PDA

مشاهده نسخه کامل : عدم پوشش شبكه e250

kabotar
Sunday 4 January 2009, 17:51
يك اي 250دي هست كه بعد از يك مدت كار عدم پوشش و در حال جستجو ميزنه فلش شده ايپرام زده شده ولي هيچ تغييري نكرده لطفا دوستان راهنمايي كنيد

kimiyagostar
Sunday 4 January 2009, 18:14
کبوتر جان پی اف را تعویض کردید؟

mrtzznd
Sunday 4 January 2009, 18:44
ای پی رام رو فرمت کن درست میشه

f14
Monday 5 January 2009, 08:40
با سلام
این کدها بعضی وقت جواب میدن

2878#*2767*

3855#*2767*

mgg_back
Monday 5 January 2009, 09:02
كبوتر جان سریال گوشی رو تست كنید ببینید چیه ؟

kabotar
Monday 5 January 2009, 09:06
با تشكر از دوستان عزیز چون گوشی كار میكنه دست به پی اف نزدم كلا تمایل چندانی به كار سخت افزاری روی گوشی های سامسونگ ندارم جز در موارد خاص كه مورد خرابی مشهود باشه چون هیچوقت به نتیجه خوبی نرسیدم هر چند ابزارهام برای این كار تكمیل هست ولی در جواب دوستان در مورد كدها و فرمت كردن از هر دو كد قبل از پست دادن استفاده كردم اولی كاستومایز و دومی فول هست كه با هیچ كدام جواب نداد الان كه دارم جواب پست را میدم از دیروز تا به حال انتن قطع نشده امان از لحظه ای كه قطع بشه پدر ادم را در میاره بعد از روشن شدن و اولین تماس انتن میره و باید باطری در بیارم و بعد از چند دقیقه روشن كنم و باز دوباره همین برنامه اگر دوستان به این مشكل بر خوردن و به نتیجه رسیدن لطفا كمك كنن

kabotar
Monday 5 January 2009, 09:11
جناب مدیر در جواب شما باید بگم بعد از اولین فلش متوجه شدم سریال گوشی صفر هست كه ترمیمش كردم والان مشكلی نداره و چند باری كه فلش كردم مشكلی بابت سریال پیدا نكرد ه ولی نمیدونم چرا اینفو كامل نمیده و پیغام خطا در بوت دوم نیو ایپرام میده بوت اول مشكل نداره و در بوت دوم كه باید سریال گوشی نمایان بشه ارور میده شاید مشكل از باكس باشه در ضمن از اخرین ورژن یو اس تی استفاده میكنم

kabotar
Thursday 8 January 2009, 11:36
دوستان یعنی كسی تا حالا چنن مشكلی نداشته

saeed_rahmani
Thursday 8 January 2009, 14:20
دوستان یعنی كسی تا حالا چنن مشكلی نداشته

با سلام خدمت شما
من تا دلتون بخواد با این مشكل برخورد كردم كه مشكل از سريال بوده
ابتدا یه فایل ایپرام و بعد هم چنج سريال
موفق باشيد

kabotar
Friday 9 January 2009, 12:21