مشاهده نسخه کامل : تصویر کا750
peym@n
Thursday 12 July 2007, 21:05
سلام خدمت همه دوستان عزیز.
به خاطر راه اندازی سایت از مهندس قنات نمال تشکر را دارم.
فرشید جان دلم واسه راهنمایی های تو هم تنگ شده:icon_wink
من 1 کا 750 دارم که نور داره ولی تصویر نداره تا الان 3-4 تا دیگه از این گوشی داشتم ولی راه نیفتاده
نمیدونم چی کار کنو لطفن راهنمایی کنید.
البته چند ماه پیش1 گوشی دبلیو700 داشتم رفرش بود و آبخورده هم بود. 1 دونه سیم کشی داشت وقتی برداشتمش تصویر قطع شد ولی الان یادم نمیاد سیم کشی چجوری بود لطفن راهنمایی کنید:conf::think::icon_excl
Farshid-jan
Thursday 12 July 2007, 22:04
سلام به شما دوست قدیمی آقا پیمان.
بنده در خدمت شما و دیگر دوستان هستم.
بیشتر این مشكل با تعویض كانكتور ال سی دی حل خواهد شد .
فقط برای برداشتن و گذاشتن كانكتور از سشوار صنعتی استفاده كن.موفق باشید.
peym@n
Thursday 26 July 2007, 15:02
فرشید جان مشكلم حل شد. ازت ممنونم ولی نه با تعویض سوكت با تعویض ال سی دی. بیشتر از 10 تا ال سی دی عوض کردم نشد . 1 شب مغازه یکی از دوستام بودم اونم 1 گوشی مثل من داشت ال سی دی هاشو با هم عوض کردیم جواب داد. سونی اریکسون خیلی عجیب درسته؟ خلاسه ازت ممنونم
peym@n
Thursday 26 July 2007, 15:16
سلام فرشید جان مشکلم حل شد ولی نه با عویض سوکت. وولی ازت ممنونم. بیشتر از 10تا ال سی دی عوض کردم جواب نداد 1شب مقازه یکی از دوستام بودم اونم 1 گوشی مثل من داشت ال سی دی ها شو با هم عوض کردیم هر دو گوشی راه افتاد .ولی بازم ازت ممنونم. سونی اریکسون خیلی عجیه درسته؟
Farshid-jan
Friday 27 July 2007, 14:50
خوشحالم كه مشكل شما حل شد.
البته بنده هنوز هم مشكل را از كانكتور ال سی دی میبینم.
چرا ؟؟؟
به دو دلیل.
اول اینكه كانكتور شما بدلیل مستهلك بودن كمی جا باز كرده بوده و در آخر یكی از این ال سی دی ها كه كمتر سوكت آن ساییدگی داشته بطور صحیح با پایه های كانكتور روی برد اتصال برقرار كردهو مشكل حل شده.
و دوم اینكه احتمال داره این 10 بار جازدن و برداشتن ال سی دی های مختلف باعث كنده شدن و پاك شدن سولفاته از روی كانكتور شده و مشكل شما حل شده.
ولی مرد اول بیشتر محتمل میباشد.
برای اطمینان از مشكل دار بودنه كانكتور برد همان 10 ال سی دی را با گوشیهای دیگر كه امتحان كنید میبینید همگی كار میكنند.
معمولا در این موارد از یك ال سی دی فابریك و سالم گوشیهای w800 میتوانید به ایراد کار پی برید.
در آخر مهم مشکل شما بود که خدارو شکر حل شد.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.