PDA

مشاهده نسخه کامل : روشن كردن گوشي هاي آب خورده

mardanimohsen
Sunday 23 July 2006, 03:07
دوستان عزيزي كه گوشي آب خورده دارند و نتوانسته اند گوشي را روشن كنند براي رفع اين مشگل بهتر است در يك ظرف پلاستيكي مقداري از مايع جرم گير (رافونه 2 ) مخصوص گاز و لوازم آشپزخانه را ريخته و با مقداري آب مقطر چند بار تقطير مخلوط كرده و رقيق كنند سپس بردآب خورده موبايل را بدون ميكروفن و Lcd بمدت 4 ساعت يا بيشتر در آن قرار دهيد و بعد از آن برد را با آب مقطر و مسواك تميز حسابي شستشو ميدهيم و بعد از اب گيري توسط باد آب زير قطعات را خارج و سپس برد را در جاي گرم (روي لامپ ) قرار داده تا در مدت چند ساعت كاملا خشك شود .
اميدوارم از اين روش نتيجه گرفته باشيد. Good By

panatel
Friday 28 July 2006, 01:18
این هم یه راهشه ولی بهترین راه استفاده از تینر 20000 البته با مارک بیات می باشد و خواباندن برد در مایعات می تواند خطرناک باشد و به این خاطر بنده حتی با التراسونیک هم موافق نیستم .

fa_sa
Thursday 1 November 2007, 23:50
البته با اجازه استاد محترم
آلتراسونیك بخاطر اینكه از امواج برای زودودن جرم از روی برد استفاده می كنه مشكلی برای گوشی به وجود نمی یاره . البته فكر می كنم خود مایعی كه در ظرف آلتراسونیك می ریزند برای انتقال بهتر امواج و اینكه همه قسمتهای برد رو در بر بگیره مورد استفاده قرار می گیره كه چیز مضری نیست اما مواد شوینده مثل رافونه یكسری اسید هایی رو دارن كه باعث حل شدن چربی و موادی از این قبل هست و اگر مدت زیادی حتی روی فلز بمونند باعث خوردگی فلز می شوند چه برسد به برد موبایل كه ظریف تر و دارای ارتباطات بسیار حساس است . با وجود این بعضی وقتها كارهای تجربی در جاهایی جواب می دهد كه صد پشت علم هم به گرد آن نمی رسد

mrtzznd
Friday 14 March 2008, 10:00
دوستان و اساتید اگه كسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم ارائه كنه ..

آیا الما برای از بین بردن سولفاته برد مناسب هست ؟؟ چطور از این مایع استفاده كنیم ؟

NARESTAN
Saturday 15 March 2008, 02:23
با سلام

در خصوص شستشوی برد با آلتراسونیك و تینر 20000 بیات باید بگویم كه من تا بحال شاید بالا 50 تا 60 برد را به خاطر آبخوردگی و اشكالات مختلف شستشو داده ام و فقط در دو گوشی با خاموشی و دادن پول گوشی به مشتری برخورده ام و آن هم چند عدد گوشی مثل N91 و ... که به این نتیجه رسیدم که گوشی های سری Bb5 بسیار حساس هستند و باید در شستشوی آن ها با آلتراسونیک ریسک خاموشی را بیشتر در نظر گرفت

پاسارگاد
Saturday 15 March 2008, 02:50
من هم یه w700 داشتم كه بر اثر اب خوردگی بد جوری سولفات شده بود چند بار هم از الترا استفاده كردم ولی جواب نگرفتم و روشن نشد . ولی تصادفآ برد یه شبانه روز تو ی تینر اونم 10000 موند وقتی درش اوردم و خشكش كردم با نهایت تعجب دیدم روشن شد و بدونه هیچ مشكلی 6 ماهه داره كار میكنه

Farshid-jan
Saturday 15 March 2008, 02:59
دوستان اگر به تاریخ پست ارسال کننده نگاه کنید متوجه قدمت این پست میشوید.
الانه دیگه دوره صحبت از تینر و التراسونیک گذشته.
دیگه تعمیرکارهای مسواک و تینری جایی در این دانش روز ندارن.
امروزه داریم میبینیم که برای حل مشکلات بسیار کوچک حتی شما باید از نرم افزار و سخت افزار با هم بهره ببرید.
پس سعی کنید به مسایل اصولی بپردازید که ایم موارد دیگر کمکی بشما نمیکند.
مطوئن باشید هر گوشی قبل از اینکه نزد شما بیاید چندجای دیگر با تینرهای قویه گوناگون شستشو و غلس داده شده است.:p

موفق و پیروز باشید.

mohsen-af
Friday 13 June 2008, 19:20
به نظر من آلتراسونیك گوشی خاموش روشن
روشن و خاموش میكنه
مه كه تجربه ام این بوده

دوستان از من مشنوید گوشی كه روشن هست با مشتری طی كنید و بعد بندازید تو آلتراسونیك
وگرنه پول كه نه .یگ گوشی مدل بالاتر ازتون میگیره

vahidrafiee
Monday 2 March 2009, 00:45
باسلام آلتراسونیك براي گوشي كه تازه آب خورده خوبه اما گوشي كه مدتي از آب خوردنش مي گذره خيلي هم خطر ناكه باور كنيد شستن ريكا بامسواك جواب مده مسواك رو عمودي وافقي بكشيد بعد حدود 5دقيقه بذاريد كف رو برد بمونه يعد آب بكشيد يعد باد بگيرد يذاري حسابي خشك شه همين

love_story
Friday 27 November 2009, 15:44
من همیشه با آب معمولی و ماع دستشویی و مسواک برد را سرویس میکنم 100%مو جواب گرفتم....

m.ostevari
Friday 27 November 2009, 16:27
دوست عزيز قبل از ينكه پستي ارائه بدي به تارخ پست هاي قبلي يه نگاهي بينداز

greenwood
Wednesday 9 December 2009, 17:46
دوستان اگر به تاریخ پست ارسال کننده نگاه کنید متوجه قدمت این پست میشوید.
الانه دیگه دوره صحبت از تینر و التراسونیک گذشته.
دیگه تعمیرکارهای مسواک و تینری جایی در این دانش روز ندارن.
امروزه داریم میبینیم که برای حل مشکلات بسیار کوچک حتی شما باید از نرم افزار و سخت افزار با هم بهره ببرید.
پس سعی کنید به مسایل اصولی بپردازید که ایم موارد دیگر کمکی بشما نمیکند.
مطوئن باشید هر گوشی قبل از اینکه نزد شما بیاید چندجای دیگر با تینرهای قویه گوناگون شستشو و غلس داده شده است.:p

موفق و پیروز باشید.
خب! میشه توضیح بدید شما گوشیه آب خوردتون رو چجوری با استفاده از نرم افزار روشن می کنید؟