PDA

مشاهده نسخه کامل : A1200 موتورولا مشكلInvalid batteri

yasna
Tuesday 13 January 2009, 00:47
گوشي a1200 در مورد مشكل invalid bateery كسي از دوستان اطلاعاتي داره.ممنون.

ATASH BAS
Sunday 22 March 2009, 18:00
با یك باطری دیگر تست كن اگر نشد ازسوكت باطری است

sin&shin
Tuesday 24 March 2009, 22:42
اگه با تعویض باطری حل نشد مشکل نرم افزاری است و باید فلش شود .نکته مهم در فلاش a1200 توجه به فریم ور گوشی (c2 یا h2 ) خیلی مهمه .چون در صورت اشتباه در بعضی موارد اصلاح این مورد امکان پذیر نیست و خاموشی گوشی رو در پی خواهد داشت.

فرید کارگر
Friday 27 March 2009, 05:09
مسیر شارژ تا ایسی تغذیه كه متاسفانه شماتیكی در حال حاضر وجود ندارد اگر با كارهای عمومی را بیفتد در پناه حق

panatel
Friday 27 March 2009, 10:06
مسیر شارژ تا ایسی تغذیه كه متاسفانه شماتیكی در حال حاضر وجود ندارد اگر با كارهای عمومی را بیفتد در پناه حق
دوست گرامی اگر در مورد مطلبی اطلاع دقیق ندارید لطفا از اظهار نظر پرهیز نمائید و در مورد مشکل شما این ایراد در گوشی های موتورولا زمانی بوجود می آید که پایه bsi که مربوط به شناسایی باطری می باشد قطع یا اتصال کوتاه شده باشد شماتیک این گوشی نیز در ولوم 3a موتورولا پاناتل موجود می باشد و کافیست از روی نقشه این مسیر را بررسی نمائید .

skymobile
Friday 27 March 2009, 20:29
دوست گرامی اگر در مورد مطلبی اطلاع دقیق ندارید لطفا از اظهار نظر پرهیز نمائید و در مورد مشکل شما این ایراد در گوشی های موتورولا زمانی بوجود می آید که پایه bsi که مربوط به شناسایی باطری می باشد قطع یا اتصال کوتاه شده باشد شماتیک این گوشی نیز در ولوم 3a موتورولا پاناتل موجود می باشد و کافیست از روی نقشه این مسیر را بررسی نمائید .

با عرض پوزش بابت جسارت بنده
این پایه ای كه شما فرمودید عملا در گوشی های موتورولا وجود نداره
در واقع پایه مربوط به شناسایی باطری در این برند موسوم به owb هست البته شما خودتون استادی
که این ایراد طبق نظر دوستان در بالا میتونه مربوط به باطری یا خود کانکتور باطری یا مسیر این پایه باشه که معمولا توسط یک دیود زنر یا یک پکیج دیودی محافظت میشه
با تشکر

sin&shin
Saturday 28 March 2009, 00:23
یکبار گفتم.دوباره هم میگم نرم افزاریه .
منم مشکل مشابه اینو داشتم راه حل رو تو یکی از سایت های غیر فارسی پیدا کردم .تست کردم روی گوشی من جواب داد.

xpars
Saturday 10 October 2009, 07:30
سلام دوستان من دو ماهی هست گوشیم این مشکل داره. مشکل نرم افزاری یعنی چی .هر فریمور که بگید تست کردم جواب نگرفتم.گوشی برای تعمیر فرستادم که درست نشد.لطفا کمک کنید.