مشاهده نسخه کامل : Nec n880 چینی ارور كنترل خدمات اپراتور میده
shahram_mixer
Monday 15 June 2009, 01:07
با درود
یك nec n880 دارم كه هنگام تماس این پیغام رو میده : كنترل خدمات اپراتور
در حالی كه گوشی رو ریست هم از داخل منو كردم ولی نتیجه نداد. ممنون میشم راهنماییی بفرمایید كه اگه كدی... چیزی... هست كه این ایراد رو برطرف كنه. با تشكر
gavad700
Monday 15 June 2009, 07:14
گوشی رو یکبار با یک باکس فرمت کنید مشکلتون حل میشه !
shahram_mixer
Tuesday 16 June 2009, 01:28
با درود
یك nec n880 دارم كه هنگام تماس این پیغام رو میده : كنترل خدمات اپراتور
در حالی كه گوشی رو ریست هم از داخل منو كردم ولی نتیجه نداد. ممنون میشم راهنماییی بفرمایید كه اگه كدی... چیزی... هست كه این ایراد رو برطرف كنه. با تشكر
این ایراد مربوط به تنظیمات گوشی قسمت تنظیمات تماس بود كه قسمت ارسال مشخصات شخصی میبایست روی فعال یا پیش فرض قرار میگرفت. جواب رو اعلام كردم شاید به درد بعضی دوستان بخوره.
به امید پیروزی:47b20s0:
pincode786
Thursday 20 August 2009, 17:44
با پست آقا جواد مشکلت حل میشه وحتما قبل از هر کاری روی گوشیهای چینی یه رید ازش بگیر
gavad700
Thursday 20 August 2009, 18:25
با پست آقا جواد مشکلت حل میشه وحتما قبل از هر کاری روی گوشیهای چینی یه رید ازش بگیر
اگه خونده باشین ایشون گفتن مشکلشون حل شده !
لطفا بیشتر دقت کنید .
Esfahan_Gsm1
Thursday 20 August 2009, 22:37
كاربر گرامی
این ایراد به راحتی طبق گفته های دوستان گرامی
به بخش تنظیمات رفته بخش تلفن بخش تماس بخش نمایش تماس گیرنده وان رااز پنهان دراورید
موفق سربلند باشید
pincode786
Tuesday 25 August 2009, 10:26
آقا جواد از توجه تون ممنون و من بابت بی دقتیم عذر خواهی میکنم که ندونسته بخوام اون چیزی رو که بلدم به بقیه دوستام بگم!!!
gavad700
Thursday 27 August 2009, 15:47
آقا جواد از توجه تون ممنون و من بابت بی دقتیم عذر خواهی میکنم که ندونسته بخوام اون چیزی رو که بلدم به بقیه دوستام بگم!!!
خواهش می کنم نفرمائید !
موفق وسبز باشید .
scooter00
Saturday 29 August 2009, 00:36
سلام به دوستان عزیز :من یه گوشی nec مدل n880دارم بازی این نوع گوشی را هم دارم ولی مشکل اینجاست که گوشی من قسمت fun@games گوشیم را نشون نمیده که بازی را درون اون بریزم برای همین بازی اجرا نمیشه اگه نرم افزاری برای این کار هست لطفا برام بذارید اگه به نوع دیگه ای هم میشه انجام داد که منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
gavad700
Saturday 29 August 2009, 12:27
سلام به دوستان عزیز :من یه گوشی nec مدل n880دارم بازی این نوع گوشی را هم دارم ولی مشکل اینجاست که گوشی من قسمت fun@games گوشیم را نشون نمیده که بازی را درون اون بریزم برای همین بازی اجرا نمیشه اگه نرم افزاری برای این کار هست لطفا برام بذارید اگه به نوع دیگه ای هم میشه انجام داد که منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
لطف کنید و موضوع خودتون رو توی یه تاپیک دیگه مطرح کنید .
scooter00
Thursday 10 September 2009, 23:55
سلام :خسته نباشید من یه گوشی k600 چینی توی دار دارم میخواستم بگم گوشی من game نداره وآیا بازی برای این نوع گوشی ها است اگه هست برا دانلود بذارید ممنون و لطفا طریق نصب اون را هم بگید
mbp3920
Monday 27 September 2010, 08:34
این ایراد مربوط به تنظیمات گوشی قسمت تنظیمات تماس بود كه قسمت ارسال مشخصات شخصی میبایست روی فعال یا پیش فرض قرار میگرفت. جواب رو اعلام كردم شاید به درد بعضی دوستان بخوره.
به امید پیروزی:47b20s0:
سلام دوست عزيز
ميشه لطف كني بگي تنظيمات رو چجوري بايد انجام بديم
درسته كه پست قديميه ولي اگه لطف كني بگي ممنون ميشم
R.Rezazadeh
Monday 27 September 2010, 09:15
سلام دوست عزيز
ميشه لطف كني بگي تنظيمات رو چجوري بايد انجام بديم
درسته كه پست قديميه ولي اگه لطف كني بگي ممنون ميشم
سلام
پست شماره 6 رو بخونید.
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.