PDA

مشاهده نسخه کامل : Reball

Mehran
Wednesday 19 July 2006, 20:20
سلام دوستان. می خواستم در مورد Reball کردن آی سی ها توضیح دهید. فکر می کنم یه فیلم آموزشی مشکل من و بقیه دوستان رو حل کنه!!! :p

Farshid-jan
Saturday 22 July 2006, 03:53
اگر لطف كنيد منم ممنون ميشم

کیمیا
Saturday 22 July 2006, 06:45
Reball به عبارت ساده عبارت است از درآوردن و پایه سازی و دوباره جازدن آی سی. در مورد فیلم هم دست پاناتل رو میبوسه. ( نظر من درباره این جور سوالات اینه که با کمی تمرین و ممارست به راحتی خواهید آموخت )

arsl
Sunday 23 July 2006, 00:54
اصطلاح reball يك ااصطلاح بين المللي مترادف با همان شابلون زدن در اصطلاحات تعميركاري خودمون هستش كه توضيح كامل اون رو كيميا زحمت كشيده و داده.

mardanimohsen
Sunday 23 July 2006, 02:29
با تشكر از دوستان لازم به توضيح است كه پايه زدن جهت اي سي هاي Bga يا به اصطلاح آي سي هايي كه پايه هاي آن از زير ميباشد(بصورت ماتريسي) كاربرد دارد و توسط شابلون مخصوص و خمير قلع ميتوان پايه هاي آسيب ديده يا نامرتب را مجدد احيا و جهت نصب روي برد آماده نمود .

asa mobile
Tuesday 6 November 2007, 02:33
[Only registered and activated users can see links] هر كی جواب گرفت یه تشكر خشك و خالی لطفا

ehsanchamyani
Saturday 1 December 2007, 10:10
ممنون از توضیحاتتون

saeed_rahmani
Tuesday 14 July 2009, 23:42
[Only registered and activated users can see links] هر كی جواب گرفت یه تشكر خشك و خالی لطفا

لینك مشكل داره لطفآ اصلاح كنید.
فردا اگه بتونم یه فیلم واسه دوستان تهیه میكنم.

saeed_rahmani
Saturday 18 July 2009, 21:38
سلام دوستان. می خواستم در مورد Reball کردن آی سی ها توضیح دهید. فکر می کنم یه فیلم آموزشی مشکل من و بقیه دوستان رو حل کنه!!! :p

لطفآ به لینك زیر مراجعه كنید
[Only registered and activated users can see links]