مشاهده نسخه کامل : كسي سوال نداره
NANO_BUSHEHR
Friday 20 July 2007, 19:56
كسي سوال نداره :icon_frow
ali_dehbidi
Saturday 4 August 2007, 11:20
سلام من می خواستم اگه می شه یك فیلم از نحوه تعویض قطعات مثل ای سیها و نحوه استفاده از هویه هوا گرم ببینم من یك هویه gordak 952-v دارم لطفا تنظیمات لازم برای درجه حرارت و باد را به من بگویید.
اگر به من ایمیل بزنید ممنونم.[Only registered and activated users can see links]
مرسی علی از شیراز
NANO_BUSHEHR
Saturday 4 August 2007, 14:36
كليد ست يكبار براي هواي گرم است ( روي صفحه VFD نمايش مي ده) اگر مجددا فشار دهيد فشار باد رو تنظيم مي كنه و اگر مجددا فشار دهيد هويه را تنظيم مي كنه در ضمن در هر مرحله با كليد هاي كناري دما و هوا را مي توني كم و زياد كني.:icon_lol:تصويري هم برات مذارم. ( VFD= وكيوم فلورسنت ديسپلي)
NANO_BUSHEHR
Saturday 4 August 2007, 14:49
كليد ست يكبار براي هواي گرم است ( روي صفحه VFD نمايش مي ده) اگر مجددا فشار دهيد فشار باد رو تنظيم مي كنه و اگر مجددا فشار دهيد هويه را تنظيم مي كنه در ضمن در هر مرحله با كليد هاي كناري دما و هوا را مي توني كم و زياد كني.:icon_lol:تصويري هم برات مذارم. ( VFD= وكيوم فلورسنت ديسپلي) در ضمن در حدود 450 خوبه ولي با كار كردن تنظيم دما وهوا بهتر دستت مياد البته برا بعضي كارا تنظيمات فرق مي كنه مثلا گذاشتن اي سي هاي كوچك بي جي اي هوا بايد كم باشه كه اين چيزا با ممارست بهتر متوجه مي شي.تنظيم خوب برا هر هيتر مي شه گفت متفاوت چون قدرت باد و گرمايش اونا با هم فرق مي كنه.:icon_razz
mojtaba_r
Saturday 4 August 2007, 15:28
سلام من میخواستم جوی استیك k700 رو تعویض كنم متاسفانه 3 تا از اتصالات روی برد كنده شد حالا سعی دارم درستش كنم (تازه كاریم و نابلد)حالا باید چكارش كنم.با هیتر از بالا كه نمیشد كار كرد چون جوی استیك میسوخت از زیر برد هم سعی كردم گرما بدم كه این اتفاق افتاد.در این جور حالتها چكار میشه كرد كه كار تمیز در بیاد؟
NANO_BUSHEHR
Saturday 4 August 2007, 15:47
يك تيغ تيز دست بگير كنار هر پايه از كانكتور بذار و هويه نيز روي پايه بذار وقتي قلع پايه اب شد با تيغ اون پايه رو از برد جدا كن.بقيه پايه ها هم به اين صورت .ولي در كل اين مشكل همه موبايهاي سوني اريكسون با اين نوع موس است و بايد احتياط كرد ولي اگه از هيتر خواستي استفاده كني بايد قيد موس رو بزني و اونو با يه نو تعويض كني.كه نو را بايد با هويه رو برد بچسبوني.
NANO_BUSHEHR
Saturday 4 August 2007, 16:59
اگه خوبه تا باز بذارم
NANO_BUSHEHR
Monday 6 August 2007, 13:46
معلوم كه خوب نبود:icon_cry:
NANO_BUSHEHR
Monday 6 August 2007, 14:01
پايه هاي باتريها و كاربرشون توضيح داده
Farshid-jan
Monday 6 August 2007, 15:21
نه دوست من خیلی خوبه ادامه بدین.
تو میتونی.
فقط یكم دوستان كم لطفی میكنن.
omega
Monday 13 August 2007, 15:37
درباره مقاومت پولاب میخواستم چیزهائی بدونم مثلا فوایدآنچیست -واگر خراب شد علائم آن در گوشی چی میباشد آیا میشود کانکتور Lcdدر روی برد اصلی را باهویه قلمی تعمیر کرد البتهازلحاظ بار الکتریکی ساکن ونوک هویه قلمی که به برق وصل است باتشکرازشماولطف شما
NANO_BUSHEHR
Monday 13 August 2007, 17:24
مقاومت پول آپ در زمانی استفاده می شود كه خروجی یك قطعه دارای حالت open colector باشد(كلكتور باز)
كاربرد:
اگر مثلاخروجی یك ترانزیستور باشد :
اگر بخواهیم یك مدار جانبی را سوئیچ كنیم ولی با تغذیه ای غیر از تغذیه آی سی سوئیچ ؛از مقاومت پول آپ استفاده می شود. یعنی با استفاده از مقاومت پول آپ میتوان ولتاژی بیشتر یا كمتر برای درایو یك قطعه ی جانبی استفاده شود .
