PDA

مشاهده نسخه کامل : بهترین روش سرویس

esmaeili
Sunday 16 July 2006, 11:32
به نظر شما بهترین روش سرویس گوشیهای آبخورده چیست؟

panatel
Sunday 16 July 2006, 13:52
فقط تینر 20000 بیات را توصیه می کنم و التراسونیک یک روش بدرد نخور می باشد و اگر آب زیر آی سی ها رسوب کرده باشد بهتر است که آن آی سی reball شود .

esmaeili
Sunday 16 July 2006, 14:09
من 3تا 7610 دارم ابخورده است ولی هر کاری کردم روشن نشدند به نظر شما ایراد کار کجاست؟

benedik
Sunday 16 July 2006, 15:23
aval az har kari chan sa at bezaresh to tiner bad age taghiri nakard aval ba manba taghziye chek ********* bebin ba zadane kelide pavar che etefaghi miyofte ya enke goshi kolan etesali dare age nadasht bayad bazadane kelide power ta 5 sadom jariyan bekeshe va bad 0mishe dar gheyre ensorat uem ro hit bede

kvyekta
Monday 17 July 2006, 03:44
دوست گرامي اولا سعي كن از اين به بعد فارسي تايپ كني و دوم اينكه گذاشتن گوشي در تينر اصلا كار درستي نيست و سوم اينكه تست با منبع تغذيه فقط به اين دو مورد ختم نمي شود . و ما حالتهاي مختلفي براي جريان كشي يك گوشي داريم. :evil:

kvyekta
Monday 17 July 2006, 03:45
من 3تا 7610 دارم ابخورده است ولی هر کاری کردم روشن نشدند به نظر شما ایراد کار کجاست؟
دوست عزيز در تست با منبع گوشي چقدر جريان مي كشد. :que:

amiralib
Monday 17 July 2006, 05:54
با سلام خدمت تمامي دوستان يك خواهش داشتم.
از اونجايي كه افراد با تجربه و واردي در سايت حظور دارن بهتر هست كه يك سري مطالب كلي در قالب مقاله ارئه بدين چون فقط با سوال و جواب منه خواننده چيز زيادي ياد نمي گيرم.
با تشكر از فعاليت خوبتون.

panatel
Monday 17 July 2006, 14:31
با تشکر از توجه جنابعالی و ممنون از پیشنهادتون

تیم پاناتل حتما سعی خواهد کرد که مقالاتی در زمینه موبایل روی سایت قرار دهد ولی باید به این نکته توجه داشت که نمی توان تمامی مسائل را بصورت تئوری ارائه کرد چون خیلی از نکات تعمیری می بایست بصورت عملی نشان داده شوند.ولی تاحد امکان این مسئله رعایت خواهد شد .

esmaeili
Monday 17 July 2006, 15:30
از اینکه وقت میگزارید وبه سوالهای ما جواب میدهید کمال تشکر رادارم
یکی از آنها 3% یکی دیگر 1% ودیگری جریان کشی ندارد

kvyekta
Tuesday 18 July 2006, 09:41
در مورد گوشي كه 0.01 جريان مي كشد آي سي N230‌را تعويض كن (با مراجعه به ولوم پاناتل)
گوشي كه 0.03 جريان مي كشد UEM‌را REBALL كن و ديگه اينكه بنويس آيا CPU‌با باكس OK‌مي دهد يا نه نتيجه را بفرست تا بيشتر راهنمايي كنم :evil:

esmaeili
Tuesday 18 July 2006, 16:21
در مورد گوشي كه 0.01 جريان مي كشد آي سي N230‌را تعويض كن (با مراجعه به ولوم پاناتل)
گوشي كه 0.03 جريان مي كشد UEM‌را REBALL كن و ديگه اينكه بنويس آيا CPU‌با باكس OK‌مي دهد يا نه نتيجه را بفرست تا بيشتر راهنمايي كنم :evil:
خسته نباشید من متاسفانه ولومهای پاناتل را ندارم واگر ایمیل مرا خوانده باشید شرایت فرستادن ولومها را خواسته بودم
در مورد 7610 هیچ کدام cpuرا نشناخت البته به باکس هم شک دارم چون hwkرا نمیشناسد میخواستم بدانم میشود برنامه باکس را عوض کرد
با تشکر :sorry:

esmaeili
Monday 31 July 2006, 01:14
درود بر شما میشه خواهش کنم و جواب سوال بالا را بدهید ؟ :icon_lol:

mimko
Tuesday 1 August 2006, 14:54
به نظر من الترا سنيك بدرد نميخوره چون گوشي خاموش ميكنه
استفاده از الكل ايزو پروپيل بعد يك بادفشار قوري و بهد يك هيت ملايم و بعد تست جريان كشي و بعد نرم افزار

panatel
Thursday 3 August 2006, 14:39
بهترین راه استفاده از تینر 20000 می باشد آن هم مارک بیات و در مورد الکل ایزوپروپیل باید بگویم که خود الکل ایزوپروپیل مقداری چسبناک می باشد و اصلا به درد سر ویس نمی خورد .

pourya.nassiri
Monday 7 August 2006, 03:52
با سلام
من همیشه از الکل ایزو÷رو÷یل استفاده میکنم مشکل خاصی نداشتم اما اینکه تینر 20000 موثر تر است را باید تست کنم