PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل نوک هویه و سیم کشی

vahidjj
Sunday 26 April 2009, 13:48
با عرض خسته نباشید: مشکل من اینه که موقعی که میخوام قلع رو به سر هویه بزنم و با این کار لاک سیم رو لخت کنم اصلا به هیچ عنوان قلع خودشو نمیچسبونه به نوک هویه. در ضمن حرارت هویه رو روی 480 گذاشتم میخواستم ببینم مشکل از دستگامه که تازه خریدم یا راه حلی وجود داره؟در ضمن دستگام quick 700 با تشکر از اساتید گرامی.

ghofl
Sunday 26 April 2009, 19:30
چطوری جویستسك كا 750 را سیم كشی كنم

skymobile
Sunday 26 April 2009, 20:17
با سیم و كمی قلع و یك عدد هویه
و كمی جستجو در سایت

35583558
Saturday 23 May 2009, 00:00
برای تمیز كردن نوك هویه دوست عزیز میتونی با قرلر دادن چند عدد (كلاف )سیم ظرفشوی داخل یك قوطی به صورت فشرده استفاده كنی و با زدن چند بار نوك هویه به صورت ضربه ای داخل سیم اونو تمیز كنی و با تمیز كردن نوك هویه /قلع هم به راحتی به نوك هویه میچسبه

R.Rezazadeh
Saturday 23 May 2009, 07:31
با عرض خسته نباشید: مشکل من اینه که موقعی که میخوام قلع رو به سر هویه بزنم و با این کار لاک سیم رو لخت کنم اصلا به هیچ عنوان قلع خودشو نمیچسبونه به نوک هویه. در ضمن حرارت هویه رو روی 480 گذاشتم میخواستم ببینم مشکل از دستگامه که تازه خریدم یا راه حلی وجود داره؟در ضمن دستگام quick 700 با تشکر از اساتید گرامی.

نوک هویه مهمترین قسمت مجموعه هویه است که باید حرارت مورد نظر رو برای گرم کردن محل لحیم کاری تهیه نمائید.

لعاب نازکی بر روی نوک هویه کشیده شده که اون رو به نسوز بودن تبدیل کرده و در صورتیکه این لعاب به هر دلیل ( حرارت دائم - زدن نوک هویه به پلاستیک - جنس نامرغوب ) از بین برود و یا سیاه شود سیم لحیم رو جذب نکرده و حرارت لازم رو ایجاد نخواهد کرد و در این حالت عمل لحیم کاری غیر ممکن خواهد بود.

برای پاک کردن نوک هویه از اسفنج نسوز مرطوب یا همانطور که دوستمون گفتند از سیم ظرفشویی می توان استفاده کرد البته زمانیکه هویه داغ هست .

در حین لحیم کاری نیز نوک هویه رو داخل روغن لحیم ( ترجیحا از نوع مرغوب ) زده و قلع جدید روی نوک هویه قرار می دهیم و در کل همیشه باید یک لایه قلع ( سیم لحیم ) روی نوک هویه باشد.

از اجسام تیز مثل تیغ برای پاک کردن نوک هویه استفاده نکیند چون باعث از بین رفتن لعاب نسوز می شود و از نوک هویه های مرغوب استفاده نمائید که عمر زیاد دارند .

البته درست تاریخ پست ماله یکی دوماه پیشه ولی بخاطر در گیر بودن خیلی از تعمیر کارا با این مسئله ، جواب داده شد.