PDA

مشاهده نسخه کامل : خواهش میکنم به چند سئوال من در خصوص گوشی چینی موبایل تی وی جواب بدید

kambiz_s
Thursday 7 May 2009, 21:17
سلام. آقا من یک گوشی موبایل tv mobile phone خریدم که مدلش را نمیدونم ولی روی کارتنش نوشته :
pda-aot-s68 البته شاید هم568 در هر حالت تصویر این گوشی را براتون قرار میدم. نمیدونم کدوم گزینه این گوشی را دستکاری کردم که با قلمش دیگه نمیشه در قسمت sms نوشت. و یا نمیتوان با قلم شماره تلفن را نوشت اما با ناخن این عمل انجام میشه البته احساس میکنم در هنگا لمس نوشته ها، کمی دیر و یا بهتره بگم سنگین موبایل بالا میاد مثلا منوش را با انگشتم روی صفحه لمس میکنم مشکل ولرد منوش میشه(در حالت لمسی) ولی وقتی با قلمش همین کار را میکنم میاره(البته ان هم سنگین) باید کمی محکمتر لمسش کنی.
فرمت کلیپهای ویدئوئی برای نشان داده شدن در این گوشیها چیه؟ من باسونی اریکسون ضبط میکنم وقتی بلوتوث میکنم به این گوشی، نشون نمیده.
متشکر میشم کمکم کنید.
ببخشید هر کاری کردم یک سایت برای اپلود عکسهام نتونستم پیدا کنم میدونم زحمته ولی بصورت rasr انها را برای داونلود گذاشتم.محبت کنید بعد داونلود انها را ببینید:

[Only registered and activated users can see links]

kimiyagostar
Friday 8 May 2009, 00:19
1.دوست من گوشی شما باید توسط باکسهای تعمیراتی گوشیهای چینی فرمت و یا فلش شود
2. یکسری گوشیهای چینی تمامی کلیپهای تصویری را اجرار نمی کنند(بدلیل ناقصی نرم افزاری.

kambiz_s
Thursday 14 May 2009, 19:10
سلام و تشکر فراوان از راهنمائیتان. با کمک و راهنمائی شما مشکلم حل شد ولی من نمیدونم چرا هر فیلم و یا کلیبی و با هر فرمتی به این گوشی میدم ، نشان نمیده و میگه فرمتش درست نیست.لصلا من وقتی کابل مخصوص این گوشی را به کامپیوتر وصل میکنم و حافظهش را نشان میده؛ در کجا بایستی این کلیپها را بدم من با فرمتهای mp4-mpag- avi امتحان کردم ولی به نتیجه نرسیدم.

kambiz_s
Thursday 14 May 2009, 19:20
اصلا مدل گوشی من معلومه چیه؟ من که نتونستم بفهمم

sasa2@
Friday 15 May 2009, 09:17
فایلهای تصویری ضبط شده توسط خودش را روی کام÷یوتر بریز تا فرمت و سایزش بشناشی ....

kambiz_s
Friday 15 May 2009, 13:03
فایلهای تصویری ضبط شده توسط خودش را روی کام÷یوتر بریز تا فرمت و سایزش بشناشی ....
نوشته avi ولی وقتی با همین فرمت بهش کلیپ زدم،نشان نداد.

kimiyagostar
Friday 15 May 2009, 17:41
دوست من این مشکل قابل حل نمی باشد زیرا این گوشیها هیچ پسوندی را ساپورت نمی کنند