 200 تا یكصدو سی هزار تومان برای پنج تا گوشی

shahram
Saturday 4 August 2007, 16:48
با تشكر از شما دوستان من دارم روشون كار مي كنم و اگه به نتيجه رسيدم به همه دوستان اعلام ميكنم

shahram
Wednesday 8 August 2007, 16:58
من هنوز به نتجه نرسيدم ولي شما ها چي؟؟