اگر شما و میز كارتان از لحاظ الكترواستاتیكی ایمن باشید مشكلی پیش نمی آید ولی در كل دستگاه های هیتر خودشان ایمن هستند اگر دقت كنید روی بدنه ی هوا گرم شما نوشته شده Esdsafe یعنی محافظ شده در مقابل
الكترو استاتیك
alakdolak
Monday 13 August 2007, 20:45
در مورد باطری نوكیا 8800 اگر امكان دارد مقاله بگذارید ممنون میشوم
با تشكر ازشما
cunt
Tuesday 6 May 2008, 23:06
سلام اقای علی هیتر را از چه پاساژی خریدی قیمتش هم بگید لطفا
cunt
Tuesday 6 May 2008, 23:09
سلام اقای علی هیتر را از چه پاساژی خریدی قیمتش هم بگید لطفا(gordak 952-v)
R.Rezazadeh
Wednesday 7 May 2008, 07:06
برای تعویض كانكتور Lcd باید از هیتر اینفرارد استفاده كرد
R.Rezazadeh
Wednesday 7 May 2008, 07:14
معلوم كه خوب نبود:icon_cry:
عالیه ادامه بدین لطفا
mojtaba-biaziat
Wednesday 7 May 2008, 14:47
برای تعویض كانكتور Lcd باید از هیتر اینفرارد استفاده كرد
سلام البته اگر پشت كانكتور قطعه حساسی نباشد می توان با دادن حرارت از پشت برد كانكتور را تعویض كرد:)
siavash-o
Wednesday 7 May 2008, 15:28
سلام لطفاً راه حل نصب برنامه واو پیكس جهت رفع مشكل اسكرین سیور نوكیا ان 73 وی 3 را بفرمائید. متشكرم
موبایل رسول
Wednesday 7 May 2008, 20:50
طرز ولتازگیری گوشی بااهمتر زمانی که شارز راوصل میکنیم.روی چه رنجی باید باشه.علامت انو بذار
NANO_BUSHEHR
Monday 12 May 2008, 21:23
روی 20 باشه كافیبه
R.Rezazadeh
Tuesday 13 May 2008, 16:26
دوست عزیز بهتره كه سوال خودتونو تو انجمن سخت افزار نوكیا مطرح نمایید تا زودتر به نتیجه برسید.
نقشه شارژ 5700 :
R.Rezazadeh
Tuesday 13 May 2008, 16:28
مدار شارژ 5700
R.Rezazadeh
Tuesday 13 May 2008, 16:32
اینهم اصل فایل ها
R.Rezazadeh
Tuesday 13 May 2008, 16:48
البته ببخشید پست قبلی اشتباهی شد.
فایل اصلی
12579
Monday 4 May 2009, 11:49
سلام من میخوام ببینم میشه هز طریق اس ام اس با قفل مرکزی ماشین ارتباط بر قرار کرد یا نه؟چه جوری ؟
Nader-g
Monday 4 May 2009, 11:57
سلام من میخوام ببینم میشه هز طریق اس ام اس با قفل مرکزی ماشین ارتباط بر قرار کرد یا نه؟چه جوری ؟
دوست عزيز يه نگاه به تاريخ پستها بندازيد!!!!
dashabo
Sunday 10 May 2009, 15:24
سلام دوستان ممکنه برای من توضیح بدید که اسیلوسکوپ توی تعمیرات موبایل به چه دردی میخوره لطفا تخصصی جواب بدید نه سطحی ممنونم
R.Rezazadeh
Sunday 10 May 2009, 15:36
سلام دوستان ممکنه برای من توضیح بدید که اسیلوسکوپ توی تعمیرات موبایل به چه دردی میخوره لطفا تخصصی جواب بدید نه سطحی ممنونم
برای دیدن شکل موجهای مختلف مدار ( طبق صفحه آخر شماتیک گوشی ها ی نوکیا ) بعنوان مثال pwm مدار لایت و
همچنین ردیابی سیگنالهای مدار rf و کالیبره کردن اسیلاتورهای این بخش .
البته مکمل اسکوپ در مدار آنتن دستگاه اسپکتروم آنالایزر خواهد بود.
امیدوارم که توضیحات سطحی ناشد.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.